Lemppariravintola Tampereella


Perjantaina haluttiin vähän juhlistaa poikaystävän synttäreitä ja mun loman alkamista, joten päädyttiin syömään meidän molempien suosikkiravintolaan täällä Tampereella, Stefan’s Steakhouseen. Tutustuttiin tähän raflaan vasta joskus hiukan yli vuosi sitten, mutta siitä onkin sen jälkeen muodostunut meille pieni perinne, jossa käydään kun on vähän enemmän juhlan aihetta.

Ravintola sijaitsee siis Kehräsaaressa, joka ehkä omalta osaltaan on myös vaikuttanut mun ihastumiseen koska onhan toi paikkakin yksi mun ehdottomista suosikeista Tampereella. Tykkään niin paljon Kehräsaaren tunnelmasta, siellä tulee aina ihan mielettömän hyvä fiilis! Mun oli vaikea valita näitä kuviakin tähän, koska lokaation vuoksi harvinaisen moni kuva tuntui onnistuvan.

Stefan’s Steakhouse on meille just täydellisesti sopiva sekoitus fine diningiä ja rennompaa pihvimestaa. Ollaan oltu siellä syömässä tosi juhlallisesti pikkumustassa ja pikkutakissa, mutta myös vaan siistimmällä paidalla ja farkuilla. Annokset on kuitenkin tarpeeksi runsaita, että todellakaan puolityhjästä lautasesta ei tarvitse maksaa. Ollaan saatu tuolla joka kerta ihan ensiluokkaista palvelua, ja meidän lempparitarjoilija on eräs niin sympaattinen mies, joka muistuttaa nöyrää hovimestaria hahah ♡

Ja ne pihvit. Mä en ole missään syönyt niin hyvää lihaa kuin Stefansissa, se vaan on ihan täydellistä. Oon aina ennen ottanut saman annoksen, missä on Black Angus -pihvi ja ranskalaisia, mutta nyt se oli hävinnyt listalta, joten päädyttiin tilaamaan 500 grammaa lihaa puoliksi ja kaikki meni… 😀 Listalta löytyy myös perinteisiä hampurilaisannoksia lukuisten pihvien lisäksi, ja esimerkiksi lehtipihvin maistaminen houkuttelee kovasti. Ja mä rakastan tämän ravintolan parmesanranskalaisia, totesinkin että voisin mennä tuonne vaan syömään pelkästään niitäkin.

Meillä oli kyllä taas niin onnistunut ilta. Saatiin pöytä ihan keittiön vierestä, joten päästiin myös seuraamaan kokkien työskentelyä ja muun muassa ruokien liekitystä. Tamperelaiset ja täällä vierailijat, käykää oikeasti testaamassa. Mä suosittelen Stefan’s Steakhousea todella lämpimästi!


paita Vero Moda × hame BikBok × kengät Skopunkten × laukku Louis Vuitton × aurinkolasit Ray-Ban × kello Daniel Wellington × rannekoru Kalevala
Puhelinräpsyjä alkukesältä
6+2 beauty hacks

Kommentoi