5x kivoimmat kotityylit

id kivoimmat kotityylit


Ihanaa sunnuntai-iltaa ♡ Mulla on pitkästä aikaa ollut ihan kunnon viikonloppu, sillä kerrankin en ole tehnyt töitä yhtä kamppista enempää koko viikonloppuna! Välillä ihan vaan täydellinen vapaa-aika tulee tarpeeseen ja huomenna töiden teko lähtee varmasti taas isommalla teholla. Mun töiden tekemiseen koronatilanne ei ole juurikaan vaikuttanut, kun teen joka tapauksessa töitä kotoa käsin. Kuitenkin nyt monet ovat siirtyneet etätöihin ja olenkin ilolla seurannut jengin koronatyylejä. Siitä inspiroiduin ja ajattelin jakaa omat suosikkini omista kotityyleistäni! Pakko mainita, että en todellakaan aina näytä kotona kuvien mukaiselta, vaan usein työskentelen meikittä ja rähjäisessä hupparissa ja höntsyissä 😀 Nämä ovatkin siis suosikkeja kaikkien joukosta, eli 5x kivoimmat kotityylit, olkaa hyvä!


1. Vaaleansininen Adidas-settiverkkatakki ADIDAS
housut ADIDASTämä on ylivoimainen suosikki! Rakastan tällaisia settejä ja tässä on mun mielestä aivan ihana väri. Koko setti on muuten itseasiassa lasten mallistosta, mutta on kuitenkin just sopivan kokoinen.Koko setti näkyy myös tässä postauksessa.


2. Mukava kietaisupaitakietaisupaita PIERRE ROBERT (saatu)
housut VERO MODATässä kaikista klassisimman tyylin edustaja! Niin simppeli, supermukava, mutta tyylikäs kokonaisuus. Tuo kietaisupaita on aivan mahtava, ja älyttömän pehmeäkin vielä. Paidan kaveriksi valitsin mukavimmat kangashousut jotka kaapista löytyy.


3. Coca-Cola -settihuppari CARLINGS
housut HYPEAi että, tämä onkin ehkä coolein vaihtoehto kaikista! Tuo Coca-Cola -huppari on varmasti mun suosikkihuppari ja syystäkin. Se on miesten mallia ja siksi iso, mutta rakastan oversize-lookkia ja iso huppari sopii täydellisesti noiden housujen kanssa.Hupparin löydät myös tästä asusta.


4. Lämmin maksineulemekkoneulemekko PURA FINLANDOlen ennenkin täällä blogissa todennut, että tämä nilkkoihin asti ulottuva neulemekko on paras vaate ikinä. Se on niin helppo, superlämmin ja vieläpä suomalaiselta brändiltä. Tuohon on aivan ihana käpertyä ja muuta neulemekon kaveriksi ei tarvitakaan ♡Bongaa maksineulemekko myös tästä asusta.


5. Mom jeansit + t-paitat-paita LEVI’S
farkut LEVI’SToisinaan mä saatan pitää kotona farkkujakin, mutta silloin ne ovat ehdottomasti mom jeansit. Kotona inhottavinta on se, jos housut tai muut vaatteet puristavat ja siksi mukavat ja väljät mom jeansit ovat oiva vaihtoehto. Tämäkin kokonaisuus on muuten tavallaan setti, kun paita ja farkut ovat Leviksen ja molemmissa vieläpä toistuu samat värit yksityiskohdissa.


Sellaiset on mun kivoimmat kotityylit! Todella simppelillä siis mennään, ettei tarvitse miettiä sen enempää. Suosin mahdollisimman rentoa ja mukavaa, hengittäviä ja lämpimiä matskuja sekä isoja vaatteita, joihin käpertyä. Moni varmasti samaistuukin ja valitsee kotityylin vaatteet samoin perustein!Kivoimmat kotityylit – Mikä näistä on sun suosikki?
×××

Tykkääthän blogista myös Facebookissa?


Lue myös

Kuinka kauan täytyy olla yksin pitkän parisuhteen jälkeen?
Kuivashampoot testissä

Kommentoi