Inspiration Blog Awards 2018: Gaala ensikertalaisen silmin

Inspiration Blog Awards 2018. Ihan mahtava tapahtuma ja olen niin onnellinen että sain osallistua tähän gaalaan. Kyseessä oli mun ensimmäinen kerta tuolla, enkä olisi koskaan uskonut että vuoden bloggailun jälkeen mulla olisi mahdollisuus päästä mukaan! Miltä siis IBA näytti ensikertalaisen silmin?

 

Tänä vuonna gaala oli järjestetty eri tavalla kuin aiemmin. Aiempina vuosina on ollut erikseen päivä- ja iltatapahtuma, kun taas tänä vuonna ne oli yhdistetty. Tämä muuten aiheutti ihan hullun vaatekriisin 😀 Ennen varsinaisen gaalan alkua oli Kattilahallissa siis järjestetty aiempaa päivätapahtumaa vastaava tilaisuus, jossa saatiin tutustua inspiroiviin yhteistyökumppaneihin. Mekin löydettiin monia mielenkiintoisia pisteitä, ja omia lemppareitani oli Instrumentariumin piste ja Batisten Photobooth.

 

Tuolla oli ihan älytön määrä kaikkia ihania yksityiskohtia, ja olin taas pitkästä aikaa ihan innoissani kuvaamisesta! Oli myös ihan mahtavaa nähdä muita bloggaajia ja mun mielestä yhteisöllisyys oli tosi hyvä. Kuvausseinä oli todella kiva ja etukäteen ilmoittautuneille oli tiedossa myös meikkauspalveluita. Me viihdyttiin tosi hyvin yhteistyökumppaneiden pisteitä kiertäen sekä yhdessä jutellen ja tarjoiluista nauttien.

 

Itse gaala tosiaan alkoi vasta myöhemmin, ruuan jälkeen. Gaalassa esiintymässä oli Pesso, Juulia ja Pastoripike. Bloggaajia ja muita somevaikuttajia palkittiin kymmenessä eri kategoriassa, ensin mainiten kolme eniten ääniä kerännyttä, joista sitten julkistettiin voittaja. Muutamassa kategoriassa oli mulle tuntemattomampia tyyppejä, mutta myös muutamassa oli ehdolla tuttujakin joiden puolesta saatiin jännittää!

 

Gaalan jälkeen olisi ollut vielä viralliset jatkot, mutta me skipattiin ne tällä kertaa koska lähdettiin vielä yöllä ajamaan takaisin Tampereelle. Mä olin itse ihan superväsynyt ja nukuinkin autossa, koska olin lauantaina mennyt töihin ensin kahdeksalta aamulla ja sieltä suoraan junalla Helsinkiin 😀 Onneksi seura oli niin mahtava ja tapahtuma tosi kiva, niin väsy ei iskenyt yhtään tuota aiemmin.

 

Loistava gaalaseura ♡ Inka, Ane, Sara ja Emma

 

Mä siis itse tykkäsin gaalasta tosi paljon! Toki mulla ei ole mitään vertailukohdetta, kun tämä oli tosiaan mun ensimmäinen kerta Inspiration Blog Awards -gaalassa, mutta pääasia että jäi positiivinen fiilis. Miinuksina heittäisin sen, että tosi monet yhteistyökumppanit liittyivät ruokaan, ja niistä en juurikaan omaan blogiin saa irti mitään. Myös istumapaikkoja olisi ehdottomasti pitänyt olla enemmän! Kuitenkin mulla oli tosi hauskaa ja toivon todella, että saan tulevaisuudessa mahdollisuuden osallistua tähän tilaisuuteen uudelleen.

 

Lopuksi vielä superisot kiitokset seuralle ja myös kaikille jotka tulivat moikkaamaan ja juttelemaan sekä Indiedaysille tapahtuman järjestämisestä ♡ Toivottavasti nähdään uudelleen taas pian!

 

Minkälaisia fiiliksiä uudenlainen Inspiration Blog Awards 2018 herätti sinussa?

 


×××
Muistattehan, että voitte myös tykätä postauksista klikkaamalla alhaalla olevaa sydäntä ♡

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Päiväreissu Tallinnaan bloggaajaporukalla
× Fanni K – ihana uusi sisustusbrändi
× Bloggaajien shoppailuilta Vero Modassa
 

Lue myös

Pakohuonepeli Tampereella: Päästiinkö me ulos ajoissa?
Tyllimekko ja tennarit: Inspiration Blog Awards -asu

Kommentoi