#lempivaatteeni -kampanja alkaa maanantaina!

id lempivaatteeni

#lempivaatteeni -kampanja on pian täällä! Sain pari viikkoa sitten sähköpostiini viestin, jossa mua pyydettiin Eetin toimesta mukaan #lempivaatteeni -kampanjaan. Olinkin hyvin iloinen tästä yhteydenotosta, sillä luulisin että muutoin kampanja olisi mennyt multa täysin ohi, tai vaihtoehtoisesti olisin bongannut sen vasta liian myöhään. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, mutta haluan ehdottomasti olla mukana levittämässä tietoutta tästä kampanjasta. Siksi myös kampanja on varmasti hyvä ottaa puheeksi jo nyt, jotta kaikki halukkaat hoksaavat lähteä mukaan ajoissa.


Eetti ry loi tälle vuodelle #lempivaatteeni -kampanjan. Kampanjan ideana on herätellä havahtumaan pikamuotiin, sen ympäristövaikutuksiin ja vaatimaan asiaan muutosta. Eetti kertoo, että Suomessa heitetään pois arviolta yli 70 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä vuosittain, eli 13 kiloa jokaista suomalaista kohden. Huh, järjetön määrä! Kaiken lisäksi tekstiiliteollisuus tuottaa enemmän päästöjä kuin kansainvälinen lento- ja laivaliikenne.


#lempivaatteeni kannustaakin ihmisiä käyttämään enemmän jo kaapista löytyviä vaatteita, ja erityisesti niitä lempivaatteita. Haasteen idea onkin käyttää sitä sun lempivaatetta viikon ajan. Kampanjan aktiivisin aika on 25.11.-15.12., ja itse ajattelin osallistua haasteeseen heti maanantaista lähtien. Mulla on itseasiassa montakin lempivaatetta, enkä ole vielä päättänyt millä niistä otan osaa haasteeseen, mutta se selvinnee vielä ennen maanantaita. Mun mielestä tämä haaste on superhauska, ja varmasti viikon loputtua aion näyttää haasteen jokaisen asun myös täällä. Pysykää siis kuulolla!


Kampanja varmasti herättää monenlaisia tunteita ja haastaa ehdottomasti luovuuteen asujen suhteen. Tällainen haaste on ihan mahtava ottaa vastaan! Ensi viikolla on myös surullisen kuuluisa Black Friday, joka on osasyy siihen, miksi itse haluan aloittaa haasteen heti ensi viikolla. Edelleen olen toki sitä mieltä, että tarjoushaukkailu kannattaa, mutta haluan samalla myös osoittaa, että ei kannata ostaa jos todellista tarvetta ei ole. Itselläni ei just nyt ole mitään tarvetta uusille hankinnoille, ja #lempivaatteeni -kampanja tukee tätä ajatusta loistavasti.


Palataan siis tämän haasteen pariin vähän yli viikon päästä! Fiiliksiä varmasti tulee viikon varrella löytymään Instagramista, joten nappaa mut siellä seurantaan. Ja hei, lähde sinäkin mukaan haasteeseen ♡Otatko sinä #lempivaatteeni -haasteen vastaan?
×××

Tykkää blogista myös Facebookissa!


Lue myös

Samsung Galaxy Note10+ ja Wearables – Saumatonta arjen hallintaa
Tällä viikolla...

Kommentoi