Lifestyle

Lookfantastic Beauty Box elokuu 2019: The Heatwave Edition

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic


Lookfantastic Beauty Box elokuu 2019 kolahti postiin juuri sopivasti ennen tänne maalle lähtöä ja päätinkin ottaa boksin mukaan. Tämän kuun boksin teema on Heatwave, ja vaikka meillä suomessa helleaalto menikin jo, pääsin boksin avulla ihanaan kesäfiilikseen. Teemaan sopivasti päätin kuvata tuotteet tällä kertaa meidän altaalla, jossa tuntuukin olevan trooppisempi ilmasto, joten helleaallon fiiliksestä ei oltu kaukana haha. Boksi sisälsi jälleen kuusi teemaan sopivaa tuotetta, Elle-lehden sekä boksin oman vihkosen.

Doucce huulilakka ”Holiday Getaway”

Ensimmäisenä paketista silmiin osui tämä pirteä huulilakka! Ensivaikutelmana sävy ei ole niin minua, enkä tiedä onko mulla koskaan ennen ollut huulilla tällaista korallista sävyä. Sävy kuitenkin on tosi kesäinen ja kieltämättä luo ihanan lomafiiliksen. Tämä lupaa levittyä hyvin ja kestää pitkään. Testasin tätä nopeasti ja voin allekirjoittaa helposti levittymisen, mutta kestosta en osaa vielä kertoa sen enempää. Saa nähdä jääkö tämä käyttöön vai annanko kiertoon sävyn vuoksi.
Rituals Body Cream ”The Rituals of Holi”

Mä kaipailinkin lomalle uutta vartalovoidetta ja täältähän se tupsahti. Ritualsin tuotteisiin olen aina ollut tyytyväinen, joten tämä kiinnosti myös suuresti. Tuoksu on todellakin huumaava ja ensitestailujen jälkeen tämä imeytyi ihailtavan nopeasti sekä jätti ihan käsittämättömän silkkisen fiiliksen. Ehdottomasti jatkoon!


James Read 1 Hour Glow Mask

Seuraavaksi itselleni tämän paketin vierain tuote. Kyseessä on asteittain ruskettava maski kasvoille ja vartalolle, ja tällaista maskia ei ole tullut koskaan ennen testattua enkä ehtinyt kokeilemaan vielä ennen tämän kirjoittamistakaan. Koostumus on geelimäistä ja tuote on yllättävän pieni. Tämä lupaa kauniin jokaiselle sopivan rusketuksen asteittain sekä lupaa sen kestävän pidempään ja haalistuvan asteittain. Kovia lupauksia, ja odotan innolla lunastaako tuote ne! Tätä siis levitetään ohut kerros iholle ja annetaan olla 30 minuuttia.


Natura Herb Infused Sheet Mask

Ah, mä rakastan sheet maskeja! Kuten melkeinpä kaikki muutkin sheet maskit, tämä lupaa rauhoittaa ihoa, pienentää ihohuokosia ja kirkastaa sekä kosteuttaa. Mä en ottanutkaan tänne maalle yhtäkään maskia mukaan, joten tämän voisin heittää nassulle vaikkapa heti tänä iltana.Luxie 737 Tapered Highlighter Brush

Aina, jos vastaavista kauneusbokseista tulee siveltimiä, mä olen niin innoissani! Kosmetiikan suhteen siveltimet ovat nimittäin ehkä isoin heikko kohtani ja niitä mulla onkin hamstattuna enemmän kuin tarvitsisin. Joka tapauksessa, tästä boksista paljastui Luxien highlighter-sivellin. Mulle Luxie ei ole tuttu brändi, mutta siitä tuli laadukas vaikutelma tämän yhden näytteen perusteella. Sivellin tuntuu ihanalta kasvoilla ja se vaikuttaa tasapainoiselta sekä ergonomiselta. Tämä sopikin täydelliseksi mätsiksi viimeisen tuotteen kanssa.
Bellapierre Heatwave Highlighting Palette

Tämäkään brändi ei ollut entuudestaan tuttu, mutta tässä taisi olla boksin nimikkotuote ;D Paletit tuntuvat olevan harvinaisia kauneusbokseissa, joten olin tästä todella innoissani. Highlighter-sävyt olivat ihania ja sopivat teemaan todella hyvin. Vaikka paletissa onkin eri sävyisiä korostusvärejä, värien pigmentti oli heikompi kuin odotin. Kimalletta näillä kyllä saa ihan riittävästi! Paketti tuntuu ja vaikuttaa yllättävän halvalta, vaikka tämän arvo onkin 30 puntaa. Boksissa tullut Luxien sivellin toimii näiden kanssa hyvin, ja sillä saa taiottua ihanan luonnollisen hehkun.

Kokonaisuudessaan rakastin tämän boksin teemaa ja se näkyi mun mielestä sisällössä juuri oikein. Toki suomalaisille Heatwave-teemainen boksi olisi ehkä istunut heinäkuussa paremmin, mutta no, on meillä aiemminkin ollut helteitä elokuussa. Sneak peekinä syyskuun boksiin näytettiin Molton Brownin kylpy- ja suihkugeeli, ja syyskuun boksi onkin Birthday Edition! Vau, en malta odottaa ♡ Voit tilata omat Beauty Boxisi täältä.Lookfantastic Beauty Box elokuu 2019 – Mitä mieltä olit tämän kuun boksin sisällöstä?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Terkut lomalta ja keskeltä ei-mitään!
Sadepäivän preppy-asu Palais Royalin maisemissa

Leave a Reply