Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2019: Urban Beauty

idtoukokuu

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic


Ihanaa kesäkuuta! ♡ Uusin Lookfantasticin Beauty Box tupsahtaa postiin varmaankin alkavalla viikolla, joten onkin oiva hetki kurkata toukokuun Beauty Boxin sisältöön. Mä olen tykännyt tehdä näitä Boxien esittelyitä pienien käyttökokemusten kera, joten siksi multa nämä tulee myöhemmin kuin muilta. Uuden boksin kohdalla haluaisin kokeilla jotain muuta, ja mietinkin kiinnostaisiko teitä ihan varsinainen unboksaus sekä erilainen toteutustapa? Toki sen lisäksi voidaan loppukuusta ottaa katsaus boksin tuotteiden käyttökokemuksiin.

Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2019 – Mitä boksi siis sisälsi?


Mellow Gel Lip Pencil

Huultenrajauskynä sävyssä Aria. Kynä on mattainen ja tykkään koostumuksesta sekä sävystä. Sävy sopii hyvin yhteen tosi monien eri huulipunien kanssa ja on siksi tosi monikäyttöinen. Pysyvyys on mun mielestä hyvä. Jatkoon!

Minetan 3 in 1 Gradual Tan Lotion

Jesss, asteittain ruskettava kosteusvoide! Mä rakastan tällaisia, niiden helppouden vuoksi, mutta myös siksi että näin vaalealle kuin minä tällaiset on parhaita itseruskettavia. Mun kaltaisille normaaleilla itseruskettavilla tulee helposti liian tumma tai epäsiisti lopputulos. Harmittaa että tuotetta on niin pieni pullo 😀 Joka tapauksessa, tätä tuotetta en ole vielä testannut kuin pari kertaa. Tuoksu on todella hyvä, en ole ennen saanut käsiini näin hyvältä tuoksuvaa itseruskettavaa. Näiden parin testauskerran jälkeen sävyä ei ole tarttunut vielä kovinkaan paljoa, mutta uskoisin tämän olevan hyvä tuote päivetyksen ylläpitämiseen. Tuote kuitenkin jättää ihon ihanan pehmeäksi eikä tahrannut lakanoita.


Avant Skincare 8 Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum

Tässä on toukokuun paketin ehdottomasti arvokkain tuote, ja tämä maksaa 89 puntaa, huh. Kyseessä on intensiivinen seerumi, joka vahvistaa ihoa, poistaa ikääntymisen merkkejä ja kosteuttaa. Seerumi lisätään kasvoille puhdistuksen jälkeen, ja odotetaan muutama minuutti ennen kosteusvoiteen lisäämistä. Mulle itselleni tuli yllärinä, että kyseessä on tuubi. Tänä keväänä olen tutustunut seerumeihin ensimmäistä kertaa, ja ne ovat kaikki tähän saakka olleet pipettipulloissa tai vastaavissa. Tuotteen koostumus on myös emulsiomainen, joka sekin poikkeaa tottumastani. Pidempiaikaisista vaikutuksista en osaa vielä sanoa, mutta tämän sekä kosteusvoiteen jälkeen iho tuntuu ihan vauvanpyllyltä! Tämä myös tuoksuu aivan ihanalta ja on koostumuksensa vuoksi helppo levittää.


Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask

Tämä hiusmaski lupaa kosteuttaa ja tuoda eloa kuiviin ja vaurioituneisiin hiuksiin. Se sisältää E-vitamiinia ja tuote sopii kaikille hiustyypeille. Maski jätetään hiuksiin viideksi minuutiksi. Tuoksu on ihanan raikas ja mun hiukset tykkäsivät tästä kovasti. Tämä taitaakin lähteä mukaan reissuun kätevän kokonsa vuoksi.Polaar Northern Light Cream

Sitten kätevä pikkuinen käsirasva! Tässä kiinnostuin ihan ensimmäisenä nimestä ja mietin olisiko kyseessä suomalainen tuote, mutta ei ollut 😀 Tuotteen sävy on ihanan persikkainen ja koostumus on tosi täyteläinen. Tuoksu ei ollut ehkä niinkään mun mieleen. Tämä rasva kosteuttaa todellakin tehokkaasti ja se imeytyy hyvin. Käsiin jää kivan kosteutettu fiilis, mutta ilman lähmäistä oloa.


Skinchemists Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads

Näitä testasin itseasiassa tänä aamuna! Nämä padsit asetetaan silmien alle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Padsit eivät kiinnity ihoon sheet maskien tapaan, joten näitä käytetään kurkkujen tapaan makuultaan. Padsit ovat paksuja, mutta niistä jäi ihana fiilis silmienalusiholle. Ne virkistivät, kosteuttivat ja kirkastivat. Just mitä tarvitsin haha! Näillä voi taistella väsyneitä silmiä, tummia silmänalusia ja silmäryppyjä vastaan.


Kokonaisuudessaan ei mitään pahaa sanottavaa tästä Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2019 -boksista. Yllätyin todella niinkin kalliista tuotteesta kuin tuo Avantin seerumi ja sen lisäksi parhaat positiiviset yllätykset olivat asteittain ruskettava voide sekä Eye padsit. Käsirasvoja on tänä keväänä tuntunut löytyvän boksista jos toisesta, joten se ehkä oli näistä turhin, jos joku täytyy valita.

Kesäkuun boksia odotan superinnoissani! Toukokuun boksissa oli tuttuun tapaan Sneak Peek seuraavasta, joka tulee olemaan teemalla Around the World. Juurikin teeman vuoksi olen siitä niin innoissani, sillä muiden maiden kauneustuotteet ovat kiinnostaneet minua aina. Sneak Peekissa paljastetaan myös, että boksista tulee löytymään islantilaisen brändin BIOEFFECTIN EGF seerumi, joka on arvoltaan 25 punnan arvoinen! Can’t wait 🙂 Oman boksisi ehdit vielä tilata täältä. Aiemmat boksit löydät blogista täältä.Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2019 – Miltä sisältö sun mielestä näytti?
×××

Oletko jo tykännyt blogista Facebookissa?


Lue myös

Mun tyylin toinen puoli - 2 erilaista tyyliä
Throwback-asu: Ihan Marianne-karkkina Venetsiassa

Kommentoi