Lifestyle

Maanantaibrunssi


Moi kaikki! Suomeen on nyt palattu ja huomenna olisi tarkoitus palata taas töihin. Meillä oli ihana loma, ja Lontoosta alkaa tulla juttua enemmän kunhan ehdin käydä kuvia läpi. 
Tänään kuitenkin kävin aamupäivällä moikkaamassa pientä koiravauvaa ja samalla pidettiin monday brunch, jota oltiin suunniteltu jo pari viikkoa sitten. Oli niin ihana jutella kaikesta mahdollisesta hyvän ruuan äärellä, käydä läpi meidän Lontoon matkaa ja kuulla miten töissä on viime viikolla mennyt. Koiravauvan touhuja oli samalla hauska seurata ja en kestä sitä pentutuoksua ♡
Loppupäivä mulla onkin kulunut aikalailla vaan koomatessa ja päikkäreitä nukkuessa, oon ihan poikki viime viikosta. Taisin myös napata jonkun flunssan mukaan reissusta, luulen että tää väsynyt fiilis johtuu osittain siitä ja toivon vaan ettei olo enää ainakaan pahenisi tästä. Oon myös ehtinyt jo stressata kaikista tehtävistä jutuista, joita on taas kertynyt pitkä lista, joten eiköhän mun mielikin oo siis jo palannut arkeen… 😀 Tänään en kuitenkaan vielä jaksanut alkaa sen kummemmin purkamaan to do -listaa, vaan halusin nauttia vikasta lomapäivästä tältä erää, eli toisin sanoen pyrkiä pääsemään tästä väsymyksestä eroon.
Voisiko vaan jokaisen maanantain aloittaa hyvällä seuralla ja brunssilla?
Kauneuden kuolemansynnit
London sneak peek

4 Comments

Leave a Reply