Käytetyin vaate tänä kesänä on tämä hame: Cokegirl ja keltaisia norsuja

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille! Mulla on takana tosi kiva viikonloppu, sillä me juhlittiin yhdet ihan täydelliset häät ♡ Viikonloppu oli siis todella rakkaudentäyteinen, ja sellaista mä olen kaivannutkin tosi paljon. Tästä johtuen viime päivät on menty aika vähillä yöunilla, joten eiköhän mennä heti postauksen aiheeseen niin pääsen vielä tänään ajoissa nukkumaan 😀

 

Tänään on siis vuorossa asukuvat, jotka otettiin Katjan kanssa muutama päivä sitten. Treffattiin Katjan kanssa ensin kahvittelun merkeissä ja siirryttiin siitä sitten Finlaysonille kuvaamaan. Pitäisi ehdottomasti käydä kuvaamassa tuolla useammin, koska nuo värikkäät maalaukset tuovat kuviin ihanan lisän.

 

Tämä asu on ollut yksi mun suosikkeja viime aikoina. Tiedätte varmasti hyvin mun kokishulluuden, ja tässä näette nyt kunnolla Englannista ostetun kokistopin. Se on tuollainen söpö crop top, ja ihme kyllä tykästyin siihen kovasti! Mä en yleensä käytä crop toppeja, koska mulla on aika epämukava olo niissä. Kuitenkin tuollaisen hameen tai esimerkiksi korkeavyötäröisten housujen kanssa mä tykkään näistä.

 

Tuo hame nyt taas on jo varmasti kaikille tuttu. Sitä on tullut käytettyä tänä kesänä ihan luvattoman paljon, ja toivon että ette kyllästy siihen 😀 Se vaan on niin helppo vaate ihan kaikin puolin, koska se sopii kaiken kanssa ja siinä on supermukava olla. Kuvia tuon hameen kanssa on tosiaan otettu toooodella paljon, ja saisin siitä varmasti jo kattavan Miten yhdistää -postauksen hahah.

 

Vastaavasti taas noita Michael Korsin punaisia kenkiä on tullut käytettyä ihan liian vähän! Mulle nimittäin tulee noista tosi helposti rakkoja eikä se ole hyvä yhdistelmä, kun kävelen päivisin niin paljon. Tuona päivänä rakkoja ei kuitenkaan tullut, kun keksin hyvän keinon ehkäistä niitä 😀 Tässä teille siis ohimennen pieni pro tip: hitiksi noussutta miesten Pallivahaa voi laittaa jalkoihin niihin kohtiin, joihin rakko todennäköisesti tulee. Ja tadaa, ei rakkoa! 😀

 

toppi Forever21 × hame H&M × kengät Michael Kors × reppu Ted Baker × aurinkolasit Ray-Ban

 

Mutta tosiaan, tällainen asu tällä kertaa. Tämä sopi ihan täydellisesti helteisiin ja saa nähdä oliko tämä viimeinen helleasu tältä kesältä. Mitä luulette kuinka käy?

 

Mikä on sun käytetyin vaate tänä kesänä?

 


×××
Muistithan jo liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Miten yhdistää: Yksi mekko, kahdet eri juhlat ja kaksi asua
× Punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen: Asu British Museumissa
× Kokouimapuku vai bikinit? Coca-Colaa päästä varpaisiin Yyterissä
 

Lue myös

Harry Potter and the Cursed Child: Upein teatterikokemus koskaan
Uusi ilme olohuoneeseen pienellä vaivalla - ihana tauluseinä

Kommentoi