Joululahja minulta minulle – Louis Vuitton Pochette Metis

Mä en olekaan koskaan tainnut esitellä mitään joululahjoja blogissa. Se ei jotenkaan ole mun juttu, kuten ei esimerkiksi joululahjatoiveidenkaan esittäminen blogissa. Mä tykkään kuitenkin itse lukea niitä tosi paljon, mutta en oikein tiedä miksei niiden toteuttaminen itse ole houkutellut 😀 Kuitenkin, tämän yhden haluaisin esitellä ihan omassa postauksessaan!

 

Tänä vuonna mä hemmottelin itseäni tosi paljon jouluna. Ostin nimittäin tämän omasta mielestäni törkyisen kalliin laukun, miniloman Lontoossa ja myös Winston voidaan laskea ”lahjaksi” koko perheelle. Tuli pitkästä aikaa sellainen fiilis, että nyt mä olen todella ansainnut jotain spesiaalia, kun viime vuosi oli niin työntäyteinen ja raskas (vaikkakin myös kiva!).

 

Tämän ihanan Louis Vuitton Pochette Metis -laukun ostin itseasiassa aikaisena joululahjana jo marraskuussa. Tämä söpöliini onkin näkynyt blogissa jo pariin otteeseen asukuvissa, samoin kuin Instagramin puolella. Tämä on nyt kallein omistamani laukku, ja vaikka alkuun olinkin pari päivää pienessä järkytyksessä siitä että oikeasti tein sen, on se osoittautunut joka pennin arvoiseksi jo nyt.

 

Ehkä vähän harvinaisempi söpöliini

Kuten kaikki muutkin merkkilaukkuni, ostin tämän käytettynä. Olen Facebookissa monessa käytettyjen laukkujen ryhmässä ja yhdestä niistä bongasin tämän Metiksen. Mä en ollut koskaan aiemmin oikeastaan edes haaveillut Metis-laukuista, vaikkakin aina ihailin niitä muilla. Mulla vaan taisi aina vähän tökkiä ne peruskuosit canvas-matskussa, eikä siksi Metis niinkään iskenyt. Metiksen mallista oon kuitenkin pitänyt kovasti, koska se ei ole liian tyttömäinen eikä juhlava vaan tuntuu sopivan oikeastaan mihin tahansa. Sitten kun bongasin tämän Empreinte-version vieläpä vaaleanpunaisena, olin täysin myyty.

 

Vaaleanpunainen väri Metiksessä on harvinaisempi, tai kyllä niitä liikkeestä saa, mutta katukuvassa muita kuin ruskeita sävyjä näkee tosi harvoin. Se olikin mulle ehkä se käännekohta, koska en halunnut niin massalaukkua taas kerran. Myös Empreinte-nahka tekee tästä laadukkaamman ja ehkä enemmän ”worth it”. Lisäksi Empreinte näyttää mun mielestä ryhdikkäämmältä kuin canvas-versiot. Mä muuten kuulin huhua, että Pochette Metis -malli tullaan ehkä lopettamaan, ja se on yksi syy miksi olen ollut superiloinen tästä löydöstä. Mä nimittäin olen kovasti sellaisten laukkujen perään, joiden valmistus on lopetettu enkä oikein tiedä miksi 😀

 

Käytännöllisin laukkuni

Tässä lyhyessä ajassa tämä Metis on osoittautunut ehdottomasti mun käytännöllisimmäksi laukuksi. Tuota kun voi kantaa cross bodynä tai salkku-tyylisesti. Se sopii juhlavampiin tilaisuuksiin, mutta myös huppariasuun. Se on kooltaan juuri täydellinen, ei liian iso eikä pieni. Ja vaikka se onkin pieni (vai keskikokoinen) laukku, se imee sisäänsä todella paljon tavaraa, myös jopa mun kameran.

Tähän saa helposti lisättyä asusteita, esimerkiksi huivin voi kietoa sangan ympäri ja olen myös ripustanut laukkuun söpön avaimenperän. Tässä laukussa on ihanan paljon taskuja, joten sisältö pysyy hyvin järjestyksessä. Erityisen tärkeää on myös tuo kiinnitys, jonka koen turvalliseksi.

 

Nyt tämän vuoden puolella olen käyttänyt taas paljon reppua, mutta muutoin tästä Metiksestä tuli kertaheitolla mun käytetyin laukku. Olen rakastunut siihen niin palavasti, että oikeasti pohdin jo mustan Empreinten tilaamista 😀 Noh, ehkei nyt just tämän hetkisellä budjetilla haha.

 

Louis Vuitton Pochette Metis – Mitä mieltä?

 


×××
Voit tykätä blogista myös Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Louis Vuitton Milla – pieni, mutta superkätevä clutch bag
× Nahkatakki talvella ja ruusuja maihareissa – Pakkaspäivän asu
× BT: 16 kysymystä vuodesta 2018 + rento huppariasu Lontoossa
 

Lue myös

Nahkatakki talvella ja ruusuja maihareissa - Pakkaspäivän asu
Kun työelämä vie mennessään kesken opintojen

Kommentoi