Maailman suloisin kahvila

Viime sunnuntaina tosiaan kävin nopealla reissulla Lontoossa treffaamassa Saraa. Tuolloin pääsin minäkin vihdoin Peggy Porschen Cakesiin! Oon aiemmin ihaillut kaikkia upeita kuvia tuolta ja voin kertoa, että livenä tämä kahvila oli vieläkin suloisempi. Ja tässä teille nyt kuvapläjäys paikanpäältä, valmistautukaa ihastumaan ♡Me jouduttiin odottamaan pöytää pari kymmentä minuuttia, mutta se aika hujahti ohi ihan huomaamatta kun käytettiin se aika kuvien ottamiseen. Ja se kuvaaminen oli kyllä oma taitolajinsa kun paikalla tosiaan oli monta muutakin nuorta naista metsästämässä sitä täydellistä kuvaa Instagramiin 😀 Sitä toimintaa oli mun mielestä silti tosi hauskakin seurata.


Saatiin pöytä sisältä, ja vaikka ulkonakin olisi ollut ihana istua kivan sään vuoksi, kelpasi tuokin meille oikein hyvin. Ja herranjestas se kakku oli taivaallista! Niin upea ulkonäöllisesti ja älyttömän herkullinen, osaisinpa itsekin leipoa tuollaisia. Mä en oo myöskään tainnut koskaan syödä noin korkeaa kakkupalaa hahah.


Mä en oikeasti ihmettele yhtään, että Peggy Porschen on yksi maailman instagrammatuimmista kahviloista, niin nätti ja suloinen se on. Tuonne mun on kyllä pakko päästä uudelleenkin! Ja jos Lontoossa asuisin, hakisin tuolta aivan varmasti kaikki synttärikakut 😀
Ootteko te käyneet koskaan Peggy Porschenissa?


×××
Tänään on viimeinen päivä osallistua arvontaan!

Lue myös

Appletytön syrjähyppy - OnePlus 5
Ihan fanityttönä

Kommentoi