Kaksi uutta kenkähankintaa: Lazy Oaf x Dr Martens ja paluu ysärille

idkengat

Ihanaa sunnuntaita ♡ Tämä mun postaustahti on näköjään ollut melkoisen epätasaista näin kesällä, pahoittelut siitä! Kiva silti että epäsäännöllisyydestä huolimatta siellä ruudun toisella puolen näyttäisi olevan vielä jengiä. Ehkä kesällä on muutenkin hyvä ottaa rennommin ja jättää tietokone vähemmälle huomiolle. Anyways, mä istun tällä hetkellä (taas) autossa kirjoittelemassa matkalla Helsinki-Vantaalle. Näen nimittäin piiiitkästä aikaa erästä mun vaihtarikaveria kun treffataan Prahassa. Reissun tarkoitus on tämän iltainen Ed Sheeranin keikka ja voi että oon niin innoissani! Fiiliksiä sieltä seuraat helpoiten Instagramissa @ellileppiniemi.

Postauksen tarkoitus on kuitenkin esitellä teille kaksi uutta kenkähankintaa! Nämä molemmat ostokset tein jo syksyä silmällä pitäen, haha olenko ainoa joka kääntää aina heinäkuun alussa katseen syyspukeutumiseen? 😀
Lazy Oaf x Dr Martens -maiharit

Nämä kahdet kengät ovat keskenään todella erilaiset, ja ensimmäiset näistä ovat nämä maailman söpöimmät maiharit! Kyseessä on Lazy Oafin ja Dr Martensin uuden yhteistyömalliston Buckle Bootsit, joiden droppia seurailin koko kesäkuun. Mullahan oli kesäkuussa shoppailulakko, joka onnistui kohtalaisen hyvin mutta näiden kenkien kohdalla tein poikkeuksen. En kadu tätä yhtään, sillä kyseiset kengät myytiin Dr Martensin sivuilla loppuun parissa tunnissa eikä muiltakaan myyjiltä löydy enää mun kokoa. ”Käytettynä” näistä pyydetään tällä hetkellä jopa kaksinkertaista summaa…

Puhuinkin jo alkuvuodesta, että syksyllä olisi tarkoitus ostaa ihan kunnon maiharit, sillä talvella käyttämäni tekonahkamaiharit saivat niin paljon käyttöä. Dr Martenseista olin haaveillut jo kauemmin, joten se valikoitui ehdottomasti brändiksi, jolta ne kunnon maiharit halusin hankkia. Sitten tämän yhteistyömalliston vuoksi päätin hieman aikaistaa kenkien ostoa, mutta onpahan nyt syksyksi valmiina. Ja näähän menee täydellisesti myös näin kesällä!
Buffalo London Hearts

Nämä toiset saapuivat perjantaina ja olivatkin heinäkuun ensimmäinen hankinta. Olen onnistunut hyvin välttelemään kaikkia kesäalennusmyyntejä, mutta näiden kohdalla bongattu ale oli enemmän kuin tervetullut. Alkuvuodesta pohdin myös uusia valkoisia tennareita syksyksi mun rakkaiden nimikko-Nikejen tilalle, joista pohja alkaa irrota, ja tilalle tulikin nyt vähän erilaiset valkoiset kengät.

Nämä jakavat varmasti paljon mielipiteitä ja saikin jotain kuittalun tapaista jo Instagramissa, mutta mä tykkään ja paljon ♡ Sydänkuosi on aivan supersöpö ja mä olen tässä parin vuoden aikana lämmennyt paksuille pohjille taas. Näissä kyllä tuo pohja on todella chunky ja mun pitää edelleen vähän totutella niihin 😀 Joka tapauksessa, nämä varmasti herättävät huomiota, mutta uskallan väittää niiden sopivan hyvin asuun kuin asuun. Valkoiset Niket ovat olleet mun kaikkien aikojen käytetyimmät kengät, joten toivon näille samaa.


Kaksi uutta kenkähankintaa – Mitä sinä tykkäät näistä?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Lookfantastic Beauty Box kesäkuu 2019 - kokemuksia tuotteista
Sadepäivän kuulumiset - What I've been up to

Kommentoi