Lifestyle

Itsenäisyyspäivän kattaus – vinkit sinivalkoiseen kattaukseen

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’10_2019_Finnspring_Ellileppiniemi2′);

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Finn Springin ja Indieplacen kanssa.
Itsenäisyyspäivä kolkuttelee jo ihan nurkilla! Vietetäänkö siellä itsenäisyyspäivää? Osalla varmasti on perinteisemmät suunnitelmat, ja osalle joulukuun kuudes voi olla päivä muiden joukossa. Mun sydän itseasiassa alkoi sykkiä itsenäisyyspäivälle kunnolla vasta vaihdossa! Toki sitä ennenkin tuli melkein joka vuosi katseltua Linnan juhlia vähintäänkin toisella silmällä ja oli meillä aina Suomi-kynttilä palamassa. Meillä ei välttämättä edes ollut mitään sen hienompaa itsenäisyyspäivän ruokaa, mutta tänä vuonna haluaisin panostaa siihen enemmänkin. Otettiinkin itseasiassa pieni varaslähtö itsenäisyyspäivään, kun tämä itsenäisyyspäivän kattaus syntyi kaupallisessa yhteistyössä Finn Springin kanssa teille inspiraatioksi.SPRING AQUA Premium -vedet juhlapöydässä

Erilaiset teemat on mun mielestä aivan ihania ja ehkä siksi olin niin innoissani toteuttamassa tätä sinivalkoista kattausta! Halusin pitää kattauksen simppelinä, mutta kuitenkin juhlavana. Yksi olennainen osa kattausta, juhlavaa tunnelmaa ja sinivalkoista teemaa oli SPRING AQUA Premium -vedet. Vesi on nimittäin aivan ehdoton ruokapöydän juoma ja hiilihapotettu vesi oli tällä kertaa meidän valinta juhlavamman fiiliksen vuoksi. Myös nuo pullot istuvat juhlakattaukseen loistavasti, sillä näiden Premium-pullojen muotoilu on aivan upea. Ei ihmekään, että pullo on palkittu muotoilustaan.


SPRING AQUA Premium -sarja on muotoilun lisäksi palkittu maustaan, ja aivan täysin aiheesta. Valehtelematta tässä on mun mielestä paras hiilihapotettu vesi, mitä maailmasta löytyy. Vesi maistuu niin puhtaalta ja raikkaalta! SPRING AQUA Premiumin hiilihappoisuus sopii mun mielestä täydellisesti ruokapöytään, sillä hiilihappoja on juuri sopivasti sekä hiilihapot ovat ihanan pieniä eikä isoja kuplia. SPRING AQUA Premium -sarjasta löytyy myös perinteinen lähdevesi ilman hiilihappoja, jota voin myös suositella lämpimästi.

Tämän kaltainen Premium-vesi sopii täydellisesti juhlapöytään ja itsenäisyyspäivän kattaus saa kuin kirsikan kakun päälle suomalaisella tuotteella. Ihanaa, kun itsenäisyyspäivän sinivalkoisessa ruokahetkessä saa suosia suomalaista perheyritystä. Toki myös pullojen väritys istuu teemaan loistavasti ja näitä tosiaan kehtaa ylpeästi pitää esillä koko ruokailuhetken ajan. SPRING AQUA Premium -vedet kannattaa pitää mielessä myös tulevia joulun juhlia varten!Itsenäisyyspäivän kattaus – 4 vinkkiä onnistumiseen

♡ Mieti väriteema
Värit ovat helppo ja yksinkertainen keino luoda selvä teema kattaukseen. Valitse 2-3 väriä, joiden yhteensopivia sävyjä käytät. Näin kattaus näyttää tyylikkäältä eikä pöydälle synny sekavaa fiilistä.


♡ Suunnittele kattauksen tarkoitus
Onko ruuat tarkoitus mahduttaa samaan pöytään vai hakevatko ruokailijat annoksensa sivupöydältä tai muualta? Onko ruokaseurueessa lapsia? Juodaanko tällä kertaa viiniä? Esimerkiksi jos mukana on lapsia, heidät on ihana huomioida myös kattauksessa vaikkapa leikkisillä koristeilla. Myös ruuan sijoittelu vaikuttaa paljon kattauksen fiilikseen; jos ruoka on samassa pöydässä, syntyy ihana yhteisöllinen ja kotoisa tunnelma, mutta kattauksesta mahtuu tekemään näyttävämmän jos ruoka haetaan vaikkapa sivupöydältä.


♡ Käytä luovuutta
Kattauksen koristelussa saa käyttää luovuutta! Esimerkiksi ihanat pellavaliinat vähän rypytettyinä näyttävät upeilta ja kynttilöillä luot lämmintä tunnelmaa. Korkea kukka-asetelma tekee kattauksesta heti juhlavamman, ja sitä kikkaa käytin tässä itsekin.


♡ Kokeile rohkeasti statement-elementtiä
Kattauksessa on hyvä olla jokin katseen kiinnittäjä, statement-elementti. Sellaisen kanssa saa olla rohkea ja kekseliäs, ja se voi olla esimerkiksi todella näyttävä pöytäkoriste, kultaiset aterimet tai vaikkapa SPRING AQUA Premium -vesipullot. Statement-elementti saa kattauksen näyttämään viimeistellyltä ja harkitulta.
Itsenäisyyspäivän kattaus – Mitä mieltä olet tästä sinivalkoisesta kattauksesta?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Tampereen joulutori ja vaaleanpunaiset överit
Lempiasioitani Suomessa - Itsenäisyyspäivä & Suomi 102v

Leave a Reply