Maailman puhtainta vettä Suomen puhtaasta luonnosta

id-finnspring

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’10_2019_Finnspring_Ellileppiniemi1′);

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Finn Springin ja Indieplacen kanssa.
Ihanaa sunnuntaita ♡ Tänään saan vihdoin kertoa teille lisää mun uudesta yhteistyökumppanista, Finn Springistä! Vihjasin tästä elokuussa Instagramin puolella, kun tehtiin päivän mittainen roadtrip Keski-Pohjanmaalle. Kyseisellä roadtripillä nimittäin käytiin tutustumassa Finn Springin tehtaaseen sekä yritykseen ylipäätään. Mun mielestä tällaiset kumppanuudet ovat parhaita, joissa pääsen oikeasti lähelle yritystä ja oli älyttömän mielenkiintoista vierailla Finn Springin tehtaalla. Mä en nimittäin ole koskaan käynyt vastaavalla, ja oli huippua nähdä omin silmin heidän vastuullinen tuotantoprosessi, iloinen työyhteisö ja korkealaatuiset tilat. Näistä syistä mä olen enemmän kuin mielelläni Finn Springin brändilähettiläs ♡Maailman puhtainta vettä Suomesta

Finn Springin Härkänevan tehdas tosiaan sijaitsee Toholammilla, Keski-Pohjanmaalla ja maailman puhtainta vettä nostetaan läheisestä Multilan luonnonlähteestä. Kyseessä on suomalainen perheyritys, mikä on mulle tosi iso lisäarvo. Vierailulla oli todella inspiroivaa kuulla perheyrityksen tarina alusta tähän pisteeseen, ja ihanaa että yritys on edelleen perustajiensa omistama. Finn Springin perustaminen myös loi Toholammille paljon työpaikkoja ja tekee sitä edelleen. Itsekin vasta-aloittaneena yrittäjänä olen jo haaveillut muiden työllistämisestä, sillä mun mielestä yksi parhaimpia asioita yrittäjyydessä on juurikin se, että voi rakentaa työpaikkoja myös muille. Finn Springin tehtaan yhteydessä on tehtaanmyymälä, pieni uimahalli ja ruokala, joissa käy paljon väkeä lähiseuduilta. Ihanaa yhteisöllisyyttä!

Vierailulla me tehtiin kierros tehtaan puolelle ja nähtiin tuotteiden valmistus alusta varastointiin. Se oli aivan mielettömän mielenkiintoista ja olin vähän ällikällä lyöty kun näin miten esimerkiksi vesipullo muodostuu. Finn Springhän on Suomen suurin lähdevedenpakkaaja, joten tehtaalla kuhisi. Prosessit oli selvästi suunniteltu todella hyvin ja laitettu tarkasti tätä noudattaen käytäntöön. Oli ihanaa huomata, miten prosesseissa oli otettu vastuullisuus huomioon ja kuinka tarkasti tuotantoa seurattiin. Kierrokselta välittyi todellakin laadukas, ammattitaitoinen ja välittävä fiilis, ja työntekijät nauttivat selvästi työstään.Hiilijalanjäljen hyvittäminen

Härkänevan tehtaan sijainti sykähdytti minua kovasti. Finn Springin arvoihin kuuluu vahvasti ekologisuus ja ympäristöarvot, ja mun mielestä li ihanaa että tehdas sijaitsi keskellä rauhallista ja puhdasta Suomen luontoa. Ympärillä oli peltoa ja metsää, mikä tukee ihanasti heidän arvojaan. Finn Spring kunnioittaa toiminnassaan luontoa ja Multilan lähteen, josta Finn Springin lähdevesi nousee, jaksamista seurataan tarkasti. Oli myös erityisen ihanaa kuulla, miten he hyvittävät muunmuassa hiilijalanjälkeään tukemalla päästöttömiä energiahankkeita. Finn Springin SPRING-brändi on muuten ensimmäinen suomalainen juomabrändi, joka hyvittää hiilijalanjälkensä!
Mulle on suuri kunnia toimia tämänkaltaisen yrityksen brändilähettiläänä. Itselleni suomalaisuus ja Suomen luonto on niin lähellä sydäntä, että enemmän kuin mielelläni tuen niitä parhaani mukaan. Mun mielestä meidän pitäisi aina vaan enemmän olla ylpeitä suomalaisuudestamme ja etenkin omasta luonnostamme. Finn Spring on kuuluttanut loistavasti näitä myös maailmalle ja he ovatkin voittaneet useita palkintoja maailmanlaajuisissa kilpailuissa. Ja hei, onhan meillä Suomessa kiistatta maailman puhtainta vettä!Onko suomalaisuus sinulle tärkeä arvo päivittäisissä valinnoissa?
×××

Suomalaisuudesta mä olen aiemmin kirjoittanut mm. täällä!


Lue myös

Beige univormu syksyyn - ei vain yhden kauden trendi
Hulluna syksyyn - Maastouduin ruskan väreihin

Kommentoi