Keltainen farkkutakki piristää harmaintakin päivää

Mulla on nykyään yhtenä missiona blogin suhteen lisätä tänne useammin asukuvia, sillä alkukeväästä blogin suuntaa pohtiessani totesin, että haluan sen painottuvan enemmän mun tyyliin. Ja siksi jälleen on vuorossa uudet asukuvat! Nämä kuvat ovatkin tosi poikkeavat muista, nimittäin olisitteko koskaan uskoneet multa tulevan ulos näin keltaisia kuvia? Jep, en minäkään olisi mutta tässä sitä ollaan.

 

Tämän asun pääpointti on todellakin tuo ihana keltainen farkkutakki, jonka ostin tältä Helsingin reissulta. Ihastuin tuohon jo bloggaajien shoppailuillassa mutta halusin harkita ostopäätöstä ja siksi kiikutin sen kassalle vasta muutamaa viikkoa myöhemmin. Keltainen on nimittäin kuitenkin itselleni vieraampi väri, mutta en kadu yhtään koska tuo on täydellinen ja hiukan erilainen väripilkku mun vaatekaapissa. Olenkin sen ostamisesta lähtien innoissani odottanut sopivia kelejä tuolle takille, sillä kyseessä on vähän ohuempi ja pehmeämpi farkkutakki, jolla ainakaan mä en pärjää kovinkaan kylmällä ilmalla.

 

Katukuvassa mä oon nähnyt jo monia tosi ohuilla takeilla heti huhtikuun alusta asti, mutta itse olen nyt vasta parin viikon sisällä uskaltanut heittää tämän tismalleen saman setin päälle muutamaan otteeseen. Ja täysin tuon alla olevan neuleen ansiosta, joka on 100% villaa eli se on ihan superlämmin. Neule on muuten kirppislöytö, ja todellakin loistava sellainen. Harmaa sopiikin mun mielestä todella hyvin keltaisen kanssa yhteen ja ehkä myös siksi olen tykännyt käyttää tätä yhdistelmää niin paljon.

 

Harmaata toin asuun lisää tuon baskerin avulla. Tuo on mun ensimmäinen baskeri, joten älkää jooko naurako jos se on mun päässä aivan väärin heh 😀 Mä haluaisin myös käyttää erilaisia hattuja enemmän, kun ne tuovat asuun sellaisen kivan viimeistellyn viban ja siksi ostin tänä keväänä myös tämän baskerin. Se on villaa, joten kovinkaan pitkälle kevääseen tai kesällä sitä ei varmastikaan voi käyttää, mutta syksyllä sitten taas. Se kuitenkin tuntui nyt päässä ihan pipolta ja lämmitti just sopivasti, mutta oli kuitenkin selkeästi siistimpi kuin pipo.

 

Minut tuntevat tietää, että mä rakastan värikkäitä seiniä. Meillä on tässä kodin vieressä tuo ihana keltainen seinä ja oon harmitellut niin monesti että miksei se ole vaikka vaaleanpunainen? (:D) Keltainen kun ei ole se mulle tyypillisin väri, mutta tämän farkkutakin kohdalla tuo seinä sopii täydellisesti taustaksi. Otin myös pitkästä aikaa Mishan kaveriksi kuviin, kun Sara toivoi sen näkymistä useammin blogissa. Ja täytyykin ehdottomasti tehdä näin useammin, koska oli ihan parasta käydä kuvia läpi kun Misha on varsin ilmeikäs koira… 😀

 

farkkutakki Vero Moda × neule Zara × farkut Levi’s × kengät Converse × baskeri Asos

 

Pakko muuten mainita tähän loppuun, että eikö olekin söpö tuo Mishan huivi! Se käyttää tuota huivia ja pantaa ylipäätään todella harvoin, mutta halusin ehdottomasti kuvia siitä huivin kanssa. Ostin sen nimittäin Mishalle Englannista Buckinghamin palatsin matkamuistomyymälästä, koska kuningattaren koirillakin on samanlaisia. Misha on nyt siis melkein kuninkaallinen itsekin hahah! ♡

 

Miten keltainen farkkutakki iskee teihin?

 


×××
Voit liittyä lukijaksi helposti Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× InstruTrendWalk: Kesän aurinko- ja silmälasitrendien testailua
× Kevään trendiväri laventeli yhdistettynä punaiseen – Ratinan avajaisten asu
× Tyllimekko ja tennarit: Inspiration Blog Awards -asu
 

Lue myös

Millainen on uusi kauppakeskus Ratina Tampereella mun silmin + vip-avajaiset
Mitä aion tehdä tänä kesänä? Se kuuluisa summer bucket list

Kommentoi