Kylmän kesän hypetys


Sain kuin sainkin asukuvia sittenkin jo nyt! Lähdettiin nimittäin eilen roadtripille Mikkeliin asti asuntomessuille ja onnistuin nakittamaan veljen kameran taakse. Asuntomessuilla meillä oli älyttömän kivaa vaikkakin aikaa meillä oli tosi vähän. Messuista kuulette lisää kunhan saan käsiteltyä kuvat lempparikohteista!

En taida olla ainoa joka on huomannut tämän kesän olleen ainakin tähän asti tosi surkea. Lämpimiä kelejä on ollut todella huonosti, ja jos nättejä kelejä on, lämpöasteet pyörivät vain 20 asteen paikkeilla. Joo, mulle se on ”vain”, koska mun kaltainen vilukissa tarvitsee 25 astetta edes harkitakseen paljaita sääriä ja käsiä. Muakin kyllä harmittaa vähän että varsinaiset rantakelit on täysin jääneet kokematta, mutta sitten taas toisaalta mä oon jopa tykännyt tästä. Sataa voisi vähemmän, mutta lämpötilat ovat olleet mulle just sopivat. Ainakin pukeutumisen suhteen.

Mä nimittäin en juurikaan pidä kesäpukeutumisesta. Se menee jotenkin hurjan helposti ihan mauttomaksi, ja muutenkin tässä Suomen kesässä hellepäivinäkin on varauduttava pukemaan enemmän päälle aamuisin ja iltaisin. Kyllä mä joskus tykkäsin kesäpukeutumisesta tosi paljonkin, mutta jostain syystä tänä kesänä olen lähinnä vihannut shortseja ja muutenkin kaikkia lyhyitä vaatteita. Kerroinkin tässä postauksessa, etten ole vielä tänä kesänä kertaakaan käyttänyt shortseja ihmisten ilmoilla ja voin allekirjoittaa tuon vieläkin. Toki mekkoja olen käyttänyt, ne ovatkin vieneet mun sydämen ihan kokonaan mutta ymmärsitte varmaan pointin. Mulla on niin paljon kotoisampi fiilis väljissä vaatteissa ja tänä kesänä oon saanut ainakin toistaiseksi ihan luvan kanssa pukeutua niihin. 

Onhan tässä vielä kesää jäljellä, joten ehkä ne helteet on vasta tulossa ja kyllä mäkin toivon niiden saapuvan. Toistaiseksi vaan tänä kesänä on ollut just hyvät lämpötilat vaikka muuten sään (sateiden) puolesta onkin ollut surkea kesä. Tarkoitan sitä, että tässäkään asussa mulla ei ollut ollenkaan liian kuuma näin kesällä, koska lämpöasteita oli noin 18. Nuo culottes-housut ovat olleet ihan täydelliset tänä kesänä, koska ne ovat väljät ja ohuet, ja siksi myös tosi viileät. Samoin paita on ohutta neulosta, jolloin se on aina just sopivan lämpöinen, ei koskaan liian kuuma eikä kylmä. Myönnettäköön, että nahkatakki tosin oli jo liikaa ja se pääsikin päälle vain kuvia varten koska oli kuitenkin mukana ja olin sen päälleni suunnitellut.

paita Samsoe&Samsoe × housut Cubus × kengät Primark × tekonahkatakki Cubus × aurinkolasit Ray-Ban × laukku Michael Kors
Joo, näköjään höpötin lähinnä vaan säästä tällä kertaa 😀 Mutta onko siellä muita jotka ovat salaisesti nauttineet viileästä kesästä? Entä miten kokomusta asu uppoaa näin kesällä?

×××
Muistithan jo liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Bloggerin kautta? ♡
6 juttua viime päiviltä
Asuntomessut 2017

Kommentoi