Lookfantastic Beauty Box helmikuu 2019: Romance edition

Lookfantastic Beauty Box helmikuu 2019: Romance edition

Kauneusboksi saatu Lookfantasticilta.

Uskokaa tai älkää, mä en ole koskaan aiemmin kokeillut kauneusbokseja. Mulle tuli kyllä lapsena klassinen Pollux-paketti joka kuukausi (haha heppahullut muistaa), joten olen kyllä päässyt maistamaan sitä odottamisen intoa mikä liittyy kuukausittaisiin bokseihin. Enää ei tuo heppaboksi ehkä ihan iske, mutta kosmetiikka kuulostaa just sopivalta! Olin todella innoissani, kun pääsin yhdeksi Lookfantasticin tämän kuun boksin testaajaksi. Mun mielestä kauneusboksit ovat tosi hyvä idea, kun itsekin olen vähän huono etsimään itse uusia testattavia tuotteita.

Olen kuullut paljon kaikista erilaisista kauneusbokseista, mutta kyllä tämä Lookfantasticin on kuulostanut houkuttelevimmilta. Heidän boksista löytyvät brändit ovat sellaisia, joille mä sytyn ja tykkään myös boksin visuaalisuudesta todella paljon. Tämän kuun teema oli Romance, ystävänpäivän mukaisesti. Mikä olisikaan sopinut paremmin just mulle ja blogin teemaan, kuin överisöpö vaaleanpunainen ♡

Mitä boksi sitten piti sisällään?


Elle

Ensimmäisenä laatikosta paljastui pieni lehtinen, jossa esiteltiin kaikki kuukauden tuotteet. Tämän lisäksi mukana oli pieni Elle! Tykkäsin siitä kovin, koska mä tykkään lukea erilaisia lehtiä mutta viime aikoina niiden ostaminen on jäänyt ihan täysin.


Erno Laszlo Deep Sea Mud Bar

Lehtien jälkeen silmiin osui ensimmäisenä tämä Kuolleenmeren mudasta valmistettu palasaippua. Tämä oli mulle ehdottomasti vierain tuote, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. En ole koskaan testannut vastaavaa, mutta mutanaamiot on ihan lemppareita joten uskoisin pitäväni myös tästä.


Emité Rose Gold Eye Lash Curler

Seuraavaksi bongasin tämän ripsien taivuttajan. Niin kaunis just mulle sopiva sävy, eli ruusukultainen ♡ Näitä tarvitsee aina, ja kiva kun mukana tuli vaihtotyynyjä.


Sleek MakeUp Face Form -paletti

Oi tämä!! Sleek on yksi mun suosikkimeikkibrändeistä, kun ihastuin siihen vaihtoaikana. Tämä paletti sisältää juuri täydellisen sävyisen contour-sävyn, highlighterin ja poskipunan. Mulla ei itseasiassa ollutkaan yhtään palettia, jossa nämä kaikki olisivat yhdessä. Siksi tämä onkin esimerkiksi matkoille superkätevä!


Doucce Punk Mascara

Ripsivärit ovat aina tervetulleita! Tästä brändistä en ole koskaan kuullutkaan, joten testaan mielelläni. Tämä ripsiväri lupaa pitkäkestoisen lopputuloksen, joka tuuhentaa, erottelee ja pitää ripset taivutettuina. En vielä ehtinyt testata tätä, mutta katsotaan miten se lunastaa lupauksensa.

Lord & Berry Matte Lipstick Pencil ”Intimacy”

Boksista paljastui myös huulipunakynä. Tällaiset on superkäteviä ja itseltä löytyykin muutama. Sävy on aivan ihana, ja sopii mun mielestä niin arkeen kuin juhlaankin. Swatchasin tämän kädelle ja pigmentti oli tosi hyvä!


Philip Kingsley Maximizer

Löytyipä boksista vielä jotain hiuksillekin. Tämä on volyymiä antava muotoilusuihke latteille hiuksille, eli juuri minulle haha. Suihke lupaa volyymiä ja rakennetta sekä kiiltoa ja sitä voi käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin.


Kokonaisuudessaan pidin tästä kauneusboksista todella paljon. Uskon kaikille tuotteille tulevan käyttöä ja tuntui että tuotteet oli valittu hyvin mahdollisimman monelle sopivaksi. Tykkäsin erityisesti boksin ulkoasusta ja tuosta Sleekin paletista. Pienenä sneak peekinä seuraavaan kuukauteen, tulossa on ilmeisesti The Ordinaryn seerumi, eli se lupaa todella hyvää!Lookfantastic Beauty Box helmikuu 2019 – mitä mieltä olet?
×××

Oman Beauty Boxisi voit tilata Lookfantasticin sivuilta


Lue myös

Kukonaskelkuvio mustavalkoisessa asussa + kestotyylihaasteen startti
Kiikunlähde - Todellinen Winter Wonderland

Kommentoi