Kiitollisuuspäiväkirja viime viikolta

id kiitollisuuspäiväkirja


Kuvat © Elina MäntyrantaIhanaa lauantaita ♡ Me ollaan kotikotona nauttimassa maaseudun rauhasta ja ajattelin hetkeksi istahtaa tähän koneelle ja julkaista jo viikko sitten luonnostellun postauksen. Olen pitänyt alkuvuoden ikävimpien tapahtumien jälkeen puhelimen muistiossa pientä kiitollisuuspäiväkirjaa, ja koen sen vaikuttaneen mun mielialaan ja jaksamiseen huomattavasti. Tulikin sitten kuun vaihessa mieleen julkaista yhden viikon kiitollisuuspäiväkirja täälläkin. Mun oli tarkoitus julkaista tämä jo alkuviikosta, mutta kulunut viikko on ollut kovin kiireinen eikä aikaa blogille ole oikein jäänyt. Tässäpä siis helmikuun ensimmäisen viikon kiitollisuuspäiväkirja.

Kiitollisuuspäiväkirja

Maanantai 1.2.
Kiitollinen tammikuusta, sen loppumisesta ja helmikuun alkamisesta.
Olen kiitollinen onnistuneista kamppiskuvista, jotka julkaisin tänään ja jotka napattiin kavereiden avulla viikonloppuna.
Kiitollinen lapsuudenystävästä, jota sain nähdä pitkästä aikaa. Meillä on aina yhtä hauskaa yhdessä ja olen kiitollinen siitä, että ollaan saatu tuntea lapsesta saakka.

Tiistai 2.2.
Olen älyttömän kiitollinen sunnuntaisten kuvausten lopputuloksista, jotka sain tänään. Ne olivat ihan mielettömiä, siis myös mun itseni mielestä vaikka itse olenkin kuvissa.
Kiitollinen ystävistä, taas sain nähdä yhtä heistä ja viettää ihanan kahvittelu- ja kuvailuhetken.
Kiitollisuus ei riitä kuvaamaan tämän päivän säätä. Oon sanaton ♡


Keskiviikko 3.2.
Olen kiitollinen uudesta naapurista, jonka luona sain käydä kilistelemässä.
Oon myös kiitollinen onnistuneista aamun kuvauksista ja jälleen uudesta, lahjakkaasta valokuvaajatuttavasta. Oli ilo tavata!
Ja siitä, että vihdoin toinen mun uusista kameroista saapui ja pääsin testaamaan sitä. Olen myös hurjan kiitollinen O:lle, joka jaksoi vielä käydä illalla hakemassa pattereita testejä varten.

Torstai 4.2.
Kiitollinen töistä, vaikka hommaa onkin just nyt enemmän kuin pitkään aikaan. Ihanaa silti, että on ylipäätään niitä töitä.
Oon silti samaan aikaan kiitollinen siitä, että nyt on jo torstai ja viikonloppu alkaa ihan pian.

Perjantai 5.2.
Oon kiitollinen yhtiökumppanistani ja meidän taidosta luoda kaikkea kummaa. Oon myös superkiitollinen kyseisten kuvausten lopputuloksesta.
Kiitollinen perjantaista ja alkavasta viikonlopusta. Tää oli kiva viikko.


Mistä sä olet ollut viime aikoina kiitollinen?
×××

Muista seurata mua myös Instagramissa!


Lue myös

What's in my bag? - LUMI Laurita Medium Handbag Cognac
Aikuisten ystäväkirja - Hyvää ystävänpäivää

Kommentoi