Vertailussa meikkivoiteet: Lancome vs Estee Lauder

Mä kävin muutama viikko sitten Helsingissä Polhemin PR-päivässä, ja sieltä mulle lähtikin mukaan eräs paljon kunniaa niittänyt meikkivoide, nimittäin Estee Lauder Double Wear. Olen halunnut testata tuota meikkivoidetta ihan älyttömän pitkään, sillä monet tituleeraavat sen parhaaksi meikkivoiteeksi koskaan. Hutioston pelossa olen kuitenkin vain tyytynyt omaan luottomeikkivoiteeseeni, joka on Lancome Teint Idole Ultra Wear. Sitä on myös monet kehuneet parhaaksi, ja itse kuulun tähän joukkoon. Nyt sitten sainkin oivan tilaisuuden laittaa nämä vastakkain ja voidaan selvittää, kumpi niistä on oikeasti se paras.

 

Lancome Teint Idole Ultra Wear

Tätä mä olen tosiaan käyttänyt vannoutuneesti jo pari vuotta. Olen pitänyt tätä ihan taivaan lahjana, sillä edes Lumenelta (?!?) ei löydy tarpeeksi vaaleaa meikkivoidesävyä mun iholle. Tästä Lancomesta kuitenkin löytyy se 005, ja se mätsää mun naamaan täydellisesti. Tämä Teint Idole Ultra Wear on se Lancomen peittävin meikkivoide, ja tosi suosittu on myös tästä asteen kevyempi Lancome Teint Miracle -meikkivoide.

 

+ Sävy on ihan täydellinen!
+ Nätti pullo ja pakkaus.
+ Peittävä! Joku joskus totesikin että tämä on kuin peitevoidetta.
+ Peittävyyden ohella tämä on silti kevyen tuntuinen. Naamalla ei tunnu olevan paksua kerrosta meikkiä, eikä se myöskään näytä siltä.
+ Kestää kasvoilla koko päivän.
+ Levittyy helposti; mä olen levittänyt tätä sormilla, Beauty Blenderillä ja siveltimellä, ja toimii loistavasti kaikilla.
+ Riittoisa.
+ Sulautuu ihoon. Tämä näyttää kasvoilla ihan superluonnolliselta, jos sulla on vain meikkivoide ja kevyt kerros puuteria.

– Hinta. Noin viisikymppiä meikkivoidepullosta on tosi kallis, mutta on tämä silti sen arvoista tavaraa.
– Hapettuu joillakin. Mulla itselläni ei ole tätä ongelmaa, mutta jotkut ovat todenneet tämä hapettuvan kasvoilla. Tähän on kuulemma silti auttanut se, että lisää puuterin meikkivoiteen päälle heti.
– Sävyn 005 saatavuus. Suomessa tuo vaalein on varmasti yksi suosituimmista sävyistä, ja siksi sitä joutuukin välillä ihan metsästämään.

 

Estee Lauder Double Wear

Sain tätä tosiaan yhden pullon testiin Polhem PR:ltä ja olin superinnoissani tämän testaamisesta! Sävy on mulle kuitenkin hiukan liian tumma, mutta ehkä kun kesä tästä lähtee käyntiin, istuu sekin sitten mun ihoon hyvin. Tämän luvataan olevan kuin toinen iho, olevan todella peittävä ja Double Wearin luvataan kestävän kasvoilla täydellisenä koko päivän.

 

+ Nätti pullo ja pakkaus.
+ On todellakin peittävä! Tämä ei tarvitse minunkaan punaisella iholla vihreää peitevoidetta alleen niin paljoa.
+ Kestää kasvoilla hyvin; tätä on nyt testattu menoissa klo 8-21 johon on sisältynyt myös kahvilatyöskentelyä. Ei muuten tosiaan lähtenyt liikkeelle kasvoilla.
+ Helppo häivyttää.

– Pullossa ei ole pumppua tms, vaan tuotetta kaadetaan suoraan pullosta. Se on mun mielestä tosi epäkäytännöllistä, ja tuotetta tulee helposti ihan liikaa.
– Ei ole niin mattainen kuin Lancomen Ultra Wear.
– Hinta. Tämä taitaa jopa olla hiukan kalliimpi näistä kahdesta.
– Tuntuu vähän paksummalta kuin Ultra Wear, samoin kuin näyttää kasvoilla paksummalta.

 

Lopputuloksena sanoisin, että mä en huomaa näissä kahdessa suurta eroa. Ihan ensimmäisenä vaikutelmana totesinkin että nämähän ovat samaa tavaraa! No, pieniä eroavaisuuksia löytyi sitten kuitenkin, mutta hyvin samalla viivalla nämä liikkuvat. Itse pysyttelen kuitenkin jatkossakin Lancomessa, sillä koen sen kevyemmäksi kasvoilla ja pullo on todella paljon kätevämpi. Siinä on myös hiukan enemmän aurinkosuojaa, mikä on itselleni tärkeä juttu näin kesällä. Enemmän peittävyyttä kaipaavalle taas suosittelen Double Wearia.

 

Lancome vs Estee Lauder – oletko sinä testannut kumpaakaan näistä meikkivoiteista?

 


×××
Muista tykätä blogista myös Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Vihreät peitevoiteet vertailussa: Peitevoiteet punaiselle iholle
× Kosmetiikan luottotuotteet osa-alueittain
× Vertailussa Better than sex -ripsivärit
 

Lue myös

Irti oleva koira on vaaraksi itselleen sekä muille
Röyhelöt ja midimitta - tämän kesän hitit samassa asussa

Kommentoi