Kevään meikkitrendit 2020 ja IsaDoran uutuuksia

id kevään meikkitrendit 2020

Meikit saatu IsaDoralta pr-tapahtuman yhteydessä.


Kunnon talvea ei tänä vuonna näyttänyt tulleen sitten ollenkaan ja vaikka parhaillaan on hiihtolomaviikot käynnissä, näyttää ulkona enemmänkin keväältä. Keväinen näky onkin saanut ainakin mut jo kääntämään katseen vahvasti kevääseen ja ehkä jopa kesään! Olen katsellut paljon inspistä kevätpukeutumiseen, fiilistellyt keväisiä hajuvesiä ja ihastunut erityisen paljon keväiseen huulimeikkiin. Siitä saadaankin itseasiassa hyvä aasin silta päivän aiheeseen, nimittäin haluan koota teille kevään meikkitrendit 2020. Käväisin muutama viikko sitten IsaDoran ihanassa pr-tapahtumassa, jossa meille esiteltiin näitä trendejä sekä myös IsaDoran uutuusmeikkejä.

Kevään meikkitrendit 2020: Dewy skin

Kesää kohti mentäessä kuulas iho nousee talven jälkeen aina hitiksi, aivan kuten tänäkin vuonna. Kuulas, hyvin kosteutettu ja hyvinvoiva iho on koko meikin avainsana. Tämä tekee meikistä luonnollisemman oloisin, kuin jos vaikka vertaa täysin mattaan pohjaan. IsaDoralta löytyykin tähän tarkoitukseen juuri sopivasti pohjan tuotteita, kuten esimerkiksi Prime & Moiturize Face Mist, jota suihkautan kasvoille ennen primerin tai meikkivoiteen levitystä. Myös IsaDoran uusi meikkivoide Skin Beauty jättää mun mielestä ihon tosi kuulaaksi.

IsaDoralta löytyy myös uusi Velvet Touch -kivipuuteri, josta olen tykännyt superpaljon! Sillä saa meikistä halutessaan tosi dewyn, mutta halutessaan myös erittäin matan, joten puuteri sopii oikeastaan kaikenlaiseen käyttöön.

Punainen silmämeikki ja muut kirkkaat värit

Kevään suosikkiväriksi nousee ehdottomasti punainen, ja sen eri sävyt sekä koralli! Ylipäätään kaikki kirkkaat värit ovat tänä keväänä iso juttu, ja rohkeimmat kokeilevat jopa neon värejä meikissään. Paljon on näkynyt myös esimerkiksi punaista smokey eye -meikkiä. Luomivärien suhteen kevään hitti on lisätä luomiväriä vain sisänurkkaan kuunsirppimäisessä muodossa!

Tummat vai värikkäät huulet?

Tummat huulet ovat tänä vuonna hyvin trendaavat. Mä itse en ehkä näe itseäni kovinkaan tummassa huulimeikissä, mutta onneksi se ei missään nimessä ole ainoa tapa! Toinen vahva trendi on kirkkaat värit myös huulissa, eli korallia ja punaista. Punainen onkin vanha lemppari, ja näillä IsaDoran uutuushuulituotteilla pääsen kokeilemaan myös korallisempia sävyjä. IsaDoran valikoimasta löytyy aina mätsäävä huultenrajauskynä Lip Desire -huulimeikkikynän kaveriksi.

Ripsien monet muodot

Ripsien suhteen tänä keväänä mennään hyvin vaihtelevasti. Vahvan huulimeikin kaverina trendaa ehdottomasti no-makeup -ripset ja vastaavasti luonnollisempien huulien kanssa paritetaan jopa pinkkejä ripsiä. Ripsitrendinä on siis nousemassa värikkäät ripset ja niiden kanssa tietysti vain ripsien tyveen tehtävä samansävyinen luomimeikki tehostamaan väriä. IsaDoralta tuli juuri uutuusripsiväri niin mustana kuin värittömänäkin! Tuo väritön sopiikin täydellisesti meikittömään ripsilookiin esimerkiksi kirkkaan punaisten huulien kanssa, mutta meitä myös vinkattiin käyttämään sitä öisin. Näissä molemmissa ripsiväreissä nimittäin on paljon hoitavia ainesosia, ja ne tukevat ripsien omaa kasvua. Itse olen päivittäisessä meikissä käyttänyt tuota mustaa jo pari viikkoa, ja sillä saa myös varsin näyttävät räpsyt.


Näiden lisäksi kevään meikkitrendit 2020 pitävät sisällään esimerkiksi pastellirajaukset, vesiväriluomivärit, eri väriset luomet, reilu kimallus, tuuheat mutta luonnolliset kulmakarvat sekä pinkki poskipuna. Luonnollisuus on edelleen iso avainsana, mutta siihen yhdistellään rohkeasti ysärin ja kasarin vivahteita kirkkailla väreillä. Tasapaino näiden välillä säilyykin siten, että jättää jonkin osa-alueen kasvoilta luonnolliseksi ja ”meikittömäksi”, ja korostaa sitten toista.Kevään meikkitrendit 2020 – Mikä on sinun suosikkisi tämän kauden meikkitrendeistä?
×××

Muista seurata mua myös Instagramissa!


Lue myös

Aamupalahaaste: Vinkit parempaan aamupalaan
Kuinka koirat sopeutuivat uuteen kotiin?

Kommentoi