Millainen on uusi kauppakeskus Ratina Tampereella mun silmin + vip-avajaiset

Varsinkin tamperelaiset ovat jo varmasti kuulleet meidän uudesta kauppakeskus Ratinasta. Se avattiin vihdoin puolitoista viikkoa sitten ja itselläni on ollut suuri kunnia olla mukana tässä avajaisprojektissa harjoittelun puolesta, kuten osa teistä onkin ehkä jo bongannut Instagramista. Kirjoittelin täällä aiemmin mun asusta, joka mulla oli ennakkoavajaisissa päällä ja lupailin silloin tulla kertomaan vielä paremmin uuden kauppakeskuksen vip-avajaisista.

 

Kauppakeskuksen ovet avattiin 19.4. ihan kaikille, mutta päivää ennen juhlittiin ennakkoavajaisia. Aluksi oli kutsuvieraille tarkoitettu vip-tilaisuus, jonka jälkeen mukaan pääsi iso joukko kanta-asiakkaita tsekkaamaan Ratinan liikkeet ennakkoon. Itse siis osallistuin harkan vuoksi jo vip-tilaisuuteen ja se olikin itselleni yksi tämän kevään tärkeimmistä päivistä. Siinä nimittäin konkretisoitui vihdoin kunnolla tässä keväällä tehty työ ja oli kieltämättä ihana nähdä meidän työn tuloksia.

 

Vip-avajaisissa saatiin maistella hyvää ruokaa ja juomaa, kuunneltiin Mikko Leppilampea ja Suvi Teräsniskaa, käytiin ottamassa kuvia Ratinan kuvausseinällä, kuultiin pari puhetta ja seurattiin liikkeiden rulojen avausseremoniaa. Paikalla oli juontajana myös ihana Sami Kuronen ja tilaisuudesta tuli ehdottomasti hienompi kuin osasin itsekään odottaa 🙂 Avausseremonian jälkeen kanta-asiakkaat tosiaan liittyivät joukkoon ja saatiin kierrellä vapaasti liikkeisiin tutustuen.

 

Liikkeiden kiertely olikin superhauskaa! Oli ihan mahtavaa, kun lähes kaikista kahviloista ja ravintoloista sai maistiaisia ja mulla olikin vatsa ihan täynnä kun pääsin kotiin hahah. Uusia ihania ravintoloitahan rantautui Tampereelle Ratinan myötä nyt tosi paljon, mm. Kung Food Panda, Salaattiasema ja Tratto. Mä haluan heittää myös valtavan suosituksen Zicille! Se on aivan kuin maailmalla kuuluisa KFC-kanapikaruokala, mutta vain kotimainen. Näiden lisäksi Periscope tarjoaa ihan mielettömät näköalat niin sisätiloista kuin terassiltakin, joten käykäähän tamperelaiset ehdottomasti tsekkaamassa. Jos kahvilan suhteen toivot vähän vastaavia näkymiä, suuntaahan Ratinan Robert’s Coffeeseen ;D

 

Muista liikkeistä mä itse odotin ehdottomasti eniten Monkia, koska se on niin älyttömän söpö kauppa ja tykkään tosi paljon siitä, että heidän vaatetarjontansa eroaa muista niin paljon. Koko Tampereella odotetuin liike oli varmaankin Zara, jossa tuli myös pyörähdettyä. Vaatekauppojen valikoima muutenkin on mun mielestä tosi kattava! Vaatekauppojen lisäksi mukana on monia lastenvaateliikkeitä ja ihania sisustusliikkeitä, joista Finnmari, Boppis ja Granit nousivat omiksi suosikeiksi. Kaikki Ratinan liikkeet löydät täältä.

 

Kauppakeskus Ratina Tampereella tarjoaa siis todella monipuolisen ja kattavan liiketarjonnan, ja itse voin suositella sitä täysin sydämin ajanviettopaikaksi ihan kaikille. Varsinkin Ratinan ulkoalueet ovat onnistuneet mun mielestä hyvin ja oli niin ihana katsella aukion laajoilla portailla istuvia ihmisiä heti ensimmäisinä avajaispäivinä katselemassa auringonlaskua. Mä näen tässä keskuksessa ihan valtavasti potentiaalia ja olen varma että mä ainakin tulen viettämään siellä paljon aikaa myös ihan vapaa-aikana.

 

Kauppakeskus Ratina Tampereella – joko sä olet ehtinyt vierailemaan siellä?

 


×××
Muistathan seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kevään trendiväri laventeli yhdistettynä punaiseen – Ratinan avajaisten asu
× 5x vinkit työnhakuun: Näin mä sain töitä ja harkkapaikan
× Life update: Mitä mä teen mun elämällä nykyään?
 

Lue myös

InstruTrendWalk: Kesän aurinko- ja silmälasitrendien testailua
Keltainen farkkutakki piristää harmaintakin päivää

Kommentoi