Jouluaaton asu

Vielä hiukan palaten jouluun, tsekataanpas mun jouluaaton asu. Mulla oli mukana taas tapani mukaan miljoona eri paitaa, muutamat housut ja jopa mekko, kun en etukäteen pakatessa osannut päättää mitä laitan päälle. Enhän ole ainoa tällainen? 😀 Sunnuntaiaamuna päädyin sitten kuitenkin tällaiseen yhdistelmään.


Oon aiemmin syksyllä puhunut siitä, että haluan oppia käyttämään muitakin housuja kuin vain farkkuja. Muutama viikko sitten käytiin Brightonissa ja siellä oli Bershka, josta sitten ostin nämä kuvan housut. Haluaisin oppia käyttämään näitä myös arkena, mutta korkkasin ne nyt sitten juhlapukeutumisessa ja siinä ne toimivatkin todella kivasti. Nuo housut saa mun jalat näyttämään myös ihan tosi pitkiltä, mutta sehän on vain hyvä juttu hahah.


Ehdoton juttu tänä jouluna mulle oli punainen väri pukeutumisessa, ja sitten kolmesta mun omistamasta punaisesta paidasta päälle valikoitui tämä off shoulder -paita. Paita muuten näyttää kuvissa jopa vähän pinkihtävältä, mutta kyllä se on todellisuudessa ihan kirkkaan punainen. Tykkään itse todella paljon tuosta tiukan paidan ja leveiden housujen välisestä kontrastista. Punaista lisäsin vielä korvakoruilla ja huulillakin mulla oli joulunpunaista.


takki New Look × paita H&M × housut Bershka × kengät Forever21 × korvakorut Primark × kaulakoru Crazy Factory × kello Daniel Wellington × laukku Louis Vuitton

Mitäs tykkäätte tästä lookista? Millainen jouluaaton asu sulla oli?

×××
Vielä tämä ja huominen päivä aikaa osallistua tähän arvontaan! 🙂

Lue myös

Tunnelmia meidän joulusta
Toiveita ja tavoitteita tulevalle vuodelle

Kommentoi