Ihonhoitopuikot – Mitä, miksi, mistä?

id ihonhoitopuikot


Ihonhoitopuikot on saatu pr-näytteinä.


Hei ja ihanaa uutta viikkoa ♡ Mä sain juuri ennen juhannusta Skincityltä pr-näytteenä testiin neljä erilaista ihonhoitopuikkoa. Näytin paketin sisällön Instagramin puolella Storyssa, ja siellä toivottiinkin näistä kokemuksia hetken käyttämisen jälkeen. Nyt mulla on noin kuukausi takana näiden testailua, ja selkeitä mielipiteitä on alkanut muodostua. Näistä ensimmäistä kertaa kuullessani olin vähän ymmälläni, mitä ihmettä ovat ihonhoitopuikot?! Vielä enemmän hämilläni olin paketin avattuani kun sieltä paljastui neljä deodorantin näköistä puikkoa tai putkiloa.

Ihonhoitopuikot ovat siis todellakin tavallisia ihonhoitotuotteita, mutta vain puikkomuodossa. Tuote levitetään deodorantin tapaan ja tuotetta saa puikon sisältä lisää pyörittämällä alaosasta. Nämä ovat Skincity Essentials -tuoteperheen tuotteita ja Skincityltä löytyykin kuusi erilaista ihonhoitopuikkoa. Mulla itselläni oli testissä näissä kuvissa näkyvät neljä, mutta niiden lisäksi on vielä olemassa puikkomuotoinen aurinkovoide sekä Exfoliator Stick. Tätä postausta ei ole toteutettu kaupallisessa yhteistyössä, vaan itse haluan jakaa teille kokemuksiani pr-näytteistä, mutta huomasin Skincityn sivuilta näiden puikkojen olevan just nyt tarjouksessa. The Stick Collectionin tuotteet ovat ota 4, maksa 3 -tarjouksessa 9.8. saakka.

Yleisenä kokemuksena olen positiivisesti yllättynyt puikkomuotoisista ihonhoitotuotteista. Ne ovat superkäteviä, etenkin näin kesällä mökkeillessä ja matkaillessa. Ne eivät vie paljoa tilaa eikä purkkien vuotamisesta ei tarvitse huolehtia. Tykkään myös niiden levittämisestä kasvoille. Seuraavaksi voitaisiin ottaa lyhyt katsaus jokaiseen yksitellen.

Pre-Cleansing Oil Stick

Heti alkuun oma ”inhokki”. Tästä tuotteesta en oikein tykännyt, eikä se päässyt osaksi ihonhoitorutiiniani. Kyseessä on misellipuhdistustuote, joka sulaa iholla öljymäiseksi. Tuote liuottaa meikit iholta ja rauhoittaa ennen varsinaista puhdistusta. En tykännyt tämän tuotteen koostumuksesta, sillä se oli selvästi pehmeämpi verrattuna muihin puikkoihin. Sitä siis tuli helposti kasvoille liikaa ja koin myös tuotteen pesun kasvoilta haastavana. Koostumus oli jotenkin liian öljyinen ja kasvoja piti huuhdella todella kauan, ennen kuin meikit sai tällä pois.

☆ 1/5

Charcoal Deep Cleanser Stick

Sitten positiivisempiin kokemuksiin! Seuraavana ihonhoidossa käytetään tietysti putsaria, ja tämä puikko onkin tehokas syväpuhdistava tuote. Tämä sisältää hiiltä, joka poistaa vanhoja ihosoluja ja puhdistaa ihohuokosia kuivattamatta ihoa. Tämän koin perushyväksi putsariksi, joka ei lupaustensa mukaan kuivattanut ainakaan mun ihoa. Tämä oli heti jämäkämpää koostumukseltaan ja sitä oli miellyttävä levittää iholle sekä se oli helppo pestä kasvoilta pois. Lopputuloksena todellakin oli puhdas ja kuulas iho.

☆ 4/5

Cooling Moisture Toner Stick

Seuraavaksi ehdoton oma lemppari ♡ Kyseessä on puikkomuotoinen kasvovesi, joka rauhoittaa ja viilentää ihoa. Se tasapainottaa pH-tasoa puhdistuksen jälkeen ja auttaa kosteusvoiteita imeytymään. Tähän olen aivan rakastunut, ja voisin olla kirjaimellisesti koko ajan lisäämässä tätä kasvoille. Tuote imeytyy ihoon salamana, jättää ihanan puhtaan ja viileän fiiliksen ja selvästi rauhoittaa ainakin omaa ihoani. Tämä nopeuttaa ihonhoitorutiinia huomattavasti aiempiin kasvovesikokemuksiini verrattuna. Tätä oli erityisen ihana pyöritellä kasvoille hellepäivinä, kun kasvot olivat saaneet reippaasti aurinkoa.

☆ 5/5 (iso suositus tälle!)

Hydrating Serum Oil Stick

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä puikkomainen kosteuttava öljyseerumi. Tuote vahvistaa ihon suojakerrosta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä pitkäkestoisesti. Seerumi myös vähentää punoitusta ja rauhoittaa ihoa. Tästä tuotteesta tykkään myös superpaljon! Se imeytyy tehokkaasti edellisen kasvoveden jälkeen ja on helppo lisätä kasvoille. Puikosta laittamisen jälkeen levitän sitä vielä lisää itse sormilla, hieman hieroen kasvoja. Tästä ei jää ollenkaan inhottavaa öljyistä tai tahmaista fiilistä, vaan seerumi imeytyy nopeasti. Tämä jättää todellakin kosteutetun tunteen.

☆ 5/5


Onko ihonhoitopuikot sulle jo tuttuja?
×××

Tykkäsitkö blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Sadepäivän pirteä asu - Vaaleanpunaista ja kukkakuosia
Mitä kuuluu + kukkamekko ja beiget asusteet

Kommentoi