Kiitos elämäni supernaisille

idnaistenpaivaIhanaa naistenpäivää kaikille! Mun mielestä jokainen päivä voisi olla naistenpäivä, mutta silti on ihana juttu että on olemassa tällainen oma päivä kaikille naisille. Mä en yleensä juhli naistenpäivää sen kummemmin, mutta jokaisena naistenpäivänä haluan silti sanoa kiitos kaikille ympärillä oleville naisille. Siitä lähti myös idea tähän postaukseen.

Mun elämään on vuosien varrella eksynyt monia supernaisia, jotka inspiroivat, auttavat eteenpäin ja ovat pitäneet musta huolta. Paljon on toki ollut puhetta siitä, että nainen on toiselle susi, enkä valitettavasti ole pystynyt tältäkään välttymään elämäni aikana. Se ei kuitenkaan ole mun mielestä nyt tämän päivän aihe ja haluan keskittyä sanomaan kiitos elämäni supernaisille.


Kiitos elämäni supernaisille

Paras ystäväni L, olet kyllä supernainen sieltä parhaimmasta päästä. Ilman sinua en olisi selvinnyt tänne asti ja olet ollut mulle se tuki ja turva ala-asteelta lähtien. Sä oot myös selvinnyt isoista asioista ja aina katson sua ylöspäin menestyksesi johdosta. Oot super ja kiitos että olet ♡

Lapsuudenystäväni A&A, teidän seurassa voi olla täysin oma itseni ja se on niin käsittämätöntä. Kuten ollaan puhuttu, on ihmeellistä miten toisen kotona voikaan olla niin täysin kotonaan. Te supernaiset olette aikoinaan olleet se syy, miksi muoti alkoi kiinnostaa.

T&A, en varmaan koskaan naura kenenkään kanssa niin paljon kuin teidän. Teiltä supernaisilta olen oppinut viime vuosien aikana ehkä eniten, aiheistakin jotka eivät ole läsnä omassa elämässä vielä. Meidän puhetulva on aina ihan käsittämätön 😀

Supernaiset, joihin olen tutustunut töissä. Keneltäkään muulta en ole saanut niin paljoa inspiraatiota omaan uraan kuin teiltä. Olette mun esikuvia ja kiitos kun olen saanut oppia niin paljon.
M, sinä ihana ilopilleri! ♡ Miten toisen ihmisen seura voikaan tehdä niin iloiseksi. Oot super enkä malta oottaa meidän kesän reissua!

Supernainen E, jonka kanssa on isoja suunnitelmia. Ollaan mahtava tiimi jo nyt, enkä malta odottaa mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan!

Supernaiset, joihin olen tutustunut blogin kautta. E, ihanaa kun sulla on samoja visioita somen suhteen kuin mulla! Lyhyessä ajassakin tuntuu että oltaisiin tunnettu jo vuosia. N, oot tehnyt ihan valtavan duunin oman hyvinvointisi suhteen ja oot niin iso inspiraatio mulle. S, A ja J, ootte ihana porukka ja ootan meidän kevätreissua taas innolla! S, oot valtava inspiraationlähde pukeutumissa! Miss you ♡ I, huikeeta miten jaksat aina tsempata ja meidän brainstormailut oli parhaita! Supernaisia somessa olisi vielä vaikka kuinka pitkä lista ja odotan innolla että nähdään muutamien kanssa vielä joskus kasvokkain.

Suvun supernaiset, jotka ovat käytännössä opettaneet mulle kaiken. Erityiskiitos mummille, hän on todellakin elämäni supernainen ♡


Kiitos kaikille elämäni supernaisille, jotka ovat joskus koskettaneet mun elämää. Olette jokainen opettanut mulle jotain, ja sitä kautta muovanneet mun elämää tähän pisteeseen. Toivottavasti pidetään tiukasti yhtä jatkossakin. Naisena oleminen on ihanaa ja yhdessä me ollaan aina enemmän ♡

Kuka on sun elämän supernainen ja miksi?
×××

Liityitkö jo lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta? ♡


Lue myös

Näitä vaatteita en saa enää ostaa - Mitä jää ostoslistalle?
Uudet monitoimikantokassit koirille - Verkkokauppa Rahula

Kommentoi