I Love Me -messut 2018

Ihanaa sunnuntaita! ♡ Mulla oli eilen melkoisen vauhdikas päivä, joka kattoi pienien työjuttujen hoitamista aamulla, Minna Parikan Sample Salen, I Love Me -messut ja Valokarnevaalit. Hassua, miten joinakin päivinä ehtiikään tehdä niin paljon!

Mutta tosiaan, ne odotetut I Love Me -messut! Muiden menojen vuoksi en ehtinyt olla paikalla kuin vain muutaman tunnin, mutta ne olivat sitäkin hauskempia. Pääsin osallistumaan messuille nyt vasta ensimmäistä kertaa ja pakko myöntää, että tykkäsin kyllä kovasti. Vähän harmittaa se ajan vähyys, enkä ehtinyt kokea kaikkea mitä olisin halunnut.

 

Suurimmaksi osaksi tuli pyörittyä kosmetiikkaosastoilla ja näin olin alunperin suunnitellutkin. Muotipuoli vaikutti kyllä myös tosi kattavalta ja kiinnostavalta, mutta just nyt en halua sortua ostamaan lisää vaatteita ja siksi katsoin parhaaksi jättää muotiosastojen tutkimisen väliin. Luentoja olisin myös halunnut ehtiä kuuntelemaan, ja mielenkiintoisista puheenvuoroista vinkkailinkin aiemmin täällä, mutta ajanpuutteen vuoksi päätin luopua niistäkin.

 

Yksi ennakkoon suunnitelluista ja odotetuista pisteistä oli Biozellin piste, johon minut oli kutsuttu käymään. Pisteeltä jäi tosi lämminhenkinen fiilis! Sain tosi hyviä vinkkejä hiusten sävyn ylläpitoon, joka on mulle itselleni tosi tärkeää, koska mun hiukset taittavat todella helposti keltaiseen. Vaaleissa hiuksissa keltaisen taittaminen pois onkin pieni ikuisuusongelma. Sain Biozellilta testiin muutamia tuotteita, kuten esimerkiksi nuo molemmat Pearl ja Silver -sävytteet. Odotan innolla näiden testaamista!

 

Konjac Spongen ostoa harkitsin taas tosi paljon, mutta ei se vieläkään lähtenyt mukaan. Beauty Blendereitä oli tarjolla myös paljon, ja yllätyin kuinka paljon uusia versioita niistä olikaan ilmestynyt. Itse kun en ole Blenderiä käyttänyt muutamaan vuoteen, olen ihan pudonnut kärryiltä kuinka paljon erilaisia niitä nykyään onkaan, koteloineen kaikkineen.

Koitin metsästää messuilta sheet maskeja, sillä ne olivat yksi ehdoton kohta ostoslistalla. Elevenin pisteeltä ne olivat kuitenkin jo kuulemma loppuneet ja samoin myös monelta muulta pisteeltä. Testattavaksi valikoituikin sitten Kocostarin Slice Maskeja, joita olen myös himoinnut jo kauan!

 

ElinaK:n piste olikin mulla myös listalla Tattoo Barin vuoksi! Siellä odottikin kattava valikoima erilaisia väliaikaisia tatuointeja, joita lähtikin muutama mukaan. Kuulette näistä varmasti lisää myöhemmin ;D ElinaK:n pisteellä sai myös upeita glittermeikkejä sekä opastusta timanttimaskeerauksiin.

 

Ehdin vähän seuraamaan myös maskeerauksen SM-kisoja, ja kyllä siellä olikin upeita toteutuksia! Olisi niin mahtavaa osata maskeerata itsekin tai vaihtoehtoisesti olisi ollut tosi siistiä olla maskeerausmallina. Maskeeraajien työtä sai seurata omalla alueellaan lauantain ajan, mutta itse ehdin ihailemaan vasta valmiita töitä.

 

Näiltäkin messuilta löytyi muuten myös Capri-Sunin piste! Mut hyvin tuntevat tietää mun rakkauden näihin pussimehuihin, kuten mä niitä kutsun. Mä nimittäin olen lapsena Saksassa juonut näitä ja oon ollut niin iloinen kun ne ovat rantautuneet myös Suomeen (kaverit ja Snäpissä seuraajat tietää hahah). Capri-Sunille oli tullut uusia makuja, joita lähtikin testiin vanhan lempparimaun lisäksi. Kannattaa muuten seurata heitä Instagramissa @caprisun_suomi, sieltä voit voittaa näitä mehuja itsellesikin!

 

Kokonaisuudessaan I Love Me -messut 2018 olivat kuitenkin todella kivat ja mä ainakin tykkäsin. Liian vähän aikaa mulla oli ehdottomasti, mutta aika riitti hyvin kosmetiikkaosastojen kiertämiseen. Jos olisin ollut paikalla koko päivän, olisin ehdottomasti osallistunut johonkin joogaan, kuunnellut pari puheenvuoroa ja olisin käynyt ottamassa pari korvalävistystä lisää. Ensi vuonna sitten 🙂

Iso kiitos vielä Messukeskukselle mahdollisuudesta osallistua messuille! ♡

 

I Love Me -messut 2018 – Kävitkö sä messuilla?

 


×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× I Love Me 2018 -messutärpit: Mitä suosittelen ja mitä odotan itse?
× Blogi-ilta P.A.Z-myymälässä: Syksyn avaintuotteita ja stailauskisa
× Habitare 2018 – Sisustusinspiraatiota suurimmilta sisustusmessuilta
 

Lue myös

I Love Me 2018 -messutärpit: Mitä suosittelen ja mitä odotan itse?
Syksyn ehdoton suosikkiasu: Ruudullinen röyhelöhame ja LV vintagelaukku

Kommentoi