Lemppareita just nyt

Hyvää keskiviikkoa! Mun blogissa ei olekaan pitkään aikaan nähty perinteistä suosikit-postausta, ja viimeisin sellainen on tainnut ilmestyä kesällä 😀 Tästä syystä halusin ottaa tämän nyt vihdoin mukaan kun suunnittelin kuluvan viikon postauksia. Mutta, idea on varmasti kaikille tuttu, joten tsekkaapa seuraavasta mistä jutuista mä olen erityisesti pitänyt viime aikoina.

 

Heti ensimmäisenä mun suosikkituoksu tällä hetkellä! Kyseessä on Viva La Juicyn uusin tuoksu, Soiree (*saatu) ♡ Sen jälkeen kun tämä kilahti postiin, en olekaan muita tuoksuja käyttänyt. Soiree on just mun tyylinen, ja siinä on ihan täydellinen sekoitus hedelmien makeutta ja sitruksen raikkautta. Kyseessä on tosi helppo tuoksu, joka mulla toimii nyt go-to tuoksuna, mutta joka sopii varmasti hyvin myös juhlaankin.

 

Vihdoin saatiin meille myös herätysvalo, ja tällaista olenkin himoinnut jo monta vuotta. Viime kesänä puhuin täälläkin vähän mun väsymyksestä ja uniongelmista, ja mun piti tulla kertomaan teille myöhemmin sainko tehtyä asialle jotain. Noh, alkuun onnistuinkin mutta sitten mentiin taas alamäkeen, mutta nyt tämä herätysvalo on helpottanut mun elämää huomattavasti! Voisin kertoa tästä teille tarkemmin ihan omassa postauksessaan myöhemmin.

 

Nämä uudet tekokukat näkyivätkin jo tässä postauksessa. Tämä koko setti vaaseineen maksoi vain hiukan päälle kympin ja varmasti ostan näitä lisää kunhan vaan taas Ideaparkkiin päädytään! Nämä ovat nimittäin söpöimmät ja jopa aidoimman näköiset tekokukat mitä olen koskaan nähnyt, ja ne keräsivätkin suurta ihastusta Instagramin puolella.

 

Mä joskus ajattelin että Popsocketit ovat ihan turhakkeita, mutta mä en voisi enää elää ilman tuota. Poikaystävä ostin tämän mulle jo joululomalla, kun mun kädet on niin pienet että puhelimen pitäminen kädessä on välillä hankalaa 😀 Mutta käykää ehdottomasti hankkimassa tällainen, jos teillä ei vielä ole. Tää pelastaa teidän elämän!

 

Kosmetiikkasuosikkina on tämä MakeUp Academyn ripsiväri, Amplify Statement Lash. Mä olen jo parin vuoden ajan liputtanut vain Lancomen ripsareita, mutta Englannissa halusin testailla sellaisten merkkien tuotteita, mitä ei Suomesta saa. Ja nyt kaduttaa tosi paljon, etten ostanut kuin yhden tällaisen. Tällä oli hintaa muistaakseni jotain 2-4 punnan luokkaa ja tämä on ehdottomasti paras halppisripsari mitä olen koskaan testannut. Tällä saa ihan uskomattoman pitkät ja tuuheat ripset! Se myös kuivuu tosi hyvin eikä varise mihinkään. Hiukan paremmin se voisi tosin pitää ripset taivutettuina, mutta kyllä se senkin hoitaa ihan ookoosti. Aikalailla 5/5 ripsiväri siis.

 

Sitten vielä tämä tän hetken lempparineule. Kyseessä on harmaa rennon mallinen Victoria’s Secretin Angel-neule, ja se näkyy paremmin näissä asukuvissa. Tämä vaan on yksinkertaisesti niin helppo heittää asukriisien aikaan päälle ja se näyttää aina hyvältä.

Lisäksi haluaisin mainita tuossa ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa taustoina toimivat uudet taljat. Löysin ne Facebook-kirppikseltä ja olen ihan rakastunut ♡ Erityisesti tuo vaaleanpunainen talja on mun mieleen, mutta ei harmaakaan sen huonompi ole.

 

Mitkä jutut on sun lemppareita tällä hetkellä?

 


×××
Voit tykätä blogin Facebook-sivusta klikkaamalla tästä

 

Lue myös

Ei-niin-hieno asu ja kumisaappaat talvella?
Life update: Mitä mä teen mun elämällä nykyään?

Kommentoi