Kesän ensimmäinen helleasu

Voii, tästä asusta mä tykkäsin todella paljon! Myös kuvat ovat ihanan kesäisiä, ja tällaisia otoksia mä olenkin jo kaivannut. Vuorossa on siis asukuvat maanantailta, kun hellerajat paukkuivat ainakin täällä Tampereella ja saatiin ikuistettua tämän kesän ensimmäinen oikea helleasu.

 

Tämä asu onkin muuten tosi pitkälti second hand -asu; hame ja toppi ovat molemmat peräisin Zadaasta. Tuota toppia mä odotin todella kauan, ja kävin rehellisesti päivittäin tsekkaamassa joko se on saatavilla. Zadaa-appiin voi nimittäin asettaa itsensä inactive-tilaan, jolloin sun tuotteet eivät poistu mutta niitä ei voi myöskään ostaa. Mutta tosiaan odotus palkittiin ja onnistuin ostamaan topin itselleni heti kun myyjä oli taas aktivinen!

 

Toppi on siis Ted Bakerin, ja rakastuin tulisesti tuohon kuosiin! Vaaleansininen pohja ja kaunis kukkakuvio ovat ihan täydellinen yhdistelmä ja just mun näköinen. Siinä on myös tuo ihana piparkakkureuna, joka tekee topista entistäkin suloisemman. Yleensähän nämä Ted Bakerin topit maksavat jopa kahdeksankymppiä, mutta miettikää että mä ostin tämän itselleni 12 eurolla! Mulla ei yleensä ikinä käy näin hyvä tuuri, että tekisin näin loistavia löytöjä, mutta onneksi nyt kävi 😀

 

Keltainen hame on tosiaan myös Zadaasta ostettu. Ihastuin siihen ensisilmäyksellä, mutta sitten hiukan epäröin, onko mulla käyttöä noin kirkkaalle värille ja varsinkin kun kyseessä on keltainen. Epäröinnit lensivät kyllä tuona päivänä heti roskakoriin, koska tuohan on ihan täydellinen hame! Väri oli just sopivan pirteä ihanaan kesäsäähän ja se oli yllättävän helppo myös yhdistää tuon vaaleansinisen topin kanssa. Tässä hameessa parasta värin lisäksi on ehdottomasti nuo taskut! Sen lisäksi tykkään kovasti tuosta vyötärön kiinnityssysteemistä ja vetoketjusta, koska ne tekevät hameesta ainakin mun mielestä tosi mielenkiintoisen.

 

Hameita mä tulen muutenkin käyttämään tänä kesänä varmasti paljon. Tavalliset farkkushortsit ovat mulle nykyään nimittäin ihan ehdoton no-no, koska ne tuntuvat liian lyhyiltä ja myös epäimartelevilta mun jaloille. Mun jalat ovat aina olleet mulle sellainen vahvuuskohta, mutta nyt viime kesän aikana se onkin alkanut kääntyä päinvastaiseen suuntaan. Niin lyhyet hameet kuin midihameetkin tuovat mulle siksi tosi paljon lisää itsevarmuutta, koska ne tuntuvat vain korostavan jalkojen hyviä puolia ja jättävän ne negatiiviset puolet täysin piiloon.

 

farkkutakki Cubus × toppi Ted Baker × hame Bershka × kengät Converse × aurinkolasit Ray-Ban

 

Mutta, mitä mieltä olette tästä asusta? Toimiiko keltainen vaaleansinisen kanssa? Entäs voiko sun mielestä tennareilla tuoda rentoutta ja arkisuutta hameen kaveriksi?

 

Helleasu kukkatopilla ja keltaisella hameella – mitäs tykkäätte?

 


×××
Seuraathan mua myös Instagramissa @ellileppiniemi

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Viikko ilman farkkuja -haaste
× Apua, onko vyölaukku taas muodikas?
× Luottoasu Englannissa: Flanellimekko ja tekonahkalegginsit
 

Lue myös

Tampere saa tänään oman Finnkinon Scape-salin!
Irti oleva koira on vaaraksi itselleen sekä muille

Kommentoi