Kauneuden kuolemansynnit

YLPEYS
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Kirkkaan punainen huulipuna! Sitä huulilla on jostain syystä aina tosi itsevarma fiilis, en ymmärrä miksen käytä sitä useammin. Punainen huulipuna nostattaa ja piristää kasvojen ilmettä mun mielestä ihan hurjan paljon.
KATEUS
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?
Kaikkein eniten kadehdin varmasti täydellistä ihoa, missä ei ole punaisuutta tai muita virheitä. Enemmän kyllä juurikin toi, ettei olisi punaisuutta koska koen että se on mun ihon isoin ongelma.

VIHA
Mitä kauneustuotetta vihaat?
Eyeliner varmaan? Se vaatii aina niin paljon keskittymistä ja opettelua että menee melkein aina hermo. Mutta sitten taas kun rajaukset saa menemään nätisti, silmät näyttää tosi upeilta!
LAISKUUS
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Vartalon kuorinta ja myös rasvaus. Mun täytyy oikein muistuttamalla muistuttaa itseäni näistä nyt itseruskettavakaudella, kun muuten en vaan saa noita aikaiseksi.
AHNEUS
Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?
Hmmmm. Tällä hetkellä mun kauneustuotteista kallein on kai allaolevassa kuvassa näkyvä Urban Decayn Naked -paletti, mutta osan siitä kustansin lahjakortilla. Halvin on sitten varmaan sellainen minisivellinsetti minkä ostin joskus Forever21:ltä, taisi maksaa pari euroa 😀

YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
Huulipunat tai siis ne Nyxin huulilakat ja myös luomivärit! Tästä syytän kyllä kokonaan viimeisintä joulukalenteria, koska sieltä tuli huulilakkoja ja luomivärejä molempia 12 kappaletta. Muutamat sellaisetkin kappaleet molempia löytyy, jotka olen ihan vaan kaupasta ostanut.
HIMO
Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
Sen Lancomen ruusunmuotoisen highlighterin! Eihän se toki niin kallis ole, ettenkö voisi nytkin ostaa mutta en vaan raaski koska oon kuullut siitä aika paljon negatiivista. Koristeeksi toi olisi upea, koska hei onhan se nyt ehkä maailman kaunein meikkituote, mutta for real ihan liian kallis vaan koristeeksi 😀
💋 Tää kiva idea on napattu Divine -blogista!
Baby blue
Maanantaibrunssi

Kommentoi