Kesän ensimmäinen asu – Beigeä ja safariviboja

id kesän ensimmäinen asuKesän ensimmäinen asu tulee tässä! ♡ Ai että mä olen nauttinut tästä ihanasta kesäisestä kelistä eilen ja tänään. Kesä tuntui tulleen taas ihan yhtäkkiä puun takaa, mutta tämä lämpö ja aurinko tekee niin hyvää erityisesti mielelle. Me käytiin eilen Emilian kanssa Tallipihalla takeaway-kahveilla ja kuvaamassa, joten tulikin napattua kesän ensimmäiset asukuvat.

Kesän ensimmäinen asu

Mähän olen tunnetusti tosi vilukissa, ja eilinen +16 asteen ihana sää tarkoittaa mulle pelkässä farkkutakissa liikkumista. Paljain kintuin en vielä uskaltaunut kulkemaan ja ohut neulehame sukkisten kanssa olikin just hyvä. Farkkutakin alle valitsin poolon, koska en ollut täysin varma tulisiko mulle kylmä, vaikka näinkin monia muita jo shortseissa ja t-paidoissa. Joka tapauksessa, tuo oli juuri täydellinen asu kyseiseen keliin, ei ollut kylmä eikä kuuma.

Kun sovittiin lokaatioksi Tampereen ihana Tallipiha, inspiroiduin siitä taas kovasti. Siksi päälle valikoituikin beigeä ja safariviboja. All beige -trendi tuntuu vähän laantuneen jo, mutta itse viihdyn siinä edelleen erittäin hyvin eikä se ole jäänyt mulle vain trendiksi. Tuo beige neulehame on ihan luottovaate, maailman mukavin ja näyttää aina hyvältä. Sen pariksi yhdistin tosiaan beigen poolon, joka on myös ihanan monikäyttöinen. Se kun on kuitenkin melko ohut, niin menee mukavasti ympäri vuoden.Beigeä ja safariviboja

Tosiaan, jätin ekaa kertaa tänä vuonna kunnon takin kotiin ja valitsin päälle farkkutakin. Beigeen asuun ehdoton valinta oli tietysti Marimekon upea Unikko-takki, joka saa aina muilta ihasteluita, eikä turhaan. Tuo takki oli kyllä ehdottomasti yksi viime vuoden parhaista ostoksista nyt jälkikäteen mietittynä. Se on yllättävän helppo yhdistää asuun kuin asuun, ja unikkokuosi tekee siitä kivan katseenvangitsijan.

Jalkaan mä valitsin lisää unikkoa, kun kiskaisin päälle Marimekon tarratennarit. Noista kengistä tulee melkeinpä aina rakko eivätkä ne todellakaan ole pitkän matkan kengät vielä, mutta eilen huomasin etteivät mun kantapäät ärtyneet kengistä lainkaan. En tiedä olisiko syynä ollut sukkahousut, mutta joka tapauksessa tosi kiva juttu!

Koko asun kruunasin vielä mun seikkailijahatulla, johon rakastun joka käyttökerralla enemmän. Se henkii safariteemaa, tekee asuista tosi viimeistellyn näköisen, mutta on silti rento. Hattu on second hand -löytö Zadaasta aikoinaan. Hatun kaveriksi letitin hiukset kalanruotoleteille, joista olen innostunut viime päivinä. Olen harjoitellut noiden tekoa kovasti ja nyt se alkaa sujua, joskin vielä hitaanpuoleisesti 😀 Kirsikaksi kakun päälle lisäsin korviin kesäiset simpukkakorvikset, jotka näyttivät mun mielestä tosi kivalta hatun ja lettien kera.
takki MARIMEKKO
poolopaita YAS
hame MANGO
kengät MARIMEKKO
hattu 2ND HAND
laukku CHANEL
Koko asu on hyvin samanlainen kuin tämä, vain yläosa ja kengät vaihtuivat. Poolopaidan voit bongata myös tästä asusta. Sama hattu ja laukku -kombo löytyy tästä asusta.
Miltä asu näyttää sun silmään?
×××

Muista seurata mua myös Instagramissa!


Lue myös

Koronakevät ja yksinäisyys
Tällä viikolla...

Kommentoi