Lifestyle

koskaNAISET. -tapahtuma Tampereella: Antaudu ihanuuteen

Kaupallinen yhteistyö: koskaNAISET.
Eilen Tampereen sydämessä, Finlaysonin alueella järjestettiin aivan ihana koskaNAISET. -tapahtuma, johon minulla oli kunnia osallistua. Tapahtuma oli kaikille upeille naisille suunnattu hemmottelutapahtuma, joka tarjoaa kauneuteen ja hyvinvointiin pohjautuvan kokonaisvaltaisen hemmottelun sisäisesti ja ulkoisesti. koskaNAISET erottuu muista vastaavista tapahtumista sillä, että tuolla saatiin unohtaa messufiilis, jonka allekirjoitan täysin. Messufiilistä ei tullut missään vaiheessa, vaan koin tapahtuman hemmottelevaksi ja voimaannuttavaksi.
Brunssia, Röyhkeyskoulua ja hemmottelua

Tapahtuma alkoi ihan mahtavalla brunssilla, joka lennätti meidät selälleen. Tarjolla oli Powaun herkullisia chia-tuorepuuroja, hedelmiä, ruisnappeja, cuscus-salaattia, juustotikkuja ja paljon muuta. Brunssin jälkkärinä oli ihastuttava kakkubuffet, josta löytyi lukuisia eri kakkuja, suklaata, vaahtokarkkeja ja korvapuusteja. Nam!! Voisiko sitä päivän aloittaa enää paremmin ♡ Brunssin yhteydessä me maisteltiin myös ainakin mulle täysin uusia Sparkling Coffee ja Sparkling Tea -juomia.Brunssin jälkeen alkoi varsinainen ohjelma, ja sen starttasi mieletön Jenni Janakka Röyhkeyskoulullaan. Olen kuullut Röyhkeyskoulusta jo aiemmin tosi paljon ja olen halunnut kuulla aiheesta lisää. Jenni veti aivan huikean, hauskan ja energisen puheenvuoron, josta olen vieläkin ihan fiiliksissä. Jennillä oli tosi hyviä pointteja, joista jäi ajateltavaa pidemmäksikin aikaa. Inspiroiduin Jennistä superpaljon, ja on hyvin mahdollista että kirjoitan vielä joskus Jennin puheenvuoron pohjalta joitain tekstejä tännekin.

Röyhkeyskoulun päätyttyä meillä oli aikaa hemmotteluihin. Tapahtumassa oli lukuisia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat pikahemmottelut sekä monipuoliset esittelypisteet. Itse ehdin kurkata kaikki pisteet ja pidempään viivyin muutamilla pisteillä. Sain muun muassa nauttia pikahieronnasta, jossa saatiin yllättävän hyvin auki mun todella jumissa olleita hartioita. Sen lisäksi nautin käsihieronnasta, testasin erilaisia rasvoja, innostuin kotisokeroinnista, sain pikakampauksen ja kävin kehonkoostumusmittauksessa. Aika paljon kaikkea eikö? Tämä kaikki sisältyi lipun hintaan, mikä oli ihan mahtavaa.
Uusia oppeja kauneudesta sekä itsensä arvostamisesta

Tapahtuman toisella puoliskolla saimme ihanan Vilja Vuolteen kertomaan meille kuinka tehdä kaunis silmämeikki. Mä olen aika huono tekemään silmämeikkejä, vaikka tarvikkeita sellaisten loihtimiseen olisi. Harjoitteluahan se vain vaatii ja sain Viljalta ison inspiraatiopuuskan, että tekisi nyt mieli meikkailla silmiä ihan vaan omaksi iloksi! Viljalta saatiin myös hyviä vinkkejä, joita en ollut itsekään edes tajunnut.

Lopuksi luvassa oli Ihana minä -workshop, jossa päästiin miettimään omaa itseämme. Tämä oli ehkä eniten tarpeellinen itselleni, vaikken ollutkaan tajunnut sitä etukäteen. Workshopissa mietimme omia fiiliksiämme itsestämme juuri sillä hetkellä, ja se ehkä jopa vähän pysäytti. Mä en ole enää muutamaan vuoteen kokenut että olisin esimerkiksi epävarma itsestäni tai että mun itsetunto olisi huono, mutta omia vastauksiani lukiessa jouduin toteamaan että niin se vaan taitaa olla jossain alitajunnassa. Mun on vaikea kehua itseäni, ja erityisesti luonteeni ja ominaisuuksiani kannalta, mikä taitaa olla vähän epätavallisempaa. En arvosta piirteitäni, ja sen suhteen mulla on todella paljon tekemistä. Workshopissa tehtiin siis kiva reality check, ja sen lisäksi askarreltiin mind map just sillä hetkellä puhuttelevista kuvista, jotka poimittiin lehdistä.

Osallistuisinko uudelleen?

Kokonaisuudessaan koskaNAISET. -tapahtuma oli aivan mieletön. Juuri tuollaista hemmottelua, energiaboostia ja hyvää fiilistä mä olen tarvinnut pitkään. Paikka oli koristeltu todella upeasti, ja itse ihastuin erityisesti kuvauspisteeseen. Tapahtuman päätteeksi saatiin ihanat goodie bagit ja ruusukimput (!!!) matkaan mukaan, mutta niiden lisäksi lähdin kotiin repussa roppakaupalla uusia oppeja, ideoita ja energiaa. Tällaisia tapahtumia me tarvitaan lisää, ja mä osallistuisin ehdottomasti uudelleenkin. Pidetään peukut pystyssä että saadaan koskaNAISET. 2.0 mahdollisimman pian ♡

koskaNAISET. – Oletko sä ollut koskaan vastaavassa tapahtumassa?
×××

koskaNAISET. löytyy myös Instagramista!


Lue myös

Epäonnistuneet asukuvat - osa kaksi
Mitä markkinointikoordinaattori tekee? Vastaukset teidän kysymyksiin!

Leave a Reply