Kesämuodin check list – Vero Moda Pirkkalan blogi-ilta

Viikko sitten Inka järjesti taas kivan blogi-illan Pirkkalan Vero Modassa. Mä olin itse myös hiukan mukana auttelemassa ja olipa kyllä taas kiva nähdä blogikavereita pitkästä aikaa! Tällä kertaa meillä oli tarjolla suloiset kesädrinkit, pieni kierros myymälän valikoimaa tutkien ja perinteistä vaatteiden sovittelua.

Halusin tällä kertaa kirjoittaa teille tästä illasta hiukan eri tavalla, ja ajattelin että jokin kesämuodin check list voisi olla kiva idea. Ehkä tämä tuo kivaa vaihtelua ja on myös varmasti sopivan kevyttä luettavaa näin lauantaille ;D

Eli millainen on mun kesämuodin check list: Mitkä jutut ovat must have tänä kesänä?

 

✓ Farkkutakki

Farkkutakkeja näkyy nyt katukuvassa ihan hulluna! Värikkäät, perinteiset sekä oversize-kokoiset ovat kaikki yhtä hyviä vaihtoehtoja.

 

✓ Punainen, keltainen ja vaaleanpunainen

Näiden sävymaailma näkyi vahvasti myös Vero Modassa. Mä olen tosi innoissani tämän kesän väripaletista, koska ne ovat ihanan piristäviä sekä keltainen ja punainen ovat molemmat haastaneet myös omaa pukeutumistani.

 

✓ Liehuvat ja kevyet housut

Unohda farkut tänä kesänä! Viileämpinäkin kesäpäivinä tarkenee hyvin tyylikkäillä kangashousuilla ja hellepäivinä farkut tuskin ovat muutenkaan se ensimmäinen valinta. Leveämmät lahkeet ovat just nyt tosi jees!

 

✓ Sadetakki

Koska ollaan Suomessa, kesään kuuluu sateet. Siksi kannattaa ihan ehdottomasti satsata söpöön sadetakkiin, jolle on käyttöä Suomessa toki ympäri vuoden. Vero Modasta löytyy mm. ihania vaaleanpunaisia ja keltaisia yksilöitä!

 

✓ Isot korvakorut

Vero Modassa oli iso valikoima näyttäviä korvakoruja. Ne siis jatkavat selkeästi suosiotaan tänä kesänäkin.

 

✓ Helmat

Mekot ja hameet kaikissa mitoissa; midi, maksi ja mini ovat ehdottomasti kesän must have. Mä itse liputan eniten midimittaa, mutta myös lyhyemmät hameet (esimerkiksi farkkuhame) on ihan luottovaate.

 

✓ Tyylikkäät aurinkolasit

Tämän kesän aurinkolasitrendeistä kirjoittelin täällä. Muista ehdottomasti satsata hyviin aurinkolaseihin, jotka kestävät ja oikeasti suojaavat sun silmiä!

 

✓ Kauniit ja kevyet kengät

Nätit ja tyylikkäät sandaalit ovat varma valinta kesäkengiksi. Mä itse olen aika tennarityttö, mutta tennareista pitäisi todellakin uskaltaa luopua lämpiminä päivinä.

 

✓ Röyhelöt

Tyttömäisyyttä etsivälle röyhelöt ovat se oikea ratkaisu! Tästä näet, kuinka mä yhdistin röyhelöt kyseisessä blogi-illassa.

 

✓ Nahka- ja mokkanahkatakit

Viileämpinä päivinä tai vaihteluna farkkutakeille loistava valinta on värikkäät nahka- ja mokkanahkatakit. Näissäkin isoimpana trendinä ovat punaiset ja keltaiset yksilöt.

 

✓ Mätsäävä ylä- ja alaosa

Isona kevään ja kesän trendinä on yhteensopiva yläosa ja alaosa, eli samaa kuosia lähes päästä varpaisiin. Tätä mäkin haluaisin tosi kovasti päästä testaamaan!

 

✓ Haalarit

Tuohon ylempään kohtaan sopii täydellisesti myös haalarit. Erilaiset haalarit ovat kesään helpoimpia vaatteita, ja haalarin saa tosi kivasti sopimaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

 

✓ Huivit

Huiveilla asustamista on näkynyt nyt tosi paljon! Huivin voit esimerkiksi sitoa koristamaan sun laukkua ja saat asusta klassisen ja näyttävän solmimalla huivin kaulaan. Uutena trendinä huiveja on sidottu nyt tosi paljon päähän bandana- ja turbaanimuodossa.

 

Koosteena kesän trendeistä sanoisin että unohda farkut ja etsi kevyempiä housuja tai suosi helmoja. Testaa samaa kuosia ylä- ja alaosassa tai kokeile haalaria. Hae rentoutta oversize-farkkutakilla, muista hankkia sadetakki ja tee asustasi näyttävä kirkkailla väreillä. Tämän kesän muoti iskee ainakin muhun tosi kovaa!

 

Koostuuko sun kesämuodin check list samoista jutuista? Lisäisitkö tähän mukaan vielä jotain?

 


×××
Olethan jo tykännyt blogista Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kesän ensimmäinen helleasu
× Apua, onko vyölaukku taas muodikas?
× Keltainen farkkutakki piristää harmaintakin päivää
 

Lue myös

Google Analytics: Kuinka se asennetaan + perusteet lyhyesti
Mitä tekisin vaihdossa toisin?

Kommentoi