Kesän helpoin asu

Mulla on ollut jo monta vuotta yksi vakkarikesämekko, jota mä rakastan ja joka on aina ollut mun kesän käytetyin mekko. Mutta nyt se taisi saada syrjäyttäjänsä, koska kuvissa esiintyvä mekko on mun uusi suosikki. En olisi uskonut tätä, mutta kyllä, mä kirjoitan kokonaisen postauksen yhdestä mekosta koska se ansaitsee ylistysoodin.

Mekko on tosiaan H&M:ltä, ja näitä mekkoja ainakin oli myös vaaleanpunaisena (jota harkitsin vakavasti myös), valkoisena ja mustana. Mekot kuitenkin taisivat olla odotettua suositumpia, sillä oman mekkoni sain mallinuken päältä kun kokoja ei enää ollut missään, ei netissä eikä muissa Tampereen myymälöissä. Mutta tää mekko on täydellinen, se on just sopivan pitkä, just mun värinen, tarpeeksi jykevää kangasta ja siinä on taskutkin (!!).

Ja katsokaa nyt kuinka helppo kesäasu tämä pelkkä mekko onkaan! Se ei tarvitse parikseen kuin raikkaat kengät ja tadaa, asukriisi on ohi. Mä en ole tänä kesänä käyttänyt perinteisiä farkkushortseja vielä kertaakaan, tosin lämpimät kelit ovat olleet vähän vähissä, mutta niinä ainoina kertoina olen päälleni valinnut mekon. Se vaan on kaikista helpoin kesäasu.

Mun mielestä täydellisen kesämekon ei tarvitse olla mitenkään ihmeellinen ja silmille hyppäävä, toisinaan ihan vaan oikeat leikkaukset ja pukeva väri on kaikki mitä tarvitaan. Tää mekko on mulle sellainen itsetunnonboostausmekko, mulla on tämä mekko päällä tosi itsevarma olo. Tykkään erityisesti tästä mekon rentoudesta, koska se antaa kantajalleen aika paljon anteeksi. Oonkin joskus maininnut täällä, etten juurikaan viihdy tiukoissa vaatteissa paitsi ihan harvoissa ja valituissa. Oon sitä mieltä, että itsevarmuus on yksi tärkeimmistä jutuista kauneudessa ja sä vaan yksinkertaisesti näytät paljon paremmalta vaatteissa, joissa sulla on hyvä olla.

Onko siellä muita jotka ovat tänä kesänä erityisen ihastuneita mekkoihin? Millainen on sun kesän vakkarimekko tai -asu?

mekko H&M × kengät Skopunkten × kello Daniel Wellington × tekokukat Maison Helsinki

6+2 beauty hacks
Lomaviikko numeroina

Kommentoi