Kukkakuosia ylä- ja alaosassa: Asu Kukkaisviikkojen kunniaksi


Kukkaisviikot ovat täällä! Sen kunniaksi käytiin ottamassa asukuvat tuolla upealla Polku-taideteoksella ennen töitä. Polun tarkoituksena on luoda pieni pala metsää kaupungin keskelle ja siinä on tosiaan onnistuttu. Tuonne voi kuka tahansa mennä vaikka kesken kiireisen päivän ottamaan hiukan aikaa itselleen ja rauhoittumaan. Tuo vihreys ja luonnonläheisyys luo tosi kivan kontrastin muulle kaupunkimaisemalle. Tamperelaiset, käykää hei ihmeessä tsekkaamassa tuo!

 

Teeman mukaisesti halusin ehdottomasti pukea päälle kukkakuosia, jota sitten löytyi niin ala- kuin yläosastakin. Sama kuosi päästä varpaisiin on nimittäin näitä tämän kesän trendejä, kuten olen maininnutkin esimerkiksi täällä. Mulla nuo kuosit eivät ole täysin samaa, mutta sointuivat kuitenkin tosi hyvin yhteen. Tällä yhdistelmällä oli tosi hyvä aloittaa tutustuminen tähän trendiin, ja toivottavasti pian saan kokeilla sitä myös ihan täysin samalla kuosilla.

 

Mä olen viime aikoina rakastunut ihan palavasti tuon mallisiin hameisiin. Niistä tulee ehkä pientä espanjalaistyylistä vibaa, josta inspiroituneena vetäisin pitkästä aikaa lierihatunkin päähän. Röyhelöt tosiaan ovat iso juttu tänä kesänä (kirjoitin siitä täällä) ja mun mielestä tällaisiin hameisiin röyhelöt on tuotu mukaan ihan älyttömän mielenkiintoisesti ja kauniisti. Tällaisesta hameesta saa helposti sopivan niin juhlaan kuin arkeenkin, ja nyt mä vaan haluan näitä omaan vaatekaappiin lisää.

 

Harmittaa niin kovasti, että säät ovat vaihtuneet näin äkkiä koleampaan. Tätä kirjoittaessani synkät pilvet lähestyvät uhkaavasti, ja pahoin pelkään että tämä aamupäivän asun hame täytyy vaihtaa lämpimämpään ja sateeseen sopivaan vaihtoehtoon. Kesäfiilistä tuo silti säästä huolimatta ihanat Kukkaisviikot, jolla onkin tarjottavanaan tänä vuonna paljon huippua tekemistä kuluvalle viikolle. Ja hei, viikonlopuksi on taas luvattu lämmintä!

 

Tampereen Kukkaisviikoilla tosiaan tapahtuu kaikenlaista päivittäin. Esimerkiksi Ratinan kauppakeskuksen aukiolta löytyy kukkaistutuksia ja tämä Polku, Kehräsaaressa vietetään korttelijuhlia ja Koskikeskuksessa voit tehdä oman kukkaseppeleen. Mun oma ehdoton lemppari on kuitenkin Finlayson Art Arean avaus! Tuo Finlaysonin alue on niin kaunista ja täällä blogissakin on monesti nähty kuvia, jotka on otettu Art Arealla. Nyt siellä on taas uusia taideteoksia, enkä malta odottaa että mäkin pääsen katsomaan niitä.

Tampereen Kukkaisviikkojen koko ohjelman löydät täältä. Mikä sen tapahtumista on sun suosikki?

 

paita Fatface × hame Lindex × tekonahkatakki Zara × kengät Converse × hattu H&M

 

Mitä mieltä olet: toimiiko asu, jossa kukkakuosia on yhtäaikaa ylä- ja alaosassa?

 


×××
Kukkaisviikot löytyy myös Instagramista täältä

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Tampere saa tänään oman Finnkinon Scape-salin!
× Millainen on uusi kauppakeskus Ratina Tampereella mun silmin + vip-avajaiset
× Kevään trendiväri laventeli yhdistettynä punaiseen – Ratinan avajaisten asu
 

Lue myös

Be bold: Sä tarvitset vain miljoona unelmaa ja kaikki on mahdollista
Elämää chihuahuan kanssa: Tällaista on omistaa chihuahua

Kommentoi