Ei-niin-hieno asu ja kumisaappaat talvella?

Meinasin jättää nämä kuvat julkaisematta kokonaan, koska jotenkin en ollutkaan loppujen lopuksi tyytyväinen tähän kokonaisuuteen. Eilisen sää kuitenkin inspiroi mut ottamaan nämä kuvat esille ja valmistelemaan tämän postauksen. Ainakin täällä meillä päin oli nimittäin ihan kunnon märkä loskasää, ja olisi todellakin pitänyt olla kumisaappaat jalassa.

 

Kuvienottopäivänä halusin testata ensimmäistä kertaa Huntereita talvella. Ostin mun saappaat syksyllä Englannista ja mukaan ostin myös nuo valkoiset fleecesukat. Niitä ei kuitenkaan ole tullut käytettyä, sillä niiden kanssa kumppareistakin tulee tosi lämpimät kengät ja nyt vasta talvella fleecesukillekin oli tarvetta. Kyseisenä päivänä ei ollut yhtään märkää ja tuntui, että ihmiset siksi katsoivat mua vähän kummaksuen mutta kun halusin testata näitä kunnon pakkaskelillä 😀

 

Vaikka ensimmäisenä ei todellakaan tule mieleen laittaa kylmiä kumisaappaita jalkoihin talvella, mun mielestä nuo hoitivat asiansa tosi hyvin fleecesukkien kanssa. Oli kiva yllättyä positiivisesti tästä pienestä testistä! Ilman noita sukkia olisivat varpaat jäätyneet aivan varmasti, mutta kävellessä noilla tuli jopa vähän kuuma. En mä silti tätä komboa ota muiden talvikenkien tilalle, mutta esimerkiksi eilisellä kelillä kumpparit ja fleecesukat olisivat olleet se paras vaihtoehto. Uggeja ei nimittäin voi kuvitellakaan laittavansa loskasäähän enkä kyllä mielelläni pukisi valkoisia Timberlandejakaan.

 

Kumisaappaat talvella -testi onnistui siis hyvin, mutta pakko todeta että Hunterit on mun mielestä todella paljon nätimmät ilman noita sukkia. Tai ainakaan just tässä asussa ne eivät ilmeisesti toimineet, kun joku tässä tökkii mua ja paljon. Jotenkin tuntuu, että nuo valkoiset sukat katkaisevat jalat vähän hassusti. En tiedä olisiko ongelma pelastettu esimerkiksi toisen värisillä housuilla tai jos sukat olisivatkin mustat?

No joo, en tiedä eikä sillä nyt niin suurta väliäkään ole. Päivä oli tosi rento, enkä siksi hirveästi kiinnittänyt vaatetukseen sen suurempaa huomiota ja sen ehkä huomaa 😀 Mutta toisaalta, ehkä on kiva jakaa täällä blogissa myös välillä tällaisia ei-niin-fancyja asuja, koska kukapa meistä olisi aina tyytyväinen valitsemiinsa vaatteisiin? Ja pääpointtihan tässä tuli selväksi, eli se kuinka Hunterit toimii pakkasella haha.

 

takki Hollister × farkut Levi’s × kumisaappaat Hunter × pipo Balmuir × kaulahuivi Cubus

 

Olisiko sulle tullut mieleen käyttää kumisaappaita talvella? Entä tykkäätkö katsoa myös näitä ei-niin-hienoja asuja?

 

×××
Muista liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta ♡

 

Lue myös

Olin bodypainting-mallina
Lemppareita just nyt

Kommentoi