Kauniimpaa elektroniikkaa + arvonta


Yhteistyössä CaseApp
Mä matkustelen aika paljon, vaikkakaan en ulkomailla. Kahden kuluneen vuoden ajan oon käynyt vähintään kerran kuukaudessa Turussa, useina kuukausina jopa pari kertaa ja sen lisäksi oon matkustellut joinakin viikonloppuina Kankaanpäähän. Mulla on ollut tosi harvoin täysin vapaita viikonloppuja ihan vaan kotona, ja tuntuu että oon aina menossa jonnekin. Mä siis matkustan melko paljon kotimaassa siellä ollessani, ja näillä reissuilla mulla kulkee aina tosi paljon elektroniikkaa mukana koska mä oon tällainen pieni elektroniikkanörtti hahah.
Ostin MacBookin kun aloitin opinnot korkeakoulussa ja pohdin kauan 13 ja 15 tuumaisen välillä, joista päädyin kuitenkin valitsemaan pienemmän koska sitä on helpompi kuljettaa. Mulle on läppärissä todella tärkeää se, että tehoja riittää, mutta läppäri on oikeasti helposti kannettava kaikkialla mukana. Mä en halua mun läppärille isoa läppärilaukkua vaan haluan sen kulkevan mun tote bagissa. Kuitenkin, siellä kannan paljon muutakin tavaraa, ja usein olen pelännyt kuinka mun tietokoneelle käykään. Mä en halua sen naarmuuntuvan enkä kyllä rehellisesti juurikaan nauti MacBookin pinnasta, joka kerää erittäin helposti sormenjälkiä ja muuta likaa.

CaseApp kuitenkin lähetti mulle ihanan suojakuoren niin mun tietokoneeseen kuin iPadiinkin, ja katsokaa nyt kuinka upeilta ne näyttääkään! Enää mun ei tarvitse pelätä MacBookin yläkannen tai iPadin takakannen naarmuuntumista eikä kumpaakaan ilmesty enää inhottavia sormenjälkiä. Nämä molemmat oli tosi helppo asentaa, ja paikkaa pystyi vielä vaihtamaan jos heti ekalla kerralla ei osunutkaan täydellisesti kohdalleen. Heillä ei ollut kuoria tähän mun pienempään iPad Prohon, joten jouduin vähän soveltamaan (:D) mutta oon siihenkin todella tyytyväinen!

Usein näkee CaseAppilta mainostettavan vain puhelimenkuoria, ja iPhone kuoret taitavatkin olla heidän päätuotteensa, mutta oon iloinen että saan kunnian tuoda esille myös vaihtoehtoja muihin laitteisiin. Kovia kuoria saa siis iPhoneihin, Samsung Galaxy -malleille, iPodiin ja joillekin iPadeille. Tarrakuoria (jonkalaiset siis munkin laitteissa on) on saatavilla useammille laitteille ja malleille, ja valikoiman tarrakuorista löydät täältä. Muistathan, että CaseAppilla voit myös suunnitella itse omat tarrakuoret tai kovat kuoret! Tutustu siihen täältä.

Me haluttiin myös CaseAppin kanssa järjestää teille arvonta, jossa yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa mitkä tahansa valitsemansa kuoret! Osallistu näin:
× Varmista, että olet blogini lukija Bloggerin tai Bloglovinin kautta (uudetkin lukijat ovat tottakai tervetulleita ♡).
× Jätä kommentteihin sun toimiva sähköpostiosoite.
× Aikaa osallistua on kuun loppuun eli 30.9.2017 asti!
Onnea arvontaan ♡

×××
CaseAppin löytää myös Instagramista @caseapp 🙂
Short hair, don't care
Mitä puin päälle kesällä 2017?

Kommentoi