Ihonhoitorutiini ja Skincityn ihotesti + Paula’s Choice Weekend

id ihonhoitorutiini


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Skincityn kanssa.
Ihanaa perjantaita ♡ Mä en olekaan vielä koskaan esitellyt täällä tai muuallakaan mun ihonhoitorutiinia, joten otetaanpa se käsittelyyn tänään. Kaupallisessa yhteistyössä Skincityn kanssa tein aiemmin tänä vuonna ihotestin, ja sain heiltä just mun iholle sopivat tuotteet ihonhoitoon. Näistä tuotteista koostuukin nykyään mun ihonhoitorutiini, josta haluan kertoa teille lisää.

Skincity ihotesti

Skincityn sivuilla tosiaan jokainen voi tehdä digitaalisen ihotestin. Testi on täysin ilmainen, siinä ei ole ostopakkoa ja sen tekemiseen kului vain muutama hassu minuutti. Testi sisältää erilaisia kysymyksiä kasvojesi ihosta ja sen tarkoituksena on kartoittaa juuri sinun ihollesi sopivat ihonhoitotuotteet. Voit halutessasi lisätä testiin mukaan myös kuvan ihostasi, jotta testitulos on vieläkin tarkempi. Skincityllä ammattimaiset kosmetologit käyvät testisi läpi ja suosittelevat sen perusteella tuotteita ihonhoitorutiiniin.

Jokainen iho on erilainen ja siksi koen tällaisen ihoanalyysin aivan loistavana työkaluna. Jokaisen iholla on omat tarpeet, jotka on hyvä huomioida. Esimerkiksi mun ihon suurin ongelma on punoitus, jonka lisäksi ihoni on aika tavallinen rasvoittuva, mutta paikoittain pintakuiva.

Voit tehdä ilmaisen ihotestin helposti tästä!Minulle sopivat Paula’s Choice -tuotteet

Testin tekemisen jälkeen sain tulokset sähköpostiini jo heti seuraava päivänä. Yhteistyön tiimoilta minulle lähetettiin testiin paketti, joka sisälsi kosmetologien minulle suosittelemia tuotteita. Paketista paljastui Paula’s Choicen Calm-sarjan tuotteita. Tämän sarjan tuotteilla on rauhoittava vaikutus, ja siksi ne sopivatkin loistavasti mun kaltaiselle helposti punoittavalle iholle. Ne on suunniteltu normaalille ja rasvoittuvalle iholle, joka sekin täsmää minuun hyvin. Kyseessä on mietoja tuotteita, jotka keskittyvät hellimään ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.Paula’s Choice Calm Nourishing Cleanser
Tämä putsari on hellävarainen, mutta tehokas. Se rauhoittaa samalla ihoa ja tykkään sen geelimäisestä koostumuksesta. Tämän jälkeen iho ei kiristele ja tällä putsaan myös meikit pois. Kasvojen puhdistusta helpottaa kätevä Skincityn hiuspanta.


Skincity Essentials The Face Sponge
Tästä tuli mun suosikki ♡ Tämä liinamainen sieni kastellaan ja sitten tällä pyyhitään puhdistustuote pois iholta hierovin liikkein. Ihan superkätevä!


Paula’s Choice Calm Mineral Moisturizer
Ihonhoitorutiini aamulla kattaa kosteutuksen tällä päivävoiteella. Voiteen koostumus on tosi aurinkovoidemainen ja siinä onkin korkea SPF30-suojakerroin.


Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion
Iltarutiinissa poistan meikit Paula’s Choice putsarilla, jonka jälkeen laitan kasvoille tätä kevyttä kuorintavoidetta. Kyseessä on salisyylihappoa sisältävä iholle jätettävä kuorinta, joka tasoittaa ihon rakennetta. Se myös hillitsee pintakuivuutta ja kuorii ihohuokosia syvältä vähentäen epäpuhtauksia. Tätä voi käyttää niin aamuisin kuin iltaisinkin, mutta itsellä se on ollut käytössä iltapainotteisesti.


Paula’s Choice Calm Restoring Moisturizer
Edellisen jälkeen on tärkeää myös kosteuttaa ihoa, ja olen käyttänyt tätä yövoidetta. Se on täyteläinen ja ravitseva, ja imeytyy nopeasti jättäen iholle hyvin kosteutetun fiiliksen.Ihonhoitorutiinin videomuodossa löydät mun IGTV-kanavalta.

Paula’s Choice Weekend

Nämä ja muut Paula’s Choice -tuotteet löydät Skincityn verkkokaupasta täältä. Tänään alkoi myös Paula’s Choice Weekend, eli 24.-26.4. välisenä aikana saat -20% alennuksen koko Paula’s Choice -valikoimasta! Tarjoukseen ei tarvita erillistä koodia. Jos koet, että sulla on samankaltainen iho kuin mulla, eli punoitusta ja pintakuivuutta yhdistettynä normaaliin T-alueen rasvoittumiseen, voin suositella näitä kyseisiä Paula’s Choice Calm-sarjan tuotteita 🙂


Minkälainen ihonhoitorutiini sulla on?
×××

Kaikki kauneusaiheiset blogipostaukset löydät kauneus-tägin alta ♡


Lue myös

Business Finlandin kehittämistuki - Onko someala tuen tarpeessa?
25 asiaa, jotka olen oppinut 25 vuodessa - Hyvää syntymäpäivää minä!

Kommentoi