Rento keväinen mekkoasu ja tupsubaskeri + kestotyylihaaste

id keväinen mekkoasuKivaa tiistai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle ♡ Me käytiin sunnuntaina Emilian kanssa nappaamassa hänelle muutamat synttärikuvat ja hyödynsin samalla tilanteen asukuville. Vaikka sää ei tuolloin ollut mikään kaikista keväisin, inspiroiduin silti vallitsevasta vuodenajasta. Mulle inspiroituminen kevätpukeutumisesta tarkoittaa poikkeuksetta kukkia, ja siksi keväinen mekkoasu rakentuikin tuon ihanan kukkamekon ympärille.

Mekossa on pitkät hihat, röyhelöhelma ja pieni, hieman röyhelömallinen kaulus. Tuo on ehdottomasti yksi mekkosuosikeista! Sellaisenaan se ei kuitenkaan vielä ole päässyt päälle, kun ostin tuon vasta syksyllä. Eri neuleiden kaverina sille on kuitenkin tullut paljon käyttöä, enkä tosiaan malta odottaa lämpimiä kevätkelejä, jotta voin esitellä mekon teillekin ilman neuleita.

Usein tämän mekon kanssa heitän päälle helmasta tiukemman neuleen tai asettelen neuleen vyön avulla vähän pussittavaksi, jotta vyötärö korostuisi. Tällä kertaa kuitenkin halusin neuleen laskeutuvan mekkoa myöden, jotta look olisi rennompi ja tavallaan kerrostetumpi. Asun neuleen kaivoin itseasiassa viikko sitten takaisin kirppiskasasta, kun en sitten kuitenkaan ollut valmis luopumaan siitä. Ja tämä asu onkin hyvä esimerkki miksen 😀 Kyseessä on Marks & Spencerin lampaanvillainen neule, joka on ollut varsinainen luottovaate parin viime vuoden ajan. Neule mekon päällä tuo ihanasti lämpöä vielä viileään kevääseen, mutta myös söpöä kerroksellisuutta ja mielenkiintoa muuten simppeliin asuun.
Koska tosiaan vielä on viileää, jalkaan valitsin ylipolvensaappaat. Nämä ovatkin näkyneet blogissa luvattoman monta kertaa, mutta ne ovat ihan täydelliset helmojen kanssa! Lisälämmikettä sain Ted Bakerin pitkästä takista, joka on varma valinta hameiden kanssa näinä välikausina. Näiden lisäksi kaipasin jotain pientä extraa asuun, ja valitsin päähän supersöpön tupsubaskerin. Baskeri on löytö Zadaasta. Laukkuna tuolloin toimi Louis Vuittonin Pochette Metis, joka on kätevin valinta kameran kanssa kun sen saa mahtumaan laukkuun.

Kestotyylipisteet

Muistatteko vielä kestotyylihaasteen vuoden takaa? Mua harmittaa kun omalla kohdallani kestotyylipisteiden laskeminen jäi turhan nopeasti unholaan. Haluaisinkin ottaa nämä taas mukaan asupostauksiin, joten eiköhän tsekata tämän asun kestotyylipisteet! Mä en valitettavasti muista miten haasteen tulosasteikko meni, eikä alkuperäistä sivua enää löydy, mutta ei se silti estä meitä laskemasta vaatteiden yhteenlaskettua ikää ja tavoittelemasta mahdollisimman suurta lukua.

Takki on puolitoista vuotta vanha (1), neuleen hankin kolme vuotta (3) sitten ja mekosta saan nolla pistettä. Laukku, baskeri ja kengät ovat 2nd handia, joten niistä sai muistaakseni jokaisesta yhden lisäpisteen (3). Muutoin laukku on hankinta puolentoista vuoden (1) takaa, baskeri on ostettu vuosi (1) sitten ja kengät löysin muistaakseni neljä vuotta (4) sitten. Yhteensä laskettuna näistä tulee 13 pistettä!


takki TED BAKER
mekko MOHITO
neule MARKS & SPENCER
kengät H&M (2nd hand)
baskeri 2ND HAND
laukku Louis Vuitton
Kengät näkyy myös tässä, tässä ja tässä asussa.
Takin voi bongata mm. tästä, tästä ja tästä postauksesta.
Takki ja baskeri ovat molemmat osana myös tätä asua.
Mitä mietteitä tämä keväinen mekkoasu herättää?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Uudet Villi-juomat - pullo 100% kierrätysmuovia ja kesäisiä juomavinkkejä
Koirien nimikoidut valjaat

Kommentoi