Koirien nimikoidut valjaat

id koirien nimikoidut valjaatIhanaa lauantaita sekä toukokuun alkua kaikille ♡ Toivottavasti teillä oli kiva vappu poikkeusoloista huolimatta! Mulla itselläni ainakin oli, ja sovellettiinkin vanhoja vappuperinteitä tämän hetken suosituksiin sopiviksi. Tosi erilainen vappu tämä oli, mutta ei välttämättä yhtään muita huonompi 🙂 Me käytiin vielä eilen illalla vähän extemporena paljussa, jossa tuli lilluttua reippaat pari tuntia. Sen vuoksi mulla on edelleen tosi raukea olo, mutta sainpa kammettua itseni tietokoneen äärelle 😀

Tänään mä nimittäin haluan vinkata teille tarkemmin Mishan ja Winstonin uusista valjaista. Ne vilahtivat mun Instagram Storyn puolella pari viikkoa sitten, ja sen myötä sain aiheesta pari kysymystä sekä Storyyn tägättyä valmistajaa oli klikkailtu tavallista ahkerammin. Tästä päättelin, että nämä koirien nimikoidut valjaat saattaisivat kiinnostaa muitakin.

Julius-K9 IDC Powerharness

Mä tosiaan tilasin noin kuukausi sitten Mishalle ja Winstonille uudet valjaat. Molemmat alkoivat olla jo uusien tarpeessa ja näistä kyseisistä nimikoiduista versioista olin haaveillut jo vuosia. Kyseessä on Julius-K9 -valjaat ja tilauksen tein suoraan heidän omilta nettisivuiltaan. Tämä siksi, että sitä kautta valjaisiin sai tilattua myös nuo nimitarrat. Mä valitsin koirille samanlaiset, maastokuvioiset Julius-K9 IDC Powerharness -malliset valjaat.

Olen kuullut Julius-K9:n valjaista paljon positiivista istuvuudeltaan, kestävyydeltään ja käytettävyydeltään, ja näin parin viikon omien käyttökokemusten perusteella voin sanoa samaa. Valjaat on hyvin säädettävissä ja itse otin Julius-K9:n kokotaulukoiden perusteella molemmille koirille Baby2-kokoiset valjaat. Ne olivat just sopivat! Valjaat tuntuvat tukevilta ja jämäkiltä, sekä ne on helppo pukea ja riisua.

Koirien nimikoidut valjaat

Julius-K9:n melkeinpä kaikissa valjasmalleissa koosta Baby2 ylöspäin on paikka vaihdettavalle kangastarralle. Valjaissa tulee oletuksena mukana Julius-K9:n brändätty patch, mutta se on tosiaan irrotettavissa ja vaihdettavissa. Heidän nettisivuiltaan löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja tähän, kuten muunmuassa hauskoja police, king, security jne tekstejä. Vaihtoehtona on myös oman teettäminen, jolloin tekstiksi saa mitä vain haluaa, vaikkapa juurikin koiran nimen.

Kustomoitua patchia tilatessa piti valita sopiva koko valjaisiin sekä nimitarroja löytyy kolmea erilaista; heijastinkirjoituksella, pimeässä hohtavalla kirjoituksella ja tavallisella valkoisella kirjoituksella. Nämä kaikki tyylit olivat saman hintaisia ja itse valitsin heijastinkirjoituksen. Ihan vaan siksi, ettei heijastimia voi koskaan olla liikaa ja koen sen olevan näistä kaikista hyödyllisin.

Sen jälkeen tilaaminen onkin superhelppoa, ja sun tulee ainoastaan kirjoittaa haluttu teksti sille osoitettuun kenttään. Muista ehdottomasti tarkistaa oikeinkirjoitus! Haluan myös painottaa ja vinkata, että nämä patchit myydään yksittäisinä ja valjaista löytyy kaksi tarrapaikkaa. Tämä siksi, että voit halutessasi valita eri tekstin valjaiden kummallekin puolelle, mikä on tosi kätevä juttu. Mutta tosiaan, jos haluaa mun tapaan molemmille puolelle saman tekstin, muista klikata tuotteen määräksi kaksi kappaletta.

Kustomoitujen patchien toimitusajaksi varoitellaan jopa kuukautta, mutta mun tapauksessa tilaus oli perillä parin viikon sisällä, mistä olin positiivisesti yllättynyt. Ainoa iso miinus Julius-K9:ltä tilatessa oli postikulut, jotka olivat kahdenkympin paremmalla puolella. Se on mun mielestä jo melko paljon, mutta menkööt nyt tämän kerran. Itse valjaat bongasin alesta ja maksoin niistä noin 18 euroa kappale, kun kyseessä oli pieni Baby2-koko. Patchit sattuivat myös olemaan tuolloin alessa, ja maksoin niistä noin 6 euroa kappaleelta, mikä on mun mielestä varsin kohtuullinen hinta kustomoidusta nimestä.


Kokonaisuudessaan voin suositella näitä Julius-K9:n valjaita! Erityisesti nuo nimikoidut yksityiskohdat ovat aivan ihanat ja niillä voi luoda helposti persoonallisuutta koiran valjaisiin.
Oletko ennen törmännyt nimikoituihin valjaisiin?
×××

Kaikki koiriin liittyvät tekstit löydät tämän tägin alta!


Lue myös

Rento keväinen mekkoasu ja tupsubaskeri + kestotyylihaaste
-7kg kolmessa kuukaudessa

Kommentoi