Keltainen cropattu farkkutakki

id keltainen cropattu farkkutakkiMoikka ja ihanaa tiistaita ♡ Mun viikonloppu kului sukulaisten ympäröimänä sekä kuusenistutustalkoissa. Saatiin kaikki 3600 taimenta istutettua sateisesta kelistä huolimatta, ja toivon mukaan vuosien päästä meillä on uusi, tuore pätkä metsää kyseisessä spotissa. Puiden istuttaminen on ollut mulla haaveissa jo parin vuoden ajan, joten senkin puolesta oli ihana päästä kokemaan se vihdoin. Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu!

Tänään ajattelin esitellä teille pirteän asun muutamien viikkojen takaa. Tämä kuvien asu rakentui spontaanisti ja sen kummemmin miettimättä, mutta loppujen lopuksi tästä tulikin yllättävän kiva. Asun sävymaailma on myös melkoisen poikkeava mun asuksi 😀 Multa löytyy keltaista jonkin verran kaapista, vaikkei ehkä uskoisi kun etenkin blogin puolelle näytille pääsevät joko hillityt beiget asut tai hyvin vaaleanpunaiset sellaiset.

Keltainen cropattu farkkutakki

Asun statement on ehdottomasti tuo keltainen cropattu farkkutakki. Ostin sen muutama vuosi sitten ja kyseessä oli tosi suosittu, oversize-mallinen farkkutakki. Keltaiset takit olivat tuolloin pinnalla ja käytinkin kyseistä väljää farkkutakkia paljon. Viime kesänä se ei kuitenkaan päässyt käyttöön enää ollenkaan samalla volyymillä ja jotenkin ehkä itseäni tökki nimenomaan se väljä malli. Mulla kun on oversize-farkkutakkeja muutenkin käytössä paljon, oli se keltainen jäänyt paitsioon ja jotenkaan se ei väljänä iskenyt enää niin kovasti. Nappasinkin sitten sakset käteen ja pätkäisin takista cropatun version, joka olikin loistava päätös! Sen jälkeen takilla on taas ollut enemmän käyttöä, ja tykkään tosi paljon sen uudesta ilmeestä.

Cropatut farkkutakit taitavatkin olla vahvasti tämän kesän juttu. Niitä on näkynyt etenkin somessa paljon ja olen itsekin edelleen täysin myyty niille, vaikken paria väljää versiota aiokaan unohtaa. Erityisen paljon olen tänä keväänä syttynyt somessa näkyneelle tyylille, jossa farkkutakki on napitettu kiinni. Se näyttää just nyt omaan silmään superhyvältä, varsinkin cropatuissa, lyhyissä farkkutakeissa. Sitä tyyliä halusin kokeilla tässä asussa, ja ihastuin siihen vain entisestään.


Keltainen cropattu farkkutakki sai kaverikseen keltaisen poolopaidan. Paidan sävy on kirkkaampi ja oranssihtavampi kuin takin, mutta silti sävymaailma on yhtenäinen ja siksi nuo sopivat mun mielestä hyvin yhteen. Alaosaksi valitsin mustat, korkeavyötäröiset luottofarkut ja jalkoihin pääsi ihanat Marimekon tarratennarit. Asuun sopi täydellisesti tuo minireppu, joten laukkuvaihtoehtoa ei tarvinnut kauaa miettiä. Hiuksiin halusin jotain pientä extraa, joten valintani oli pieni musta rusettiponnari.

Kestotyylipisteet

Käydäänpä vielä nopsaan läpi tämän asun kestotyylipisteet! Farkkutakin hankin tosiaan vaihdosta palattuani eli kaksi vuotta sitten. Paita on vaihdosta peräisin, eli kaksi pistettä siitäkin. Farkuista saan kolme pistettä, kengistä yhden ja repusta neljä. Yhteensä siis 12 pistettä!farkkutakki VERO MODA
poolopaita H&M
farkut LEVI’S
kengät MARIMEKKO
reppu MICHAEL KORS
Farkkutakki näkyy myös tässä asussa, alkuperäisessä mallissaan. Kengät voit bongata tästä.

Tämä asu olikin omalla tavallaan hyvin yksinkertainen, mutta silti väriensä puolesta erottuva. Tavallaan se oli tosi mun tyylinen, mutta jollain tapaa taas ei. Pääasia kuitenkin, että viihdyin tuossa asussa ihan yllättävän hyvin ja voisin koska vain vetäistä päälle tismalleen saman setin!
Mitä mieltä tästä keltaisesta asusta?
×××

Muistathan seurata mua myös Instagramissa!


Lue myös

Uudet taulut - Minkälaisia tauluja mun kodin seinillä on?
Leffa- ja sarjasuositukset kesän viettoon

Kommentoi