Kymmenen kokoa liian suuri paita: Tekonahkalegginsit + oversizepaita

Kuvista kiitos Emilialle

Hei hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Monella taisikin pyörähtää syyslomaviikko käyntiin, ja toivottavasti teillä on kaikkea kivaa tekemistä tiedossa. Mulla itselläni ei lomaa ole, mutta olen silti ehtinyt nauttia noista upeista syyskeleistä ja se on parasta.

 

Nämä kuvat napattiin jo muutama viikko sitten, kun oltiin Ted Bakerin laattojen lanseeraustilaisuudessa. Tuo asu on kuitenkin sen jälkeen eksynyt ihan luvattoman usein päälle. Tässä nimittäin näette yhden maailman rennoimmista asuista ja sen vuoksi tykkäänkin käyttää tätä yhdistelmää todella usein.

 

Paita on tosiaan otsikostakin päätellen kymmenen kokoa liian iso. Törmäsin tuohon paitaan joskus loppukesästä H&M:n alerekissä ja ihastuin sen väriin heti. Jäljellä oli kuitenkin vain isoja kokoja ja hetken mietin onko se uhka vai mahdollisuus. Päätin lopulta ostaa normaalia kokoani kymmenen kokoa suuremman paidan, ja vitsit olen tyytyväinen päätökseeni!

 

Mä tykkään muutenkin tosi paljon oversize-yläosista, ja tuo paita todellakin on sellainen. Ison koon vuoksi siitä tulee mulle just sopivan pitkä, että voin käyttää sitä huoletta legginsien kanssa. Aina, kun mulla on aamuisin pieni kriisi oman peilikuvan kanssa, tämä paita eksyy päälle koska siinä on hyvä olla ja mielestäni se näyttää aina hyvältä.

 

Nuo legginsit ovat ihan lempparit myös! Ostin ne noin vuosi sitten myös H&M:ltä ja haluaisin noita vain lisää. Nuo ovat nimittäin yhdet mukavimmista alaosista mitä omistan, ja näyttävät silti hyvältä ja mielenkiintoiselta. Noiden legginsien tekonahka on tosi kiiltävää, eikä niinkään sellaista mattaista.

 

Näiden kuvien takista tuli mieleen, että vaikka odotan jo talvea, oli ihanaa että saatiin nämä nahkatakkikelit takaisin. Kylmyys on ihanaa ja oon ollut tosi fiiliksissä esimerkiksi ensimmäisistä pakkasista, mutta pakko myöntää että tuosta pienestä lämpöaallosta tuli hyvä olo. On ollut tosi jees pukeutua pari päivää vähän kevyemmin ja ehkä olen ollutkin hiukan inspiroituneempi parin viime päivän ajan.

 

takki Bershka × paita H&M × legginsit H&M × kengät Nike × hattu H&M × reppu Ted Baker

 

Kymmenen kokoa liian suuri paita – toimiiko sun mielestä?

 


×××
Muistithan tykätä blogista myös Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Asu täynnä murrettuja syysvärejä
× Syksyn lempitrendit 2018: Mitä aion hankkia ja testata?
× Ruutujakku ja punaiset asusteet: Ensimmäinen syysasu
 

Lue myös

Syksy saapui kotiin
I Love Me 2018 -messutärpit: Mitä suosittelen ja mitä odotan itse?

Kommentoi