Kukonaskelkuvio mustavalkoisessa asussa + kestotyylihaasteen startti

Kukonaskelkuvio mustavalkoisessa asussa + kestotyylihaasteen startti

Kuvat © Emilia
Ensimmäisten asukuvien aika täällä uuden blogin puolella ♡ Kerroin aiemmin, että sisältö tulee jatkossa painottumaan enemmän pukeutumiseen ja omaan tyyliin. Sen lisäksi pyrin kestävään pukeutumiseen ja se tulee olemaan yksi vahvimmista teemoista täällä. Jatkossa haluankin yhdistää tavallisiin asupostauksiin kestotyylihaasteen, aina kun mahdollista.


Mikä kestotyylihaaste?

Tankki loi kestotyylihaasteen ja voit lukea siitä lisää täältä. Idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan laskea yhteen asukokonaisuuden vaatekappaleiden ikä. Mitä isompi luku, sen parempi! Mun mielestä tämä on ihan mahtava haasteidea, ja on ollut kiva nähdä kuinka moni bloggaaja on jo ottanut osaa siihen. Tämä haaste kannustaa loistavasti kestävämpään pukeutumiseen ja konkretisoi hyvin sitä, kuinka aina ei tarvitse olla uutta.

Mulla itselläni on paljon vanhoja vaatekappaleita mutta myös uusia. Siksi uskon tästä tulevan mielenkiintoista, sillä välillä mun asut saattavat saada tosi vähän pisteitä ja toisinaan taas hyvin paljon. Iso osa varsinkin vanhemmista vaatteistani on myös pikamuotiliikkeistä, mutta silti ne ovat kestäneet hyvinä. Eivät toki kaikki, mutta ne muutamat hyvät yksilöt, jos niin voi sanoa 😀 Se itseasiassa konkretisoi hyvin sitä, että pikamuotikaan ei ehkä ole niin paha juttu, jos sen tosissaan käyttää loppuun. Silti, valitettavan usein pikamuoti ei kestä kuin sen vuoden, mutta se onkin sitten jo taas toisen postauksen aihe. Ja vaikka sen vaatteen käyttäisikin loppuun, valmistustavat eivät ole eettisiä tai kestäviä, eikä siitä pääse yli eikä ympäri, mutta ymmärrätte varmasti mitä ajan takaa.


Kukonaskelkuvio housuissa

Joka tapauksessa, tämän päivän asu ja ensimmäinen kestotyylihaasteen uhri on tämä kuvien mustavalkoinen asu. Tämä onkin mielenkiintoinen, sillä se koostuu ihan uusien vaatteiden ja vähän vanhempien vaatteiden miksauksesta.

Uusimpia vaatekappaleita ovat tuo neuleen alla oleva valkoinen paita ja nuo kukonaskelkuosiset housut. Kukonaskelkuvio on ruutukuosin lisäksi ehkä yksi ajattomimmista kuoseista. Mun on ollut vähän vaikea lämmetä tälle kuosille, tai olen aina ihastellut sitä muilla, mutta en ole itse osannut pukea sitä. Nyt kuitenkin rohkaistuin ja tykkään näistä superpaljon. Mulla on edelleen haasteita näiden yhdistämisen kanssa, mutta haluan ottaa haasteen vastaan.


Mustavalkoisen asun väripilkkuja

Mulla ei ole pitkään aikaan ollut täysin mustavalkoista asua päällä. Värit ovat tulleet niin vahvaksi osaksi mun tyyliä, mutta viihdyin tässä kuitenkin tosi hyvin. Täysin mustavalkoista asua halusin kuitenkin piristää jotenkin, ja pinkki takki olikin ihan nappivalinta. Lisää väriä hain punaisesta laukusta. Muistaakseni vuosi sitten vaaleanpunaisen ja punaisen yhdistelmä nousi isoksi hitiksi ja itsekin käytin sitä pari kertaa viime kesänä.

Tuo laukku on yksi mun vintageihanuuksista ♡ Nappasin sen Facebook-kirppiksen huutiksesta viime kesänä lähestulkoon ilmaiseksi. Tarkoitus oli viedä se kunnostettavaksi, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Näistä kuvistakin näkee kulumaa laukun pohjan kulmissa, mutta niitä ja hihnaa lukuunottamatta laukku on ikäisekseen loistavassa kunnossa.

takki JACK WILLS
neule JC
paita LOAVIES
housut LOAVIES
kengät H&M
laukku LOUIS VUITTON

Takki on vuosi sitten hankittu. Neule on peräisin mun yläasteajoilta, eli sillä on ikää 8 vuotta. Paita ja housut saavat molemmat 0 pistettä, sillä ne on hankittu vasta tässä kuussa. Kengät ostin Facebook-kirppikseltä kolme vuotta sitten. Laukku on tosiaan vintage ja myös hankittu käytettynä. Datecodesta päätellen sen ikä on 29 vuotta.

Eli pelkät vaatteet ja kengät yhteenlaskettuna sain 12 pistettä = kestotyyliedistyjä. Jos tuo vintagelaukku lasketaan mukaan, nousee tämän kertainen asteikko jopa kestotyyliguruksi, haha.

Oletko sä jo ottanut osaa kestotyylihaasteeseen? Uppoaako kukonaskelkuvio sinuun?
×××

Joko seuraat mua myös Instagramissa @@ellileppiniemi? 🙂


Lue myös

Voittavat tavat - Mistä unelmoin ja miten saavutan sen
Lookfantastic Beauty Box helmikuu 2019: Romance edition

Kommentoi