Kosmetiikan luottotuotteet osa-alueittain

Mulla on tiettyjä luottotuotteita tietyiltä luottomerkeiltä, joiden puoleen mä käännyn tietyissä kauneuden osa-alueissa. Haluankin nyt esitellä niitä teille ja kertoa, mitä tuotteita käytän miltäkin merkiltä.
Lancome on yksi mun lempparikosmetiikkamerkeistä, ja sieltä löytyy luottotuotteita ehkä eniten.
1. Hajuvedet. Mä rakastan Lancomen hajuvesiä ja voisin hamstrata itselleni ne kaikki. Nää on myös tosi laadukkaita, yksikin painallus riittää ja tuoksu kestää pitkään. Kuvissa olevilla kahdella tuoksulla mä voisin pärjätä loppuelämäni.
2. Teint Idole Ultra Wear -meikkivoide. Löysin tämän pari vuotta sitten, jolloin meikkivoiteella oli eri nimikin, mutta paluuta ei ole. Mä en ole löytänyt edes Lumenelta tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta mun nassulle, mutta tämä Lancomen on just täydellinen. Se myös kestää loistavasti ja peittää tarpeeksi. 
3. Ripsivärit. Lancomen ripsarit ovat olleet yksiä parhaimpia mitä oon käyttänyt. Mun lemppari niistä on se Doll eyes, mitä ei kuvasta löydy kun olen viime kuukausina testaillut muitakin malleja.

4. Kulmatuotteet Anastasialta. Tutustuin näihin ensimmäistä kertaa ikonisen Pomaden kautta, jota käytin yli vuoden ja sitä on vieläkin puolet jäljellä 😀 Ostin kuitenkin jossain kohtaa testiin tuon Brow Wizin, koska kuulin että sen kanssa ei vaadita ihan niin tarkkaa jälkeä ja oon kyllä tykännytkin tästä jopa enemmän! Mun Wiz meni rikki lentokoneessa, mutta luojan kiitos vain siitä harjapäästä joten käyttö onnistuu edelleen. Anastasia vaan on mulle se kulmatuotteiden kuningatar, ja luulen että tulen käyttämään näitä maailman tappiin asti.

5. Highlighter Jeffree Starilta. Highlightereissä mulla on myös se vaaleusongelma, enkä oikein löytänyt hyvää highlighteriä mun vaalealle iholle kunnes raaskin tilata tämän Skin Frostin. Tää on aivan täydellinen, tarpeeksi näyttävä mun makuun, laadukas ja todella riittoisa (ostin tämän viime jouluna ja se näyttää vieläkin siltä ettei sitä olisi käytetty yhtään). Vakuutuin niin paljon tästä mun ensimmäisestä JS-tuotteesta, että varmasti ostan jatkossakin highlighterit tältä merkiltä.
6. Peitevoide Joe Blascolta. Tätä mä ylistän kaikille ehkä eniten, mutta Joe Blasco on todellakin peitevoiteiden kuningas. En ole koskaan käyttänyt JB:ltä muita tuotteita kuin tätä punaisuuden neutraloijaa, mutta pois en vaihda. Oon myös kuullut meikkivoiteiden olevan todella peittäviä ja kaupassa testereiden avulla voin allekirjoittaa tämän.

7. Luomiväreissä mun luottomerkit on Morphe ja Urban Decay. Kummastakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa ja molemmilta löytyy paletteja just mun makuun. Morphessa parasta on myös suht halpa hinta suhteessa isoon palettiin. Esimerkiksi nää kaksi palettia ovat raivanneet tiensä mun luotoiksi sillä, että näiden hankkimisen jälkeen en ole muita luomivärejä juurikaan tarvinnut.

8. Huulituotteissa mä luotan Nyxiin ja Maciin. Mä tykkään paljon Nyxin lip creameista, varsinkin noista mattaisista pysyvyyden ja tosi ison valikoiman vuoksi. Tykkään myös siitä paljon, että Nyxin huulituotteet ovat hinnoiltaan kohtuu maltillisia joka tottakai on aina positiivinen juttu. Varsinkin nuo mattaiset kuvattavat huulia paljon, mutta Nyxiltä löysin myös huuliprimerin, joka on ollut valtava pelastus kuiville huulille (iso suositus tälle).
Macin huulipunat on mun lemppareita ei-mattaisista huulipunista. Ne vaan toimii mulla tosi hyvin, ne kestävät tarpeeksi hyvin mutta niitä on myös tosi helppo lisätä tarvittaessa. Macilta multa löytyy vielä mun ainoa huultenrajauskynä, josta tuli myös heti mun luotto. Se on tarpeeksi samansävyinen kuin mun omat huulet, joten voin käyttää sitä oikeastaan minkä punan kanssa vain. 
Mitkä ovat sun luottotuotteilta ja miltä merkeiltä ne ovat? Uskotteko tekin tiettyjä kauneuden osa-alueita juuri tiettyjen merkkien käsiin?

×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta? ♡
Vankilasta karanneena
Loma puhelimen kameran kautta

Kommentoi