Tämä on ollut kuluneiden viikkojen luottoasu


Tiedättehän, kun välillä vain jostakin asusta muodostuu sellainen ihan luottoasu? Sellainen, jonka voi vetäistä aina päälle lähes muuttumattomana kun asukriisi iskee ja se sopii melkein kaikkialle. Tämän postauksen asu on nyt viimeisen kuukauden aikana ollut sellainen.

 

Minut tuntevat tietää, että rakastan rentoja vaatteita. Mistään ei saa puristaa eikä kiristää, vaan vaatteissa täytyy olla mukava fiilis. Se onkin myös tämän asun juju. Tämä asu on ehkä vähän sellainen ”baggy” mutta just täydellisen rento, ollen silti samalla mun mielestä ihan tarpeeksi siisti. Sitä siisteyttä tähän asuun tuo varmasti nuo housut, sillä harmaat ruutukuosiset housut näyttävät tosi tyylikkäiltä. Myös tuo mun neule on laadukasta materiaalia ja siksi sekin pysyy hyvin siistinä.

 

Neule on tosiaan lampaanvillaa, ja luonnonkuitujen ansiosta se hengittää tosi hyvin. Siksi tuo neule onkin ihan täydellinen valinta näille Suomen kesäpäiville, kun lämmintä on hiukan alle 20 astetta. Sellainen lämpötila on mun kaltaiselle vilukissalle jo vähän viileä, mutta tuolla neuleella mulla ei ole koskaan liian kylmä eikä liian kuuma. Varsinkin kun toimistossa on välillä tosi viileääkin, on tuollainen neule just sopiva sellaisiin tiloihin.

 

Vaaleanpunainen mun luottoasussa ei nyt varmastikaan tullut kenellekään yllätyksenä. Vaaleanpunainen ja harmaa sopivat mun mielestä täydellisesti yhteen, ja se onkin yksi mun lempiväriyhdistelmistä. Hempeää vaaleanpunaista halusin mukaan vielä takin muodossa, ja siihen tuo mun lempparinahkatakki onkin täydellinen. Takki mulla on ollut päällä lähinnä aamulla aikaisin ja sitten iltaisin, koska välillä päivisin on ollut niin lämmin, että pelkällä neuleella on sopiva.

 

Nuo tennarit ovat myös mun ihan kaikkien aikojen suosikit! Ostin ne lakkiaskesänä, ja niistä tekee tosi spesiaalit tuo mun nimen kirjailu kantapäissä. En tiedä onko Niken sivuilla enää mahdollista suunnitella omia tennareita, mutta tuolloin oli, enkä voinut olla tilaamatta omia nimikkokenkiä. Nämä mä aion varmasti säilyttää läpi elämäni ja jos ne joskus alkavat näyttämään hajoamisen merkkejä, vien ne ehdottomasti suutarille, koska näistä mä en halua luopua. Olen niin iloinen, että tajusin tuolloin valita kokovalkoiset tennarit, jotka ovat todella ajattomat. Tuolloin Air Maxit olivat kovassa huudossa, mutta onneksi valitsin nuo hieman matalammat mallit, juurikin ajattomuuden vuoksi.

 

neule Marks & Spencer × takki Bershka × housut Vero Moda × kengät Nike

 

Näistä elementeistä on siis koostunut mun luottoasu viime viikoilta. Tämä tismalleen sama asu on ollut mulla päällä valehtelematta vähintään kerran viikossa, ja varsinkin alkusyksystä voisin kuvitella tämän olevan yhtä käytetty. Ja varmasti myös nyt kesällä, jos ei saada takaisin niitä toukokuun ihania hellekelejä:D

 

Mitä mieltä olette, eikö tämä mun luottoasu olekin ihan mun näköinen?

 


×××
Olethan jo muistanut tykätä blogista myös Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Pastels everywhere: Rento pastelliasu ja suloinen pastellitalo
× Kukkakuosia ylä- ja alaosassa: Asu Kukkaisviikkojen kunniaksi
× Tupladenim kesä-asussa
 

Lue myös

Alkukesän suosikit
Élan Cafe: Syrjäyttää jopa maailman instagrammatuimman kahvilan

Kommentoi