Loma puhelimen kameran kautta

No nyt oon kaikki lomailuni lomaillut ja tänään oli karu paluu arkeen haha! Viimeisenä lomapätkänä mulla oli tämä kahden viikon pätkä, joka oli kyllä kaikin puolin ihan loistava. Kurkataanpa miltä se näytti mun puhelimen kameran läpi!

Loma alkoi piknikillä melkeinpä tuntemattomien ihmisten kanssa, kun kuvattiin viinimainosta 😀 Voin kertoa että toi oli yksi hauskimmista kuvauksista missä oon ollut! × Hahah, tarvitseeko muidenkin koirat tyynyn nukkumista varten? × Kyllä, Game of Thrones. Sitä hypetettiin niin kovaa seiskakauden alkaessa, että sorruin minäkin. Nyt ollaan jo menossa neloskaudella ja pahassa koukussa.

Kankaanpäässä ollessani käytiin parhaan kaverin kanssa kahvilla ja jädellä. Siellä vierähtikin neljä tuntia ihan huomaamatta ohi ♡ × Menossa moikkaamaan muita kavereita. × Joka kesän pakollinen Tuurin reissu check!

Mun mielestä joka kesään kuuluu myös yksi pesispeli, ja tänä vuonna lähdin ihan Tampereelta asti Kankaanpäähän sellaista katsomaan 😀 × Matkalla Asuntomessuille pysähdyttiin Tähtiniemen sillalla. × Asuntomessuilla oli tosi paljon noita tuollaisia tehosteseiniä keittiössä. Itse en niistä hirveästi pitänyt, mutta tää koivuversio oli kyllä hieno.

Asuntomessuista voit lukea lisää täältä 🙂 × Lomalla ehdin myös pyörähtämään Ikeassa, vähän nostamassa lisää sisustuskuumetta hahah! × Mun lempparikuvauslokaatio, ja voit katsoa sieltä otetut kuvat täältä.

Lintsipäivä! Tai oikeastaan loppupäivä, mentiin tuonne vasta iltapäivästä ja sekin riitti ihan hyvin ”tärkeimpien” laitteiden kiertämiseen. Mä kävin tänä kesänä kaikissa Suomen kolmessa huvipuistossa jee!

Ehdittiin käymään myös Korkeasaaressa just ja just. Onneksi liput eivät ole kalliita, niin ei haitannut että meillä oli tuolla aikaa vain puolitoista tuntia 😀 Mutta illalla viimeisten tuntien aikaan olikin hyvä aika pyörähtää katsomassa eläimiä, nimittäin kissaeläimet olivat enemmän liikkeellä kuin mitä oon koskaan nähnyt. Myös väkeä oli ihan minimaalisesti, joten saatiin katsella eläimiä ihan rauhassa.

Helsingin pikareissulla käytiin myös Pizza Hutissa. Naaaaam. × Pakko oli käydä Allas Sea Poolissakin! Oonko ainoa jonka mielestä toi nimi on aika typerä? 😀 Mutta silti, tosi upea paikka vaikkakin ehkä kallistun edelleen Löylyn puolelle. × Siellä maistoin myös jotain tällaista jännää juomaa, siinä taisi olla inkivääriä ja basilikaa jos en väärin muista. Oli yllättävän hyvää!

Tein tänä kesänä oman ennätykseni, ja kävin katsomassa neljää kesäteatteria. Mä tykkään niistä ihan älyttömästi! × Se uusi objektiivi ♡ Lue siitä lisää täältä× Lomaan mahtui vähän ikävämpikin juttu, yksi asiakas oli etsinyt mun henkilökohtaisen numeron ja keksi soitella suoraan mulle…

Viime perjantaina lähdettiin ajelemaan saaristoon, Parainen-Nauvo-Korppoo -akselille. Mä rakastan saaristoa! × Eilen tehtiin päivän kestävä pikareissu Tallinnaan, ja matkustettiin sinne Tallinkin uudella Megastar -laivalla. Se yllätti mut tosi positiivisesti, sehän vetää vertoja jopa Gracelle. × Tallinnan vanha kaupunki ja värikkäät talot ♡

Tallinnassa syömässä, ja petyttiin kyllä palveluun yhden myyjän kohdalla (toinen oli loistava!), kaupanpäällisten viinien tarjoamisen ajoittamiseen (oltiin siinä vaiheessa jo syöty) sekä osan annosten kokoon suhteessa hintaansa. Mulla oli hyvä annos ja onneksi muutkin osasivat ottaa huumorilla tämän kaiken 😀 × Käytiin myös Kidutusmuseossa! Oli mielenkiintoinen kokemus, vaikka alkoikin vähän karmia se ajatus, että ihmisiä on oikeasti kuollut noihin laitteisiin. × Metsästeltiin näitä kivoja tekstinpätkiä ja löydettiinkin tosi kivoja!

Joka kesään kuuluva Tallinnan reissu onnistui paremmin kuin osasin alkufiiliksistä kuvitellakaan! Se kruunasi loistavasti mun loman. × Löydettiin sieltä myös uusin lemppariravintola, Korsaar. Ihan mieletön paikka merirosvoteemoineen! Tuolla olisi voinut viihtyä vaikka koko päivän. × Mä rakastan näitä pulloja, ja ostinkin yhden kotiin koristeeksi hehe. 
Tarkempaa postausta on tulossa ainakin Tallinnasta ja ehkä saaristoajelustakin, kiinnostaahan ne teitä? 🙂

×××
Iso osa näistä kuvista on Snapchatista @ellimarias tai Instagramin @ellileppiniemi storystä, jota olen myös alkanut pikkuhiljaa käyttää enemmän, mutta vielä paljon jäi vain niiden kätköihin. Seuraa mua siis myös niissä niin et missaa mitään!
Kosmetiikan luottotuotteet osa-alueittain
Zadaa - Maailman helpoin kirppis

Kommentoi