Kokouimapuku vai bikinit? Coca-Colaa päästä varpaisiin Yyterissä

Hyvää alkanutta viikkoa ♡ Helteet sen kuin jatkuvat, ja mun on pakko sanoa että mä voisin ottaa talven jo 😀 Lämmin keli on ihana, mutta nämä +30 astetta alkavat olla liikaa näin monena päivänä. Varsinkin tällaiselle minunkaltaiselle, joka ei tykkää yhtään hikoilusta ja ahdistavan kuumasta olosta. Onko siellä muita jotka kokevat helteet näin?

 

Joka tapauksessa, me lähdettiin viime viikolla yhtenä päivänä Yyteriin viilentymään ja nauttimaan helteestä. Eihän me kauaa pystytty olemaan paikanpäällä, koska kuumuus oli todella ahdistava, mutta oli se kiva käydä tuolla taas kun viime kesänä taisi jäädä väliin. Yyteri oli odotettavasti ihan täynnä ja toinen meistä uskaltautui kastamaan talviturkinkin, mutta se en ollut minä 😀

Pääsin vihdoin käyttämään tuota mun uutta uimapukua, joka vilahti jo aiemmin täällä. Tuo on ihan täydellinen ja se näytti superkivalta yhdistettynä farkkuhameeseen. Päähän painoin teeman mukaisesti mun kokislippiksen ja mukaan otin vielä kokiskassin, hahah. Taisin näyttää vähän kävelevältä Coca-Colan mainokselta, mutta mun mielestä nuo kaikki näyttävät yhdessä tosi kivalta.

 

Punainen uimapuku ei tosin ollut se paras valinta Yyteriin, eikä ollut hyvä idea ottaa tuota uimaleluakaan mukaan. Siinä on nimittäin paljon vaaleanpunaista, ja joku näissä kahdessa punaisen sävyssä houkutteli todella paljon ampiaisia. Meidän kimpussa oli jatkuvasti vähintään neljä ampiaista ja näin ampparikammoiselle se oli ihan hirveää. Vaikka kuinka mentiin veden lähelle, ne kammotukset vaan seurasivat perässä 😀 Se oli melkoista siedätyshoitoa, kun kuitenkin halusin ottaa aurinkoa edes hetken juoksematta koko ajan sinne tänne.

 

Mulla ei ole koskaan ollut näin paljastavia kuvia näytillä blogissa, ja pakko sanoa että näiden julkaiseminen jännitti kovasti. Tykkäsin näistä kuvista paljon, ja eniten mua miellytti tuo selkeä kokisteema ja donitsi-uimalelu sopi mukaan täydellisesti. Tällaisia teemakuvia pitäisi ottaa ehdottomasti useammin! Silti mulla on vähän epävarma olo näyttää näin paljon itsestäni täällä, vaikka onhan tuo uimapuku kuitenkin aika peittävä. Silti tuntuu jännältä ja vähän pelottavalta, kertokaa etten ole ainoa 😀

 

Uimapuvut ovatkin onneksi nykyään tosi iso hitti, ja mulle tämä trendi kelpaa paremmin kuin hyvin. Olen ollut aina tosi epävarma omasta kehostani, eivätkä paljastavat bikinit ole koskaan olleet mun suosikkeja vaikka niitä olenkin käyttänyt kuin väkisin. Kokouikkari ei tuntunut tulevan kuuloonkaan silloin 15-kesäisenä. Nyt aikuisiällä olen kuitenkin löytänyt uimapuvut ja tunnen oloni todellakin paljon itsevarmemmaksi sellaisessa. Vaikka vieläkin koen arkuutta omasta kehostani, kokouimapuvun peittävyys helpottaa tosi paljon.

Mun mielestä Ane kirjoitti tästä aiheesta todella hyvin täällä. Munkin mielestä kokouimapuku olisi saanut olla trendi jo omana teiniaikana. Vaikka se onkin aika pieni juttu, olisi se silti varmasti pelastanut niin paljolta.

 

uimapuku Forever21 × lippis Bik Bok × kangaskassi Hype × aurinkolasit (*saatu, mainoslinkki) Junkyard × släbärit Nike × uimalelu Primark

 

Enkö muuten olekin järkyttävän valkoinen 😀 Mä itse jopa vähän pelästyin kun katsoin näitä kuvia ja totesin olevani vaaleampi kuin hiekka… Näissä kuvissa näkyy tosin vähän myös punaisuutta, koska tietenkään mun iho ei rusketu, vaan palaa jos sille jotain tapahtuu. Mä silti jotenkin kuvittelin, että olisin saanut edes vähän väriä pintaan, koska tänä vuonna on ollut niin paljon hellettä, mutta näköjään on ollut turha kuvitelma:D Missä mun itseruskettavat, melkein hävetti olla rannalla noin valkoisena hahah!

 

Oletko sä käynyt Yyterissä? Kumman sä valitset – kokouimapuku vai bikinit?

 


×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Minireissu Tukholmaan
× Mökkitunnelmaa kaupunkiparvekkeella: Miltä näyttää meidän parveke? + Arvonta!
× Kesän lookbook: 4 asua kesän erilaisiin tilanteisiin videolla
 

Lue myös

Keikka-asu hellepäivänä: Tupladenimiä ja Ed Sheeran @Tukholma
Asuntomessut Porissa pähkinänkuoressa

Kommentoi