Lifestyle

Kuntokeskus Liikku ja Liikku-bucketlist

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’09_2019_LIIKKU_ElliLeppiniemi’);

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kuntokeskus Liikun ja Indieplacen kanssa.
Joko siellä ollaan taas palattu treeneihin kesän jälkeen? Mä pääsin kaupallisen yhteistyön tiimoilta testaamaan Liikun kuntosaleja, juuri sopivasti näin syksyllä! Mulle itseasiassa paluu salille oli enemmän kuin vain kesän jälkeinen paluu, sillä kuntosalikortti mulla on viimeksi ollut vuosi sitten. Mä olen aina ollut liikunnallinen, ja rakastanut lenkkeilyä, ryhmäliikuntatunteja ja kuntosalitreeniä, mutta tässä parin vuoden sisään liikunta on ikävästi jäänyt useamman työn, opiskelun ja vaihto-opiskelun jalkoihin. Usein olen pohtinut aloittamista uudelleen, mutta kynnys on kasvanut päivä päivältä korkeammaksi.
Kuntokeskus Liikku – matalampi kynnys aloittaa

Kuntokeskus Liikku tulikin mun elämään juuri oikealla hetkellä. Liikku madalsi kynnystä aloittaa todella paljon, kun treenikaverin saa ottaa mukaan tutustumaan ilmaiseksi maanataista keskiviikkoon klo 16-19. Se on mulle yksi isoimmista asioista, mikä helpottaa paluuta kuntosalille. Kun käytiin testaamassa meidän lähi-Liikkua, meidät myös otettiin iloisesti vastaan kyseisen Liikun valmentajan toimesta. Kanssatreenaajistakin jäi todella hyvä fiilis, sillä vaikka salilla oli paljon väkeä, tilaa oli silti runsaasti ja kaikki tosissaan keskittyivät omaan treeniinsä. Avarassa ja valoisassa tilassa sai olla omassa rauhassa, mutta yksin ei silti tarvinnut olla.

Mä tykkäsin Kuntokeskus Liikusta muutenkin todella paljon. Kuntosali ei ollut perinteisen hämärä ja hikinen, vaan sisustus oli tosi raikas ja koko tila oli inspiroiva. Yksityiskohdat oli tarkoin harkittu ja myös pukuhuoneet olivat tilavat ja siistit. Laadukkaita laitteita oli runsaasti erilaisia ja löysinkin uuden suosikkilaitteen, jolla voi harjoitella esimerkiksi leuanvetoa. Treenata pystyi laitteiden kanssa, vapailla painoilla tai vaikkapa vaan oman kehon painolla. Me yhdisteltiin vähän kaikkia monipuolisen treenin luomiseksi. Ilmanvaihto oli aivan loistava, mikä teki treenaamisesta entistä miellyttävämpää.


Tutustumisaikoina Liikun henkilökunnalta on mahdollista kysyä apua ja neuvoa, mutta Liikusta on myös mahdollista saada oma henkilökohtainen valmentaja maksua vastaan. Personal trainer auttaa aloittamaan sekä pääsemään tavoitteisiin turvallisesti sekä fiksusti. Valmentajan avulla aloittamisen kynnys madaltuu entisestään ja tuo ehdottomasti lisävarmuutta, jos itsellä ei ole vielä paljoa kokemusta treenaamisesta.
Liikku-bucketlist

Mä haluan ehdottomasti jatkaa kuntosaliharrastusta, nyt kun se aloittamisen kynnys on ylitetty. Paras keino varmistaa treenien jatkuvuus omalla kohdallani on tietysti erilaiset haasteet, joten kokosin tähän Liikku-bucketlistin loppuvuodelle. Haasteisiin saa ehdottomasti tarttua muutkin!


✓ 3 min lankutus tasapainopallojen päällä
✓ 3 täydellistä leuanvetoa ilman avustusta
✓ 10 miesten täydellistä punnerrusta
✓ opettele käsilläseisonta
✓ 5km soutu


Nämä mun Liikku-bucketlistin kohdat tukee hyvin heikoimpia osa-alueitani, joita haluan kehittää. Myös tällaiset hyvin perinteiset suoritukset ja niissä onnistuminen ovat olleet haaveissa pitkään, joten nyt vaan tuumasta toimeen ;D Katsotaan sitten loppuvuonna miten onnistuin!
Onko Kuntokeskus Liikku sulle jo tuttu kuntosali?
×××

Voit tutustua Liikkuun myös Instagramissa!


Lue myös

True parisian outfit (or not) - Asu täynnä sydämiä
Vintagelöytöjä elokuun ajalta - 2nd hand haul

Leave a Reply