Kukkamekko ja maiharit

idmekkomaiharitMoikka taas pitkästä aikaa! En edes huomannut, että edellisestä postauksesta on vierähtänyt melkein viikko. Mulla on ollut niin paljon tekemistä ja olen pysynyt liikkeessä jatkuvasti, että blogi on ihan huomaamatta jäänyt taka-alalle. Yksi isoimpia syitä tähän hiljaisuuteen on kotiprojekti, josta kerroinkin hieman Instagramin puolella. Tarkoitus on siis uusia sisustus ihan täysin, ja makuuhuone alkaa olla nyt valmiina. Samalla sain vihdoin oman työpöydän ja puhkunkin nyt intoa tämän kirjoittelun suhteen. En malta odottaa että myös olohuone ja keittiö ovat valmiita, sen jälkeen pääsen esittelemään kaikki muutokset teillekin!
Asu: Kukkamekko ja maiharit

Tänään aihe on kuitenkin tämä kuvien asu, josta tuli kertaheitolla yksi mun suosikeista. Tuo mekko on ihan lemppari ja sitä on tullut käytettyäkin sen mukaisesti. Asukuvissa se ei kuitenkaan ole näkynyt sitten näiden kirsikankukkakuvien jälkeen, joten oli jo aikakin kuvata sen kanssa. Mekko on todella kaunis, hempeä ja tyttömäinen, mutta en kuitenkaan tällä kertaa halunnut asusta ihan överisöpöä. Siksi päätinkin asustaa mekon mustalla, ja fiilikseltään vähän rouheammilla asusteilla.


Tuon hatun ostin muistaakseni syksyllä ja se on ollut yksiä parhaimpia asustehankintoja. Perus musta hattu pelastaa jokaisen huonon hiuspäivän ja pelastaa kiireaamut, jolloin hiuksia ei ehdi pestä. Se lisää ”liian” söpöön asuun just sopivasti asennetta ja sopii oikeastaan kaikkiin asuihin. Tästäkin mekosta hattu tekee heti vähän arkisemman ja tuo asun takaisin maanpinnalle, jos niin voi sanoa 😀


Laukuksi nappasin pitkästä aikaa tämän ihanan minirepun, joka sopii mun mielestä hyvin hatun ja kenkien fiilikseen. Laukuksi olisi sopinut hyvin myös musta vyölaukku, ja jos olisin menossa festareille tällä asulla, vyölaukku olisi ollut ehdoton valinta. Tuo reppu ei kuitenkaan ole näkynyt kuvissa pitkiin aikoihin, joten päädyin valitsemaan sen. Festareista puheenollen, tämä asu sopisi sellaisille mun mielestä kuin nenä päähän. Kukkamekko ja maiharit -kombo on sopivan tyylikäs, näyttävä ja festarihenkinen, mutta silti just mun tyylinen.


Ja nuo maiharit! ♡ Mullahan oli kesäkuu shoppailulakkoa, mutta rikoin lakkoni näiden maihareiden vuoksi, enkä muuten kadu yhtään. Tästä ja kengistä kuulette lisää sitten ihan omassa postauksessaan, stay tuned! Joka tapauksessa, kokeilin ensimmäistä kertaa koskaan pitkävartisia sukkia maihareiden tai muidenkaan kenkien kanssa noin, että sukat jäävät pilkottamaan. Mä en käytä pitkävartisia sukkia nimittäin oikeastaan ikinä, mutta mun mielestä nuo vaaleanpunaiset sopivat maihareihin tosi kivasti. Tykkäsin tästä pienestä yksityiskohdasta paljon, ja voisin nähdä itseni samassa sukat+kengät -kombossa jatkossakin.


mekko YOUR FACE
kengät DR MARTENS
hattu H&M
laukku MICHAEL KORS

Mitä mieltä olette tästä asusta?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Pink Mamma - Ravintolasuositus Pariisiin
Lookfantastic Beauty Box kesäkuu 2019 - kokemuksia tuotteista

Kommentoi