Kevään trendiväri laventeli yhdistettynä punaiseen – Ratinan avajaisten asu

Viime viikolla tosiaan Tampereelle avattiin uusi kauppakeskus Ratina. Tarkoitus on kertoa teille tarkemminkin ennakkoavajaisista sekä viikonlopun virallisista avajaisista, mutta nyt keskitytään ennakkoavajaisten asuun!

 

Kuten kuvien ilmapalloistakin näkee, punainen on Ratinan väri ja ehkä huomaattekin jo, että sain siitä inspiraation omaan asuunikin. Halusin siis ihan ehdottomasti punaista päälle, joten jalkaan päätyivät viime asukuvissakin nähdyt ihanat Michael Korsin punaiset rusettitennarit. Pelkät kengät eivät kuitenkaan riittäneet mulle, joten heitin päälle vielä punaisen takin. Takki ei muuten ole mun oma, vaan lainasin sen taas kaverilta ♡ Ihanaa kun hän pelastaa aina mun asukriisit 😀

 

Tämän kevään yksi vahvimmista trendiväreistä on ollut laventeli. Itse en ole koskaan aiemmin edes pohtinut tuota väriä yhtenä vaihtoehtona, mikä on hassua koska sehän sopii täydellisesti muiden pastellivärien kanssa yhteen ja tunnetusti mä käytän pastellia toooodella paljon. Tänä keväänä kuitenkin löysin Facebook-kirppikseltä ihanan laventelin värisen kauluspaidan, ja se onkin päässyt jo muutamasti mukaan asuihin. Pari viikkoa sitten löysin myös Gina Tricotista näissäkin kuvissa näkyvän paidan, jonka pohjaväri on laventeli. Se sopiikin mun mielestä tosi hyvin vihreän kukkakuosin pohjalle!

 

Vielä viimeisenä iltana ennen ennakkoavajaisia pohdin paitavalintaa, mutta onneksi päädyin mustan sijaan tähän laventeliin. En olisi uskonut kuinka kivasti kirkkaanpunainen sopiikaan laventelin kanssa yhteen, ja välillä sitä tosiaan yllättyy omista valinnoistaan. Laventeli hiukan pehmentää kirkasta punaista ja punainen vastaavasti tuo laventelia kivasti esille. Näiden värien yhdistelmä on mun mielestä todella söpö ja särmikäs. Se, että kauden trendivärin yhdistää perinteiseen väriin tekee siitä helposti yhdisteltävän ja tyylikkään kauden loputtuakin.

 

Culottes-housut olivat yksi viime kesän isoista trendeistä, mutta mä aion kyllä käyttää niitä tänäkin vuonna. Ne ovat niin helpot, sopivan erilaiset ja tyylikkäät mutta rennot. Mun mielestä nimittäin on tosi turhaa ostaa kauden trendivaatteita, jos niitä oikeasti käyttää vain sen yhden lyhyen kauden, koska kertakäyttömuoti ei ole missään nimessä hyvä juttu. Vaikka itsellänikin on paljon parantamisen varaa ostokäyttäytymisen suhteen, niin ainakin näen kaikki vaatteeni pitkäikäisinä olivat ne sitten kauden trendituotteita tai klassikoita. Trendin vaihtuminen ei ole syy heittää käyttökelpoista vaatetta pois ja ostaa uutta tilalle.

 

takki Bershka × paita Gina Tricot × housut Cubus × kengät Michael Kors × laukku Michael Kors

 

Miten sun mielestä kevään trendiväri laventeli sopii punaisen kanssa yhteen?

 


×××
Voit liittyä lukijaksi helposti Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Tyllimekko ja tennarit: Inspiration Blog Awards -asu
× Asukuvat Tallinnan pikkukadulla
× Asukuvat Helsingistä: Beigeä, valkoista ja ihana neulehuppari
 

Lue myös

Hyvää synttäriä minä! Millainen tyyppi olen kavereiden mielestä?
InstruTrendWalk: Kesän aurinko- ja silmälasitrendien testailua

Kommentoi