InstruTrendWalk: Kesän aurinko- ja silmälasitrendien testailua

Instrumentariumilla oli hurjan kiva piste Indiedaysin Inspiration Blog Awards -tapahtumassa! Heidän pisteellään sai testailla monia erilaisia vaihtoehtoja niin silmälaseista kuin aurinkolaseistakin, ja kuvauttaa itsensä valokuvaajan toimesta ihanan kuvausseinän edessä. Itse osallistuin tähän Instrumentariumin pisteelle enemmän kuin mielelläni heidän pitkäaikaisena ja tyytyväisenä asiakkaana.

 

Monet lukijoista eivät varmastikaan tiedä, että mulla on silmälasit. Ne eivät ole tainneet koskaan näkyä blogissa, koska käytän piilolinssejä melkein aina. Silmälaseilla mut näkee useimmiten viikonloppuisin tai ihan vaan kotona. Mä kyllä tykkään myös mun silmälaseista enkä mitenkään häpeile tai välttele niitä, mutta piilarit olen vain kokenut itseäni enemmän miellyttäväksi vaihtoehdoksi. Piilareita mulle tupsahtaakin Instrumentariumilta joka kolmas kuukausi postilaatikkoon, ja ihan näin ohimennen voin lämpimästi suositella piilareiden kestotilausta! Itselläni oli aina ennen ongelmana nimittäin se, että unohdin ostaa niitä lisää ennen kuin kuukausilinssit tuli vaihtaa.

 

Mutta tosiaan, mä keskityin tuolla pisteellä lähinnä aurinkolaseihin sillä mielessä on uusien arskojen hankkiminen tänä kesänä. Multa löytyy kotoa parit halpislasit ja sitten yhdet Ray-Banit, jotka ovat mulla arkilaukussa aina mukana. Ne ovat perinteiset mustat ja ne on siksi tosi helppo heittää silmille tarpeen tullen. Niiden lisäksi haluaisin tänä kesänä hankkia hiukan pyöreämmät lasit, joissa olisi enemmän mielenkiintoa. Tällöin niitä voisi käyttää enemmän katseenvangitsijoina, sillä pelkällä kiinnostavalla muodolla aurinkolaseista tulee heti huomiota herättävämmät.

 

Instrutrendwalk-pisteellä oli silmä- ja aurinkolaseja joka lähtöön, ja esille oli tuotu paljon kesän uusia trendejä. Mä valitsin kuvan ajaksi päähäni tuollaiset pyöreämmät mustat lasit hiukan kulmikkaalla alaosalla, koska halusin testata sopiiko mulle edes tuollaiset pyöreän malliset lasit. Ja no miksi ei, tykkäsin noista yllättävänkin paljon! Valikoimassa oli tosi paljon mustia laseja, mutta neutraalejakin värejä kuten beigeä löytyi paljon sekä punertavaa ja liilaa. Myös pastellivärit olisivat todella tervetulleet värit mun aurinkolaseihin, koska silloin ne mätsäisivät parhaiten mun tyypillisimpiin asuihin haha. Lasien muodoista mukana oli tarjolla eniten pyöreähköä, aviator-mallia sekä ovaalia. Jos haluat lukea enemmän tämän kesän lasitrendeistä, tsekkaa tämä Instumentariumin juttu.

 

Erilaisten silmä- ja aurinkolasien sovittelusta sai ihan hurjasti inspiraatiota! Oli tosi kiva varmistua siitä, että myös pyöreämpi malli sopii mulle ja näin ollen suunnitelmat tulevien arskojen suhteen ovat selkeämmät. Nyt en millään malttaisi odottaa kesää, jolloin aurinkolaseille on tarvetta lähes päivittäin! Käykää hei ehdottomasti tekin rohkeasti kokeilemassa ihan liikkeessä monia erilaisia aurinkolaseja ja myös silmälaseja, koska mä oon sitä mieltä, että erilaisten mallien kokeileminen auttaa sua parhaiten löytämään sen sopivan lasiparin.

 

 

Minkälaiset aurinkolasit on sun lempparit?

 

×××
Olethan jo tykännyt blogista myös Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

 

Lue myös

Kevään trendiväri laventeli yhdistettynä punaiseen - Ratinan avajaisten asu
Millainen on uusi kauppakeskus Ratina Tampereella mun silmin + vip-avajaiset

Kommentoi