Ihana neulesetti ja yrittäjyyskuulumisia

id-redAurinkoista tiistaita! Ihanaa miten heti tänä aamuna aurinko alkoi pilkottaa kuluneiden harmaiden päivien jälkeen ja aurinko paistaa edelleen. Toivottavasti paistetta riittää loppupäiväksikin ♡ Mun suunnitelmissa tänään on viimeistellä viikonlopun töitä, ehkä vihdoin keskittyä enemmän myös blogiin ja käydä nappaamassa yhdet ihanat kuvat suosikkimallistani. Kiva loppupäivä siis tiedossa!Miten sujuu yrittäjänä?

Yrittäjyys on muuten lähtenyt kivasti käyntiin, ja loppuviikon jokaiselle arkipäivälle mulla onkin tiedossa työkeikkaa. Niiden lisäksi olen koittanut pystyttää firmaa, ja huhhuh siinä riittääkin hommaa. Mulla on ehkä ollut vähän haasteita priorisoinnissa ja oonkin keskittynyt eniten mulle mieluisimpaan hommaan, eli meidän omaan brändiin. Siihen toki voisi panostaa vasta myöhemminkin, mutta toisaalta haluan lähteä tähän all-in -taktiikalla ja haluan että kaikki on valmista yksityiskohtia myöden ennen kuin tuodaan kaikki kunnolla julki. Tämä on todellakin ollut sitä mistä tykkään, ja on ollut ihana paneutua omaan juttuun täysillä. Olen esimerkiksi työstänyt tulevia nettisivuja, luonnostellut tekstejä niitä varten, suunnitellut visuaalista ilmettä sopimuspohjille ja raporteille sekä meidän tulevalle Instagram-tilille. Viimeisintä työstäessäni löin myös vihdoin läpi erään idean kanssa, jota aion ehdottaa meille palveluvalikoimaan. Oon siitä niin innoissani!


Tehtävää on siis riittänyt ja tämä kaikki koneen ääressä istuminen on ehkä vähän puuduttanut mua. Se on näkynyt erityisesti blogissa, kun en enää muun koneella istumisen jälkeen jaksa rustailla tänne. Se harmittaa, koska haluaisin niin kovasti pitää täällä yllä tasaista postaustahtia, mutta pakko yrittää samalla olla armollinen itselle. Ja no, priorisointiahan tämäkin on ja nyt tuo yritys on tärkeyslistalla ensimmäisenä.Ihana neulesetti

Näiden kuvien ihana neulesetti näkyykin muuten täällä nyt ensimmäistä kertaa! Se on peräisin Mohitosta, elokuiselta Tallinnan reissulta. Uutta mustaa neuletta olin pyöritellyt mielessäni ja samoin olin pohtinut mustaa neulehametta, kun beige vastaava on ollut niin käytetty. Kumpikaan ei ole ollut must have, mutta päädyin silti hankkimaan ne tuolloin. Tuo musta neule onkin ollut tosi ihana, kun se on paljon siistimpi ja klassisempi versio mun aiemmasta mustasta neuleesta.

Olen aiemminkin maininnut, että kaikenlaiset tweed-tyyppiset settiasut ovat olleet tänä syksynä erityisen paljon mun mieleen, ja ehkä siksi tämäkin iski niin kovaa. Näihin kuviin inspiroiduin ehkä hieman klassisesta ja stereotyyppisestä pariisilaisnaisesta. Sen ehkä huomaakin tuosta lierihatusta, punaisesta huulipunasta ja klassisista korollisista nilkkureista, ehkä myös mulle tosi epätyypillisen tummasta asusta haha. Tykkäsin kuitenkin näinkin mustasta kokonaisuudesta yllättävän paljon ja erityisen paljon tykkään tästä asusta tuossa lokaatiossa! Harmittaa vähän että myöhästyttiin, sillä noita punaisia lehtiä oli seinässä tosi paljon enemmän vielä viikko ennen näitä kuvia. No, onneksi näistä tuli kuitenkin kivoja.
neule MOHITO
neulehame MOHITO
hattu H&M
nilkkurit BERSHKA
laukku VINTAGE CHANEL
takki TED BAKER


Iskeekö neuleasut sinuun? Mitä tykkäsit tästä asusta?
×××

Muistathan tykätä blogista myös Facebookissa?


Lue myös

Joker - Elokuva, jonka kävin katsomassa kaksi kertaa
Lookfantastic joulukalenteri 2019 - Mitä kalenteri sisältää?

Kommentoi