Matkustelu

Luksusyö Aurora Pyramideissa Levillä + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Aurora Pyramidit / Hullu Poro
Terveiset Leviltä! Olemme viettäneet täällä hiihtolomaa kuluneen viikon ajan, ja viikkoon onkin mahtunut jos jonkinmoista aktiviteettia, muun muassa moottorikelkkailua, laskettelua ja lumikenkäilyä. Pari yötä sitten päästiin lisäksi kokemaan jotain ihan todella spesiaalia, kun pääsimme yöpymään Aurora Pyramidien luksusmajoituksessa. Pyramidiyö oli aivan mieletön kokemus ja elämys, ja se näkyikin vahvasti Instagramin puolella, mutta haluan kertoa siitä tietysti enemmän myös täällä blogissa.

Luksusyö Aurora Pyramideissa

Aurora Pyramidit sijaitsevat siis Levillä, Tonttulan elämyskylässä. Levin keskustasta paikalle ajoi kymmenisen minuuttia. Me saavuttiin paikalle heti kun mahdollista, jotta ehdittiin nauttia huoneesta mahdollisimman pitkään. Avain saatiin Tonttulan kahvilasta ja käveltiin jännittyneinä paikalle. Kävelymatkalla ihasteltiin pyramideja auringonlaskussa ja ensivilkaisu pyramidihuoneeseen oli myös aivan taianomainen; avattiin meidän pyramidin ovi ja kirjaimellisesti jäätiin vain tuijottamaan näkymää suu auki. Pyramidi oli paljon korkeampi kuin olin kuvitellut, eli huonekorkeus teki huoneesta tosi avaran ja tilavan. 360 lasikatto avasi koko taivaan meidän ylle. Pyramideissa käytetty lasi ei hohkaa kylmää talvella, eikä se lämpene kuumaksi kesällä.

Huone oli muutenkin viimeistelty aivan viimeistä yksityiskohtaa myöden. Meitä odotti huoneen ovella ihana herkkukori, josta löytyi muun muassa kantarelleja, poronlihaa, leipäjuustoa, lakuja, konvehtirasia ja kuohuvaa. Tällaisen korin voi ostaa pyramidiyöhön lisäpalveluna, ja suosittelen, niin mieletön tervetuliaislahja! Huone oli sisustettu modernisti skandinaavisella otteella, todella laadukkailla elementeillä ja kokonaisuus oli ihanan harmoninen. Huomattiin, että pyramidit oli väriteemoitettu ja meille osui punainen 🙂 Suomalainen design näkyi pyramidissa vahvasti, mikä oli ihana lisä. Bongasin itsekin huoneesta monta yksityiskohtaa, jotka tekisi mieli hankkia itsellekin, viimeistään sitten tulevaisuuden omakotitaloon. Ja itseasiassa, huoneesta saikin halutessaan ostaa sisustustuotteita!Revontulien bongailua

Huomattiin tosi nopeasti, että tuollaisessa lasikattoisessa majoituksessa luonnostaan kääntää pään jatkuvasti taivaalle. Sain itseni niiiiin monesti kiinni tuijottelemassa ulos, mutta ehkä se onkin huoneen ja pyramidin perimmäinen tarkoitus. Totta kai revontulia koitettiin bongailla, vaikka valitettavasti ei niitä tällä kertaa nähty. Lomaviikon aikana oltiin kuitenkin nähty revontulet jo kahdesti, joten oltiin tyytyväisiä ihan vaan tähtitaivaaseen. Ja itseasiassa kyllä saatiin revontulihälytys Tonttulan superkätevästä sovelluksesta, mutta ei taivaalle tuijottelusta huolimatta bongattu taivaanvalkeita. Tonttulan sovellusta suosittelen muutenkin, sieltä löytyi kartta koko Tonttulan elämysalueesta.

Meille tosiaan sattui ihan loistava pyramidikeli, kun taivas oli lähes pilvetön ja kirkas läpi yön. Tästä syystä tähdet ja kuu näkyivät upeasti. Me sammutettiin pyramidista valot jo tosi aikaisin illalla, jotta saatiin nauttia tähtinäkymästä mahdollisimman paljon. Nautittiin moottoroiduista sängyistä ihan olan takaa, ja ne olivatkin aivan loistava lisä pyramidiin, kun sängyn sai juuri haluamaansa asentoon. Katseltiin koko ilta kiireettömästi tähtiä ja Olympialaisia tv:stä himmeimmällä mahdollisella asetuksella, sekä nautittiin vain olostamme. Tuolla jos missä pääsi todelliseen lomamoodiin, ja luksusyö Aurora Pyramideissa takasi henkisen rauhoittumisen.

Alekoodi kokonaisvaltaiseen elämykseen

Aurora Pyramidit todellakin veivät sydämen. Me molemmat todettiin, ettei olla koskaan yövytty missään näin upeassa paikassa ja vain ihasteltiin koko yö pyramidihuonetta. Voidaan siis aivan ehdottomasti suositella koko sydämestämme! Aurora Pyramideilla on lisäksi ilmainen pysäköinti sekä sähköauton latauspiste. Aamiainen kuuluu tietysti yön hintaan ja siitä pääsi nauttimaan tunnelmallisessa Tonttulan kahvilassa. Aamiainen oli runsas ja se sisälsi klassisia hotelliaamupalan elementtejä, Lapin herkuilla höystettynä. Oma suosikkini oli vohvelien paistaminen itse! Halutessaan aamupalan voi ostaa lisäpalveluna nautittavaksi Revontulikodassa avotulella. Lisäksi grillikota on pyramidiasukkaiden vapaassa käytössä. Tonttulassa on myös tilaussauna, jos kaipaa saunaa pyramidiyön lisäksi. Tonttulan Piilon omatoimikierros sisältyy Aurora Pyramidien hintaan, ja suosittelen ehdottomasti käymään. Me kierreltiin lähtöpäivänä elämyskylää, ja päästiin muun muassa pulkkamäkeen, vierailemaan piparkakkutalossa ja nähtiin lampaita, hevosia ja poroja.
Tonttulan elämyskylästä ja sen aktiviteeteista voi lukea lisää ja varata täältä. Aurora Pyramideihin voit tutustua tarkemmin tästä. Jos sinua kiinnostaa yö Aurora Pyramideissa, koodilla ”ellix” saat -10% alennuksen normaalihinnasta, kun varaat yön 28.2.2022 mennessä. Majoittua voi 21.2.-30.4.2022. Aurora Pyramideille on sopiva matka tietysti Leviltä, mutta myös esimerkiksi Ylläkseltä, joten laitahan korvan taakse jos olet tulossa hiihtolomaksi näille kulmille!
Luksusyö Aurora Pyramideissa – Oletko sinä koskaan kokenut vastaavaa?

Barcelona - kuvapäiväkirja ja ensimmäiset fiilistelyt

Leave a Reply